Olajat legolcsóbban neten tudsz pl. olajshop.hu és hasonlók. Olajszűrővel én nem szoktam tökölni, viszem a szervízbe az olajat, ott dobnak rá egyet. Gyertya mindenhol drága, azon nem nagyon lehet spórolni, így mehetsz a Honda szakkereskedésbe is.
Egyebekben aki ilyesmivel foglalkozik pl. Bryanfox tud segíteni, ahogy írta is. Haller
Adok én egy e-mail címet, arra ha megkérhetnélek titeket küldjetek nekem légy szíves egy fényképet a cuccról kicsomagolva hogy mégis milyen meg lássam mik vannak benne , meg az árát mondjátok meg ti , én is gondoltam valamire majd a kettőből egyeztetünk!
e-mail címem: c5ontkov4c5@citromail.hu
F4-é volt, én úgy tudom, hogy minden meg van benne. Az árról nem beszéltünk, hétvégén itthon lesz majd rákérdezek. Addig te is küldhetsz egy ajánlatot, az adatlapomon van elérhetőség.
Ha megtudunk egyezni valami reális árban akkor kellene mert nekem nincs meg és szükségem lenne rá. Ti milyen árra gondoltatok ? Meg van benne minden cucc? Teló állító? gyertya kulcs minden? F4, F4i, FS-é volt ?
Mennyit adnál a gyári szerszámkészletért? Haverom eladta a vasat a készlet meg nála maradt, nem kellett a másik srácnak mert azt mondta, hogy úgy is csak foglalná a helyet az ülés alatt.
Új tulajdonosa vagyok egy 2000-es CBR 600 F mocinak! Budapesten tudnátok ajánlani üzleteket hol érdemes láncszettet, olajat, olajszűrőt, gyertyát, légszűrőt venni? Illetve valami rendes markolatot?
köszönöm a linket, szerintem ez jó lesz! azért cserélem mert elestem, és letört, de a tükör és az index utángyártott lesz, a többit meg fizeti a biztosító..
fejidom 180 + ÁFA, bal idom 145 + ÁFA, még jó hogy nem saját zsebből kell fizetnem, kicsit hozzáteszek és vehetnék egy komplett motort :)
Ilyenkor mindenki elgondolkodik szerintem... Megér ez ennyit? Nem lehetne úgy menni, mint egy endurance-versenyen,hogy mindenki életben maradjon,ne adj' isten el se essen?
A kérdés persze költői.
Olajat legolcsóbban neten tudsz pl. olajshop.hu és hasonlók. Olajszűrővel én nem szoktam tökölni, viszem a szervízbe az olajat, ott dobnak rá egyet. Gyertya mindenhol drága, azon nem nagyon lehet spórolni, így mehetsz a Honda szakkereskedésbe is.
Egyebekben aki ilyesmivel foglalkozik pl. Bryanfox tud segíteni, ahogy írta is. Haller