aki hegeszt, annak egy kis lemez meghajlítása nem feladat, szerintem ezzel jársz a legjobban, persze ha valaki fel nem ajánlja a gyári csonkról a lemezdarabot
szerintem bármiből hajtogathatod, ami felületkezelt, ha bemész egy nagyobb barkácsáruházba biztos találsz valamit ami megfelelő lehet a célra, és még hasonlít is az átkötőcsőre :)
Első sorban a lemez kellene, mert a gyári dobot úgy kaptam a motor mellé hogy levágták róla az egészet. Ami most fent van vágott gyári azon ez megvan, a gumit végül is át tudom rakni. Van aki felheggesztené, de nem biztos hogy a hajtogatással is szivatnom kellene és jó ötletnek tűnt megkérdezni hátha van valakinek valami rom a garázs mögött. Amennyiben hajtogatás lesz belőle akkor azt milyen anyagból kellene tenni?
a gumi kéne vagy a vas?
mert ha vassal együtt kell akkor azt egyszerűbb meghajlíttatni egy kipufogóssal meg felheggesztetni, ha viszont csak a gumipogácsa kell, az szopó mert én is elhagytam a sajátom és csak mázli volt, hogy a srácok a szervizben találtak valami pótlékot ami pont passzolt rá :)
Nyilván embere válogatja, hogy kinek mennyire van lehetősége ideje stb. használnia gépet. Akinek estleg tetszenek a túravideók akkor talál még egy csomót itt is: www.sjaaklucassen.nl, sőt a youtobe-on kerekdetve pl. van egy vfr 1200 páris-dakar is Amúgy nekem Oxford Humpback van (http://www.quasimoto.hu/katego...), igaz nem a legolcsóbb, de a minősége az nagyon ott van. Több napos esőnél azért érdemesebb valami nylonba pakolni bele, mert nedvesek lehetnek a ruhák. Évente én is csak 1-szer max 2-szer használom, de ha jövőre összejön akkor lesz még 2 oldal doboz. Idén még csak egy 46 literes givit használtam hátul nagyobb túrákon, de nagy előnye, hogy zárható, és a legeslegnagyobb esőben is vízhatlan
Sziasztok!
2001es cbr600fs segédvázat és első illetve hátsó ülést keresek aki tud segiteni az írjon. gyurokmz@freemail.hu emailre.
Előre is köszönöm.
Üdv
Én 2010.06.30-án vettem a motort és azóta beletekertem 17.000km-t. Szóval 10.000km/szezon simán lehetséges. Egy haverom egy szezon alatt 15k -t is belevert már.
Szerintem tök király, bőven van benne hely, még bővíthető is. Olcsó is!
Van hozzá egy bazi hengertáska is, ha egyedül mennék hosszú túrára, akkor több heti cucc beleférne. Szóval jószívvel tudom ezt ajánlani én is. Sportmocikhoz a szövettatyó az igazi!
Relatív kinek mi a drága, de én 30 ropit nem engedhetek meg magamnak egy táskáért, amit talán egy év alatt használnám 10x....
Givi doboz egy 10 es volt, és azt fogom is használni rendszeresen!
Az igen elég érdekesen nézne ki a kis CBR ilyen dobozokkal. Én is nyeregtáskára gondoltam, de hát abból egy márkás 30 körül van....
Már szereztem egy Givi 30 literes dobozt, azt hiszem a célnak meg fog felelni
Tudnál feltenni pár képet, hogy néz ki a motoron?
Köszi
szerintem bármiből hajtogathatod, ami felületkezelt, ha bemész egy nagyobb barkácsáruházba biztos találsz valamit ami megfelelő lehet a célra, és még hasonlít is az átkötőcsőre :)
mert ha vassal együtt kell akkor azt egyszerűbb meghajlíttatni egy kipufogóssal meg felheggesztetni, ha viszont csak a gumipogácsa kell, az szopó mert én is elhagytam a sajátom és csak mázli volt, hogy a srácok a szervizben találtak valami pótlékot ami pont passzolt rá :)
a sztenderbe folyamatosan beleért a láncom...
Teszek fel pár képet hogy néz ki a paripán...
Lehetséges 200.000-t menni is 2 év alatt, de az már nem "átlagos"
Tényleg, Sjaak-ot ismeritek? Igazi beteg (jó értelemben) bár nem teljesen normális, az biztos...
R1 around the world :)
2001es cbr600fs segédvázat és első illetve hátsó ülést keresek aki tud segiteni az írjon. gyurokmz@freemail.hu emailre.
Előre is köszönöm.
Üdv
Én a barátomét használom, ilyen: http://www.louis.de/_20228b76f...
Szerintem tök király, bőven van benne hely, még bővíthető is. Olcsó is!
Van hozzá egy bazi hengertáska is, ha egyedül mennék hosszú túrára, akkor több heti cucc beleférne. Szóval jószívvel tudom ezt ajánlani én is. Sportmocikhoz a szövettatyó az igazi!
Addig nem nyugszom, míg meg nem veszem...
Givi doboz egy 10 es volt, és azt fogom is használni rendszeresen!
Már szereztem egy Givi 30 literes dobozt, azt hiszem a célnak meg fog felelni