H4 55/60W kell bele , leszeded a lámpa alatt azt a kis patentes idomot amit mondtál felnyúlsz lehúzod az izzóról a sarut és leszeded a fekete porvédőgumit az után egy kampót ki kell akasztani ami befogja az izzót és már kint is van.
Sziasztok !
CBR 600F F3 (98') -nak valaki meg tudja mondani biztosan, hogy milyen izzója van elől ? User manual-ban nem találom az információt. Egyszer már leszedtem azt a kis műanyag lapot ami a lámpa alatt van és két csúszós patenttel van rögzítve, de nem tudom, hogy utána hogyan lehet kiszedni az izzót (ez az infó is érdekelne).
Hideg is volt meg indulnom is kellett ezért nem mertem babrálni vele.....
Köszönettel !
megkaptam köszönöm, nagyon nagy királyság!
amint megvan a fokozatjelző és be is van szerelve, megcsinálom a tuningot (vagy eleve így kérem a srácoktól, akik csinálják)
még egyszer örök hála az útmutatásért!
Hali. Még jó, hogy itt vagyok mert nekem nem 1000 gerendám van . Az adatlapra majd dobok fel infókat, de nálad találtam érdekes dolgokat:
legjobb köridő: SÖR
A Go Pro-t meg kitaláljuk tényleg nem szar az a kamera !
Szeva!
Megtaláltam , sőt még a teljes leírásomat is hozzá. Az egyik cimbimnek csináltam meg elég részletesen. Még az is rajta van, hogy milyen csavarral rögzítettem
Szóval, írj egy emailcímet és elküldöm neked. Ha nem akarod ide kiírni, akkor írd be az adatlapodra és kimásolom és utána törölheted.
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel van egy eladó kuplungdeknim hibátlan 15000 ft, és generátor fedelem sérült 5000 ft. Érd:20-596-8172
vinko8511@hotmail.com
szurkolok, hogy meglegyen!
ha nem akkor ebből a 4 képből dolgozom majd, gondolom a plexit kellett levenni meg oda középre kellett valami konzolt felhekkelni, 'szt 'pot kívánok
én alapvetően úgy gondolkodtam, hogy más gyártó termékét veszem típusspecifikus adatkábellel, és többszínű LED világítással, ennek a rögzítése pedig tépőzáras megoldás, a szerelése pedig plug and play..
a tépőzár miatt adta magát, hogy vagy bal, vagy jobb oldalra, esetleg alulra tapasztom fel, de bevallom az általad mutatott eljárás nagyon csábítóan néz ki
megvan még a galéri a teljes szerelésről? nem tudom megnézni a gépet most, mert alszik letakarva, leláncolva, akku ki van vége és mocsok hideg van odakinn, nem vállalom be hogy percekig csomagoljak megnézni mi hány méter, de szívesen nézegetném a képeket :)
Szia!
Nekem alulra, nagyon lent volt...ha felteszem a tanktáskát nem igazán láttam, ha meg volt tömve. Illetve a nap ha rásütött azért nem annyira látszódott. Viszont ott bent a plexi alatt kristálytisztán mindig és nem is kell lenézni. Arról nem is beszélve, hogy kb. 1-2 óra alatt meg lehet csinálni kényelmesen ezt a műveletet. Náluk vásároltam szerintem saját termékük. Nem tudom a márkáját.
Gondolom a fokozatkijelzőre gondolsz...magát a bekötést nem Én végeztem. Náluk vettem és itt is kötötték be. A végleges szerelést meg Én készítettem utólag magamnak. Sajnos bekötési információt nem tudok adni, de szerintem ha felhívod Őket szívesen segítenek.
Ha nem ilyen verziód van akkor nem tudom, hogy tudna-e segíteni.
Szevasz. Látom neked sikerült még annak idején be kötnöd a vissza jelzőt, ebben kérném a segítséged, mert be kötöttük ahogy a leírás írta és nem jön be rajta semmi. Esetleg ha szóba meg tudnánk beszélni a dolgot az nagyon jó lenne.
Megvagy! Tudtam, hogy itt bújkálsz valahol az éterben Se képed se adatlapod? Kamerát majd kitaláljuk, mer lehet a Gyaul küld egy go pro2-t persze biztos lehetsz benne hogy "nem" adom oda
Na további jó fórumozást minenkinek:D
Köszönöm szépen a gyors és pontos információt !
Osram night breaker szeretnék betenni a régi helyére.
Csak telefonon érdeklődj!
06705850436
Előző hozzászólásodon a Te mocid van az 1000F mellett? Mekkora méretű gumi van elől neked?
Szép paripa!
CBR 600F F3 (98') -nak valaki meg tudja mondani biztosan, hogy milyen izzója van elől ? User manual-ban nem találom az információt. Egyszer már leszedtem azt a kis műanyag lapot ami a lámpa alatt van és két csúszós patenttel van rögzítve, de nem tudom, hogy utána hogyan lehet kiszedni az izzót (ez az infó is érdekelne).
Hideg is volt meg indulnom is kellett ezért nem mertem babrálni vele.....
Köszönettel !
amint megvan a fokozatjelző és be is van szerelve, megcsinálom a tuningot (vagy eleve így kérem a srácoktól, akik csinálják)
még egyszer örök hála az útmutatásért!
figyivazeg kukac gmail pont com
nagyon köszönöm a segítséged!
legjobb köridő: SÖR
A Go Pro-t meg kitaláljuk tényleg nem szar az a kamera !
Megtaláltam , sőt még a teljes leírásomat is hozzá. Az egyik cimbimnek csináltam meg elég részletesen. Még az is rajta van, hogy milyen csavarral rögzítettem
Szóval, írj egy emailcímet és elküldöm neked. Ha nem akarod ide kiírni, akkor írd be az adatlapodra és kimásolom és utána törölheted.
Ha valakit esetleg érdekel van egy eladó kuplungdeknim hibátlan 15000 ft, és generátor fedelem sérült 5000 ft. Érd:20-596-8172
vinko8511@hotmail.com
ha nem akkor ebből a 4 képből dolgozom majd, gondolom a plexit kellett levenni meg oda középre kellett valami konzolt felhekkelni, 'szt 'pot kívánok
a tépőzár miatt adta magát, hogy vagy bal, vagy jobb oldalra, esetleg alulra tapasztom fel, de bevallom az általad mutatott eljárás nagyon csábítóan néz ki
megvan még a galéri a teljes szerelésről? nem tudom megnézni a gépet most, mert alszik letakarva, leláncolva, akku ki van vége és mocsok hideg van odakinn, nem vállalom be hogy percekig csomagoljak megnézni mi hány méter, de szívesen nézegetném a képeket :)
Nekem alulra, nagyon lent volt...ha felteszem a tanktáskát nem igazán láttam, ha meg volt tömve. Illetve a nap ha rásütött azért nem annyira látszódott. Viszont ott bent a plexi alatt kristálytisztán mindig és nem is kell lenézni. Arról nem is beszélve, hogy kb. 1-2 óra alatt meg lehet csinálni kényelmesen ezt a műveletet.
Náluk vásároltam szerintem saját termékük. Nem tudom a márkáját.
Gondolom a fokozatkijelzőre gondolsz...magát a bekötést nem Én végeztem. Náluk vettem és itt is kötötték be. A végleges szerelést meg Én készítettem utólag magamnak. Sajnos bekötési információt nem tudok adni, de szerintem ha felhívod Őket szívesen segítenek.
Ha nem ilyen verziód van akkor nem tudom, hogy tudna-e segíteni.
lehet én is odaszerelem majd, eredetileg alulra gondoltam...
Nekem van! adatlapomon nézd meg az eladó holmik közt.
Na további jó fórumozást minenkinek:D