Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kupak ajándék, de csak ha megveszed a többi részét is....

(Bocsi, nem lehetett kihagyni. )
Szia !
Tudom apróság, de nekem a kormány közepén lévő műanyag fekete kupakra lenne szükségem ami a homlokcső végén van. Tudnál ebben segíteni ? Illetve a komplett hátsó idom mennyi lenne (CBR F3 98), jobb-bal és a közepe. Köszönettel Gergő !
Valahol 3 és 4 liter közötti mennyiség szottyan bele az enyémbe, gondolom a régebbiekbe is.

Ha most 4-et veszel, akkor marad kb 7 deci és legközelebb csak 3-at kell...
Köszi, már rendelem is :D:D:D
Vegyél 1 kannát (4L).
Üdv!
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy hány Liter olaj kell a 99-es F4-es cbr-be? Csak hogy mennyit rendeljek.
Előre is kössz a választ!
2004. 12 havi 600F váz+forgalmi eladó 50.000 ft
A motor többi alkatrésze is megvan. Sérültek, és épek.

30/351-0610
Sziasztok! 2000' es cbr 600 f4 ledes hátsó lámpát keresek ha csak esélyes index nélkülit de megfelelő áron benne lehet úgysem használnám. Ha vki tud árat helyet esetleg linket ahol tutira beszerezhető a segítséget megköszönöm :)
Én nem gyengíteném ki,hanem a másik felébe is csináltatnék egy csutkát.Bal oldalon a csőtengely végébe simán beillesztve és összefúrni a tengely végén lévő keresztfuratta(rögzítés csavarral v. stifttel)+a végére a gomba menete.

Lehet kibírná az általad említett kifúrt csavar is(60Nm a meghúzási nyomaték ),mivel az átmenő menetes szár kipótolja az anyagot és rögzíti a tengelyt is.Nem emlékszem pontosan hányas a csavar,azt hiszem 14 v.16 os,és kérdés,hogy mekkorára tervezed a gomba rögzítését.

Üdv!
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
És ha olyan csavart csináltatnék,aminek furat van a közepén?
Akkor használhatnám az eredeti kialakítást.(2 gomba egy orsóval összekötve)
Lenne valamilyen jelentős következménye a keresztmetszet gyengítésnek?
Köszi,ez jó ötlet!
1998-as honda cbr 600 f összes alkatrésze eladó tel 06309492804
Megfelelő anyagból,olyan tőcsavart csináltatni aminek az egyik vége az eredeti menet,utána ugyanúgy hatszög,kívül pedig a gombához megfelelő menettel végződik.Ez egy egyszerű esztergályos munka,semmi extra+egy darab jobb minőségű hatszög.

Üdv!
Sziasztok!

Tengelygomba ügyben szeretnék segítséget kérni.

A tengelygomba ugye általában olyan,hogy egy menetes orsót kell átdugni a tengelyen,majd két oldalról anyával rögzíteni a gombákat.

A hátsó tengelynél ugye nincs gond,de az első jobb oldalán található egy csavar,ami miatt nem lehet felszerelni.

Van valamilyen ötlet,hogyan lehetne mégis gombát tenni rá?
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnák hozzátok.
Meg tudnátok mondani pontosan milyen típusú olajszűrő jár a 2001es cbr 600f4i-hez?
Előre is kösz a választ

Üdv:Sanyi
Házilag nekm kerek 0 forintba került, na jó akkor nem számoltam az áramot Valóban a SZE-re járok okosodni, jó a felismerés
Még mindig köszönet érte
Hehe! Tényleg! Vagy csak Üvegesben iszik minden nap.
Kösz a képeket. Az apróhirdetések között van egy hasonló doboztartó konzol, ami így van felfogatva mint a tiéd. 10ezer. Gondolom ennél azért olcsóbban meg lehet csinálni házilag
Az utolsó kép helyszínét felismerem... Itt tanulsz a SZE-n?
Milyen klassz az a piros matrica a plexin.
Persze, az enyémen így néz ki , mondjuk az én konzolom nem gyári, magam csináltam, de pár ezer km-en már jól bevált. A doboz egyébként úgy áll ezen is mint a gyári konzolon.
szia,

generátor burkolat sértetlen? bal oldali első index lenne? balos tükör? (a bal vállamat raktam le ügyesen, ez gondolom kiderült )
f4i a motor ugye?
2003
cbr 600f alkatrészek eladóak. Magyar motor, magyar forgalmis váz, müszakival. . .stb
30/351-0610