Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !
Az F3-as szürke fekete hátsó far része érdekelne (jobb-bal-közép) !
Meg van még, mennyit kérsz érte, merre található ?
Üdv. Gergő !
Gondolom a sárvédőről még mindig nincs semmi híred?!
Akkor egy másik dolog, mennyit kóstál az F3-as középsztender? Már ha természetesen megvan.
Köszi a válaszod előre is!
eladó bontott alkatrészeik tel 06309492804
Köszi, én azért minőségi (Motul,Castrol,stb.) olajban gondolkodom mert megérdemli és mert valószínűleg meg is hálálja...
Szia !
A Motul olajok számomra is szimpatikusak, most Castrol Power 1 Racing van benne így vettem. Nem az olajon akarok spórolni szerintem nagyon fontos...
Köszi
Akkor 10W40. Ezen belül bármelyik, csak ne Tesco gazdaságost!
Csoki, ha nem akarsz pillanatok alatt szervdonorrá válni, motorostársi jószándékból kérlek: Tartsd be a lépcsőket!
Ha egy versenyző mögé ültél volna fel egy körre, akkor egy versenymotort akartál volna venni utána?!
A CBR-rel is középkategória felső szintjére lépsz, nem is akármennyi lóerővel alattad. Tanuld meg először azt kordában tartani és biztonsággal vezetni, hiszen 100LE felett járunk így is.
Ne akarj rögtön meghalni , szép az élet hidd el!
Majd ha "kinövöd" a CBR-t, ráérsz akkor ezres méregzsákokon gondolkodni, olyan 20-30 év és +20-30kg múlva!
hello
mutassál képet az uj fényezésről
Nekem Repsol 10W40 van benne semmi bajom nem volt vele túrázáshoz használtam ,meg néha meglett kergetve szerpentinen nekem bevált , tavasszal viszont megpróbálom a Motul 5100 (10W40) est meglátjuk az milyen.
Hali!
Egy 98-as F3-as hátsó idomra lenne szükségem, az enyém el van repedve
Ja és egy plexi is jól jönne, mert eléggé el van öregedve a kicsikémé
Sziasztok !
Egy CBR 600 F3 (98)-hoz szeretnék tőletek tanácsot kérni. Tavasszal milyen olajat vegyek bele szerintetek, ti mit használtok, mi vált be ?
Egyik barátom azt mondta, hogy a 600-okba más olaj lehet optimális mint pl. az 1000-ekbe mert kisebb a löket, pörgősebb (bár én nem forgatom szét) és érzékenyebb is a jó olajra.
Egyébként utcára kell mászkáláshoz túrázáshoz.
Köszönettel Gergő !
Nekem is sportlégszűrő van a motoromban (én ezzel vettem). Szerintem azért az nagy előny, hogy nem kell 11000 Ft-ért megvenned bele a gyárit (az utángyártottak 8-9 ezer) 8-10 ezer kilométerenként. Nekem a Honda szervizben semmi rosszat nem mondtak a sportszűrőkről, csak annyit, hogy gyakrabban kell tisztítani a jobb légáteresztő képesség miatt, kb. 5-6 ezrenként.
Szerintem érezhető teljesítménynövekedést nagyon nem kell várni a cserétől, de spórolni azért lehet vele.
A PC itt most nem számítógépet jelent...

Lényeges az is, hogy mire használod a motort. Pályaördög vagy-é, vagy csak utcán használod.
Ezt is kitárgyaltuk már egyszer de szerintem a lényeg:

-a sportlégszűrő több levegőt enged át, de igazán csak kipu-tuninggal és PC-vel van értelme
-előnye, hogy mosható, de gyakrabban is kell mosni, mint a gyárit. Ha nem mosod, akkor több kárt csinálhat, mint hasznot.

Szóval,ha nem akarsz kb. 3000-enként (vagy még gyakrabban) mosogatni, vegyél gyárit
Ne rakd bele.
Ismerem azt a motort elég jól. Egyik legjobb haverom specializálódott VTR-ekre és azokat szerel többnyire. Én nem biztos, hogy javasolnám egy NSR után. A 600F viszont egy jó választás.
köszi a segítséget
tegnap kipróbáltam egy vtr 1000
600-asokhoz képest valami brutális gyorsulása van ugyhogy lehet hogy v2 lessz inkább
bogumil278@freemail.hu
Bocs, hogy most irok , nem voltam ithon
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ha berakom a gépembe a KN légszűrőt kell-e hozzá állítani valamit a gépen ? Ugy gondolom, hogy nem kell de inkább megkérdezem! Előre is köszi!
186cm vagyok, FS-em van és atomkirály. Imádom. Kényelmes is és el is férek a bubis plexi mögött. Csak ajánlani tudom.
Csőcső!

F Sportnak ugye más a segédváz, osztott ülés és végáttétel módosítás. F4i-n 45ös hátsó lánckerék van, F Sporton 46 és F Sport Rossi Replikán 47es. Az erősített kuplungról én nem tudok, de ez semmit nem jelent, tehát ettől lehet, hogy az van rajta. F Sport 2001 és 2002-ben gyártotta a Honda mert nem volt ütőképes 600as sportmotorjuk. Ezt 2003-ban felváltotta az RR, így az FS-t visszaalakították F4i-re, ami már injektoros volt. A 2005 utáni F4i-ken már nem full állítható a futómű.
Sziasztok Fs-re segédvázat illetve ülést keresek ha esetleg valaki tud segiteni benne azt megköszöném.
Elöre is köszi.
Nekem 12-ért ajánlottak az FS-re középsztendert, de már nem tudom ki volt. Viszont az itteni apróhirdetésekben találtam pár bontós számot, azokat is érdemes lehet felhívni.
F Sportra van valakinek púp a hátsó ülés helyére?
7500ft az ára