Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobban mondva én nyereg táskát akaro k úgy feltenni hogy a doboz alatt menjen át .

http://www.kepesmotor.hu/motor...

valami hasonlót.. csak kicsit jobbat egyszer láttam ilyet F2-esen, és rohadt jól nézett ki!
a kordura nem olyan drága, nekem jobban bejön mint az oldal doboz.
Ugyan ilyen dobozom volt az ETZ-mhez csak én hülye odaadtam annak aki megvette tőlem így most kellett vennem egy másikat
Nekem oldaltáskám nincs, praktikusnak tartom, de horrorisztikus árakat kérnek értük , így marad a tanktáska+doboz...
nemtudom. még a CRM-es korszakból marad rám, sisak ha jól emlékszem nem fér bele. ja és én a tartót majd úgy akarom, hogy kordura oldaltáskának is legyen oldal tartása, ne az idomnak dörgölőzzön.
Hány literes a dobozod? Én egy 30 literest vettem, sisak, meg pár apróság belefér könnyedén!
ok. .. majd valamikor télen megcsinálom szerintem! a dobozom már meg van..
Úgy néz ki nekem is marad a gyártás Ha majd csinálsz, egy fotót készíthetnél róla, hogy hogy oldottad meg.
nem 100% de úgy emlékszem hogy a a gyári kapaszkodó nem ilyen felfogatási pontokra megy fel.. .. és igen.. kimentem és megnéztem szerintem az gyengébb tehát én inkább csinálnék az a tuti
Ilyet szeretnék, mondjuk valószínűleg igazad van, hogy egyszerűbb megcsinálni, de azért itt a gép előtt melegebb van, és könnyebb, mint kint a lomosba vasat keresni hozzá
Az f1 é tuti nem jó hozzá, mivel pont a felfogatási része különbözik a kettőnek. De azért köszi!
ja nem vagyok most nyiregyen.
Hát nem akarok beleszólni de 1000000000X egyszerűbb elkészíteni mint keresni meg postázgatni. ha el vágod akkor marad a két kifúrt laposvasra hegesztett cső. Ezt megcsinálni lószaft persze ha van hozzá affinitásod.
Ha nem találok, akkor az marad, de egyszerűbb, ha az idom fölé kiérő résznél elvágom, azzal már nem kell szöcskölni.
Csinálod te még a sulit, nem nagyon látlak mostanság?!?
megnézem majd. de ha annak kell miért nem csinálsz? tök egyszerű... én is fogok az F2re
És az mennyire hasonló? Felfogatás lenne fontos, mert túradoboz tartó lenne belőle!
talán egy F1 esé van nekem
Sziasztok Fórumozók!
Szükségem lenne egy hátsó kapaszkodóra Honda CBR 600 F2, vagy korai F3-hoz.
Ha valakinek lenne egy elfekvőben, kérem ne tartsa magában
Pedig kifejezetten vitát akartam provokálni.
Nem ám...
Hali Perik! Élek, mint hala vízben köszönöm . Remélem te is megvagy, jövőre tényleh jó lenne már egy találka! Amúgy már van néha hangja az enyémnek is, de nemrég kezdte, majd tavasszal orvosoljuk a problémát .
8,6 Ah akku, YTZ10S a pontos típusa
Szeva Pityu! Nagy mázlista vagy, ha a tiédet még nem kellett cserélni, de az is lehet, h rossz a hallásod és már régen csörög csak nem hallod.
Egyébként minden o.k. nálatok? Idén se jött össze a közös találka, bár Sára tett egy erőtlen próbálkozást, de aztán elhalt a dolog.
Na majd jövőre, bár mindig ezt mondjuk.
Sziasztok

Honda CBR 600FS(2001) motoromba kell vennem akkumulátor.
Mennyi Aó-ás kell bele?

Üdv: Fecó
én úgy gondolom hogy kifejezetten sokat motorozom, 10 fok felett egész évben azzal járok mindenhova (ez február-márcisutól október-novemberig tartható, tegnap szálltam le és ért véget a szezon számomra idén), mégis csak kb 6-7ezret mentem idén (2 teljes szezon + 2 hónap mióta megvan a gép, és összesen 24ezer ment bele)
na várjunk, ez akkor évente kb 10k kilóméter.. lehet beletoltam idén egy tízest is? elbizonytalanodtam
Bocsi, vitát nem szertnék a dologból, csak kimaradt a nem
Persze hogy hihető, csak nem az átlag szerintem, hogy valaki 3000-et megy egy évben, de lehet rosszul tudom. A kilóméterrel nem romlik arányosan egy motor állapota, rengeteg gép van 50-60 000-el ami úgy néz ki, mint ha 10 000 lenne benne, vagy annyi sem. Mindenesetre vitát szertnék a dologból, csak a véleményem írtam a feszítőre
Küszi szépen!