Szia!
Remélem a végén visszakerül hozzám a kicsinkó Bulldogom,és jól megszívatják azt a parasztot aki meghurcoltatott... De van egy jó hírem is. Megmaradt a tuning állat kipufogóm. Ha valaki pöpec hangú f2-re vágyik,akkor viheti olcsón.
Én most kezdek rájönni, hogy igaz, hogy szar a gumi ami rajta van Nekem mostanában volt már, hogy 2. ben is megindult a feneke, pedig nem is vágtam oda a gázt....
Valakinek volt már olyan, hogy nyikorgott a váltó kar? Olyan idegesítő volt, mintha valami MTZ-n keresném a sebességeket....csap szét, kis zsírt adtam neki, és már sokkal finomabban is jár, és nem nyiszmákol
Jaja, valamelyik reggel én is gyorsítottam ki a körforgalomból, amúgy betyárosan (ahogy szoktam :) aztán a hideg macskaköves zebrán olyan powerslide-ot produkáltam, szerintem azt hitték a járókelők, hogy ez itt Gary Mccoy személyesen.
Viccet félretéve, kicsit óvatosabban húzzuk neki, abból baj nem lesz.
Reggel 8 felé, Esztergomból Pest felé jövet Solymár utáni S kanyarból kifelé úgy elindult a segge, h alig bírtam megfogni, volt rendes riszálás, pedig nem is tekertem rá a gázt. Valszeg árnyékos volt a fáktól a kanyar és még taknyos volt a reggeli párától az út.
Még régen velem is történt hasonló eset, csak ott nem motorról volt szó, de a lényeg az ugyanaz.
Ha veled szemben tisztázódik minden körülmény és igazolva van, hogy a Te tulajdonod a szóban forgó motor, úgy neked kötelesek visszaszolgáltatni a lefoglalt "tárgyi bizonyítékot". A feljelentőd ellen csalás büntettében indulhat majd eljárás, aminek nem képezi "tárgyi bizonyítékát" a motorod, csak közvetve. Így akkor már tőled nem foglalható le . Az én esetemben így történtek az események, szerintem nálatok is ez fog történni, csak ne hagyd magad, mert előfordulhat "tévesztés" a bürokráciában is! Fellebbezni kell, amíg kedvező határozat nem születik számodra.
Szlovákiai magyar vagyok. Mocit elérhetö áron Kassa mellett találtam (Sabinov). Csináltunk adásvételit,meg felhatalmazást(ez ahoz kell hogy a saját járásodban az eladó jelenléte nélkül is át tudd íratni a nevedre). Ez meg is történt. júniustól a nevemen van,kecseréltem mindent ami gagyi vaolt rajta(vezérműlánc,hátsófogaskerék+lánc,olaj,2 drb gyertyapipa,4 gyertya,karbesz szinkron...),szóval tettem bele egy kis zsét is. Most kedden pedig elkobozták,mert hogy loptam. A papírokat megnézték,és kiderült,hogy hivatalosan a nevemen van. Ezek után sem adták ki nekem,mert hogy akkor a feljelentőm nagy valószinűségel csalással lesz vádolva. Most meg aztán totál kuka vagyok az egészből...
Valamicskét konyítok én is a joghoz, szóval: amit a büntetőeljárásban lefoglalnak, azt nem foglalják le "örökre" csak amíg szükséges, max. az eljárás végéig, utána ki kell adni a sértettnek.
Ha peched van, akkor annak adják ki, aki először megvette, de ez nem törvényszerű, pl. lehet hogy neki nincs papírja, neked meg van,ugye.
Ha mégsem te kapod, akkor marad az előbbi verzió.
Hú, ez szívás. Azért ne hagyd annyiban. Beperelheted a fószert kártérítésre, vagy a büntetőeljárásban is kérheted károd megtérítését. Szerencsés esetben be lehet hajtani...
180Km-ről beszélünk csak az Osztrák oldalon, tehát nem egy komoly túra. Természetesen ez csak 1 napot vesz igénybe. Az indulás (nekünk) Székesfehérvárról történik valamikor a kora reggeli órákban , hogy időben a határon legyünk és nekünk összesen kb 550Km lesz az egész, tehát este már itthon nézhetjük a "Való Világ"-ot.
Nem tervezek túl sok megállót, motorozni megyünk nem teázgatni.
Hát igazából azt hallottam hogy azért kell cserélni mert hogy 1 helyen megnyomódik és ha ugyanazt teszed vissza akkor már ereszteni fog....szóval a hengf.tömités.Amúgy meg mindig zörög a cbr em.Típushiba ezt tudom.Ha a patront kicserélem jobb lesz?Mondjuk a siklócsapágyat csak úgy érdemes cserélni ha mind a 4 párt cserélem igaz?Nekem ez elég brutál ár.20e ft akkor a 4 pár.
Siklócsapágyat csak a Hondától tudsz rendelni!
Mivel abból nincs utángyártott!
Kb 2500 Ft egy fél csapágy!
A hengerfejtömítést meg cserélni kell!
Az más kérdés hogy sokan nem cserélik!
Sziasztok!Segítséget kérnék hátha tudjátok honnan tudok emberi áron szerezni főtengely siklócsapágyakat....ugyanis van egy Honda cbr 600f1 pc19 es paripám amivel street fighterezem és kinyúlt az egyik csapágyam..De szétszedtem és hihetetlenül tökéletes minden porcikája belül..Szerintetek tényleg kell új hengerfej tömítést vennem ha már 1 szer levettem a hengerfejet?Ugyanis semmi baja sincsen nagyon szép a tömítés,azt hallottam hogy ha egyszer leszeded akkor cserélni kell.Illetve alkatrészeket ha tudtok kérlek segítsetek,köszi szépen.Persze ugye minden nagy okos gyökér kereskedő a Hondától venne ami ugye csillagászati ár.Üdv Tomi
Remélem a végén visszakerül hozzám a kicsinkó Bulldogom,és jól megszívatják azt a parasztot aki meghurcoltatott... De van egy jó hírem is. Megmaradt a tuning állat kipufogóm. Ha valaki pöpec hangú f2-re vágyik,akkor viheti olcsón.