1998 as cbr600f en amit régebben is írtam ki lett cserélve a gyertya és ki lett pucolva a karbi beindult pörög is nem fullad már de alapjáratom sajnos még mindíg nincs mit lehetne még kezdeni vele?Mi lehet a ludas?Fontos lenne már nagyon aggaszt a dolog!Köszöntöm a válaszokat előre is!
Pár oldalt visszalapozva ugyan ezt vetette fel valaki, az eredmény: mindenki mást mondott, én pl kizárólag metzeler-t használok. Ebben a kérdésben ugyan úgy mint az olaj esetében nem fogsz egyértelmű választ kapni.
Hello!A véleményetekre lennék kiváncsi szerintetek milyen gumi abroncsot vegyek a vasra sokan ajánloták a BT023 Bridgestone vagy a pirelli angelt utoljára dunlop volt rajta én igy vettem!Kiváncsian várom a reakciókat!Előre is köszi!
Széles utat!Szép időt!
Ha elmegy árában akkor had menjen, megcsinálom a gyári idomokat, vagy majd lesz még erre valahonnan pályaidom. Ha nem kell senkinek akkor szétfaragom .....
Nem raktam fel teljesen, mert nincs értelme, de a hassal összepasszolna. A fejidomnál a tükörfelfogatásnál van a nagyobb gond. A hasnál meg az első csavarral, mert messze van tőle a motoré.... Csak másabb az F3 ezek szerint... Vagy én vagyok béna...
Hali! csavarok felfogatásáról tudnál képeket küldeni, nekem F3-asom van, de ebből a típusból 2 féle létezik. Egyik (PC 25-ös blokk F2-es idommal) másik (PC 31-es blokkal F3-as idommal). Nekem a régebbi változat van, és lehet illeszkedne az enyémre. köszi!
Én megszoktam a súlyát, ha gyorsan megyek. Lassan nehézkesebb vele bójázni. Voltam hétfőn a safety-hungary képzésen és az ott lévő 600-as hornetekkel alig bírtam menni, folyton túl akartam őket dönteni. furcsa volt a kicsi súly és a rövid tengelytáv.
szerintem ugyan az a felni:) 160 as volt nekem azzal fasza msot 170 es ez sem rossz de többet nem teszek rá inkább maradok gyári 160/60 nál mellesleg jobban is néz ki rajta és kezelhetőbb 170 es jóval keskenyebb mert összehúzza a felni.
Sziasztok látom nagyon megy a gumi téma cbr600f3 motoron szélesebb a felni mint az f2-őn most 160 as van rajta de ha szezon alatt cserélnem kéne feltudok rá tenni 180 ast?Vagy nagyban változtatja a motor karakterisztikáját ennél is?Amúgy f3-on milyen széles a felni ha tudja valaki!?
Volt szerencsém kipróbálni párat, nekem tetszenek, de én elfogult vagyok. Gyerekkorom óta a gyengéim a nagy bálnák! Jó a súlypontjuk, élvezetes lenne egyet túrázni vele. (Villogókkal felszerelve még inkább! )
Nem tudom pontosan mikben van az eltérés, de van. Ezek "police" típusnévre hallgatnak.
a válasz: nem tudom.
Széles utat!Szép időt!
http://www.auto-tuning.hu/kepe...
F3-ra való:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Nem tudom pontosan mikben van az eltérés, de van. Ezek "police" típusnévre hallgatnak.