Szia !
Tudom apróság, de nekem a kormány közepén lévő műanyag fekete kupakra lenne szükségem ami a homlokcső végén van. Tudnál ebben segíteni ? Illetve a komplett hátsó idom mennyi lenne (CBR F3 98), jobb-bal és a közepe. Köszönettel Gergő !
Sziasztok! 2000' es cbr 600 f4 ledes hátsó lámpát keresek ha csak esélyes index nélkülit de megfelelő áron benne lehet úgysem használnám. Ha vki tud árat helyet esetleg linket ahol tutira beszerezhető a segítséget megköszönöm :)
Én nem gyengíteném ki,hanem a másik felébe is csináltatnék egy csutkát.Bal oldalon a csőtengely végébe simán beillesztve és összefúrni a tengely végén lévő keresztfuratta(rögzítés csavarral v. stifttel)+a végére a gomba menete.
Lehet kibírná az általad említett kifúrt csavar is(60Nm a meghúzási nyomaték ),mivel az átmenő menetes szár kipótolja az anyagot és rögzíti a tengelyt is.Nem emlékszem pontosan hányas a csavar,azt hiszem 14 v.16 os,és kérdés,hogy mekkorára tervezed a gomba rögzítését.
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
És ha olyan csavart csináltatnék,aminek furat van a közepén?
Akkor használhatnám az eredeti kialakítást.(2 gomba egy orsóval összekötve)
Lenne valamilyen jelentős következménye a keresztmetszet gyengítésnek?
Megfelelő anyagból,olyan tőcsavart csináltatni aminek az egyik vége az eredeti menet,utána ugyanúgy hatszög,kívül pedig a gombához megfelelő menettel végződik.Ez egy egyszerű esztergályos munka,semmi extra+egy darab jobb minőségű hatszög.
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnák hozzátok.
Meg tudnátok mondani pontosan milyen típusú olajszűrő jár a 2001es cbr 600f4i-hez?
Előre is kösz a választ
Kösz a képeket. Az apróhirdetések között van egy hasonló doboztartó konzol, ami így van felfogatva mint a tiéd. 10ezer. Gondolom ennél azért olcsóbban meg lehet csinálni házilag
Az utolsó kép helyszínét felismerem... Itt tanulsz a SZE-n?
Persze, az enyémen így néz ki , mondjuk az én konzolom nem gyári, magam csináltam, de pár ezer km-en már jól bevált. A doboz egyébként úgy áll ezen is mint a gyári konzolon.
(Bocsi, nem lehetett kihagyni. )