Jó is ez a gumi.
Tényleg ezekkel a rendőr FJR-ekkel milyen menni? Nem túl nagyok és nehezek? Van rajtuk vmi módosítás a gyárihoz képest? Mármint a villogókon és matricákon kívül kérdezem.
Az FJR-en is pilot road2ct-t használunk, tökéletes gumi rá. az első 10.000-et a hátsó 20.000-et bír rajta. Még nem csúszott meg soha, pedig kopott a bukócsövem
Tudom ajánlani, hogy a vaterán is nézzetek körül gumi ügyben, ha használtat akartok. Én pl. ezt akartam megvenni, de a lejáratnál nem voltam gépközelben és fölém licitáltak. Pedig elöl ilyen gumim van és utcán nagyon meg vagyok vele elégedve.
180-as felmegy rá!
Mivel 160 a gyári mérete, igy jobban összehuzza a felni a gumit Viszont...
Ha 180 van fenn akkor lényegesen nagyobb a tapadási felület. Pályán nem fujsz bele ugyebár annyit mint utcán.
Ha utcán használod 180-al, akkor boritásnál ugy érzed mintha hirtelen ,,billenne" a motor. Pályán ezt nem fogod érezni, mert kevesebb a nyomás, jobban terül a gumi, és a tempó is nagyobb.
Van.................csak az olcsóbb használt pályagumi a kevesebb 160-asból kínálatban mint 180-asból.
Én ebben az évben nem tudok 70-et kiadni egy szett gumiért.De 30e-ből simán van egy adag ilyen cucc.Feléből megvan a 160-as szettnek az egész évi adag.
Vagy legalábbis apránként adja ki az ember és jobban fog.
ha már supermoto akkor 165ös slick, .. nekem a 4.25ös felnin a KTMbe 160as gumi volt. az valahogy másabb mint a sportmotorra való.. de biztos lehet próbálkozni vele !
Tényleg ezekkel a rendőr FJR-ekkel milyen menni? Nem túl nagyok és nehezek? Van rajtuk vmi módosítás a gyárihoz képest? Mármint a villogókon és matricákon kívül kérdezem.