Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszerűen nem tudom felfogni ez borzalmas...
Úgy volt sz@r ez a szezon ahogy volt! Rengetegen elestek, törték magukat, szeretett kétkerekűiket és a vége is ilyen nyögve-nyelősen zárult.
Remélem jövőre elfeledhetjük ezt a balsors vezérelte évet és egyre kevesebb sérülésről hallhatunk a hiradókban.

Kezdődhetnek a tél előtti motorgenerálok...

Mindeninek széles utat, olcsó benzint és balesetmentesen megtett, gyönyörű kilómétereket kívánunk jövőre, én és a mi kis Honda csapatunk Szfvárról.

(Vas eltéve, buszbérlet megvéve)
R.I.P. Marco Simoncelli /Pumukli/

http://youtu.be/1nKZaykaZrs
Hali Bryan!

A mostani osztrák túrára én sem tudtam volna elmenni, de jövőre is szívesen csatlakoznék!
Már én is gondolkodom a vas téli álomba ringatásáról, csak előtte még elvégzem a szokásos dolgokat (mosás, légszűrő tisztítás, olajcsere)

Már most a tavaszt várom
Hi Bryan !

Elég taknyos az idő errefelé .

Én már leraktam a gépet,most csinálgatom rajta a szervizelést,
olajcsere,lánctisztítás,olajhőfokmérés be építése, vízpumpacsere stb.
(most már nagyon muszáj volt,még egy szezont nem ment volna el vele,tömbszelence eresztet nyomás alatt, )
Igen, sajnos az osztrák kör tolódik majd a következő szezonra, mert előtte héten voltunk Galántán, most meg csak Császárra megyünk a Henrix farmra és a környékre.
Azért ha legközelebb lesz valami ismét felteszem ide is és jöhet aki akar.
Bár most olvasom a hsz-eket, nem egészen erre jöttök...
Mondjuk megértem, sajnos hideg van már szerpentinezni...
Így nem hiszem, hogy megyek, marad a legközelebb. Üdv.
Szia Bryan! Tudom meglepetés, de ha erre jöttök Ausztria felé, akkor én valahol Szombathely-Kősze környékén csatlakoznék... (?)
F4i, FS balos gyári lábtartókonzol eladó.
5000 Ft.
06 30 938 5629
atta916 [kukac] freemail.hu
Köszi nagyon,igyekezni fogunk

Az ajánlást megköszönnénk,természetesen ismerősöknek kedvezmény!
Írtam mailt képesmotoron egyik hirdetésedre.
Szia.Nekem van egy F2 es hätso felnim.Mennyit gondoltäl rä?
Gumi nelkul,fektärcsa nelkul.
Te ez nagyon pöpec. Nagyon faja a weboldal. Az a BUBU az elején mindent visz...
Nagyon faxa ez a "kis" műhely. Azért nyomjátok rendesen.
Gratula hozzá, csak így tovább. Ha valakinek kell kipuff majd jól beajánllak
Még én sem temettem el télire,reménykedem egy kis jóidőben még

Nekem is a távolsággal van csak bajom,de egyszer akkor is kipróbálom

A mühely kérlek szépen főként kipufogós,de kisseb szervizmunkákat is vállalunk.Üsd be a hasper kipufogó-t a gugliba ő az.
Én szombaton délután jártam így... beöltöztem bőrösbe, elindultam és a város vége tábla utáni első lehetőségnél visszafordultam.
Meg kéne lesnem a fagyállót, utána megy aludni azt hiszem.
Gyerekek, most én lettem fázós, vagy tényleg qurva hideg van...
Reggel nem is mertem menni, délben egy karikát, de nem volt melegem.
Köszi!
ITT EGY NI ..talán..
Nagyon köszönöm a infot.

Elviekben akkor péntekig csak kiderül, hogy melyik nap lesz.?! Netán ha valaki biztosan tudja, kérem írja ide be a fórumra, hogy szombat vagy vasárnap. Köszi
Az alábbi levelet múlt hét Szombatján olvastam, azt idéztem be ide.
Tisztelt Versenyzők, Kedves Motoros Barátaink!

Az alábbi levélre történt visszajelzések alapján néhány gondolatot szeretnék megosztani veletek:

Először is szeretném megköszönni a pozitív hozzáállásotokat és megértéseteket!
... Az elmúlt „zavaros” hetek után véglegessé válhat az ez évi záró versenyek lebonyolítása.

Pályalicenc:
Az információm alapján megvan, de még hivatalos aláírással még nem érkezett meg. (Jövő hét elejére ígérték)

Versenynap:
Az elképzelés és az időjárás alapján egy naposra tervezzük.
Szűkül az idő a reggeli hideg és a korai sötétedés miatt is. Emiatt de 10.-től délután fél5-ig lehet jobb körülmények között motorozni.
Még nem dőlt el, hogy szombaton, vagy vasárnap lesz.(22-23) Egyeztetés alatt van, de főleg a várható időjárás alapján dől el.

Versenyek, edzések:
Ezen a napon kerülnek megrendezésre az OB, a Dunlop Trophy, és a kupasorozatok versenyei.
Ez így soknak tűnik, de a visszajelzések alapján ez talán a legjobb megoldás.

Mivel ez lesz a záró futam, remélhetőleg több támogató, barát, néző jöhet ki.
Még rosszabb fényben mutatná a jelen helyzetben lévő gyorsasági szakágunkat, ha csoportokban csak 5-6 versenyző motorozna.
Remélem érthető, amire gondolok!

Az edzések összevonva kerülnek majd lebonyolításra az eddigi visszajelzések alapján.
Készül majd egy időterv ennek alapján. (Sajnos a 125-ös kategóriát most sem lehet megtartani)
Ha szükséges – aznapi reggeli fix regisztráció után – a zsűri elnök jóváhagyásával módosításra kerülhet a délutáni versenyek lebonyolítása. (pl. kategóriák)

További és végleges információkat - a fix napot, időtervet - remélem a hét első felében kommunikálni tudom!

Köszönöm a türelmeteket is!
Bízom abban - és ezért mindent meg fogunk tenni -, hogy a jövő év könnyebb és tervezhetőbb legyen!

Kérdés esetén írjatok, hívjatok bátran!
Üdvözlettel:
Hirtling Gábor
A vasat még csak jelképesen raktam el. Már nem a megszokott módon megyek vele, hanem amikor az idő alkalmas lesz rá . Egy picit elszoktam ettől a hidegtől és pénteken odafagytam egy picit. Pedig nevetséges távot mentem...

A Pancsival nekem a messzeséggel van a baj. Pedig Én is nagyon kíváncsi vagyok rá...

A műhely milyen jellegű lesz? Már ha belemehetek így?
Szeva.
Köszi az infot. Tudsz egy kicsit többet is adni belőle , mert engem nagyon érdekelne. Ha van akkor már megyek is. Mikor kezdődnek és mi is lesz most? Vagy ha tudod, hogy hol olvastad nekem az is már elegendő, mert utána kutatok
Köszi
Hali!
Előre is köszi,november közepén nyitunk,már be vagyok sózva
Ne is mond a lóvét,én is adom el mindenem,kivéve a cbr-t

Lesz ott motorozás még hidd el a pancsiringre meg már amúgy is régóta fenem a fogam.Majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Tényleg te leraktad már a vasat?