Ennél a -1 +1 es áttételváltoztatásnál mennyivel csal többet az óra?
Nekem most 6.-ban 6.000-nél 120-at, 7.000-nél 140-et, 8.000-nél 160-at mutat az órám.
Akinek van egy kis sütnivalója, gyári tárcsát nem vesz. (Újan. Esetleg bontottat, de még az is drága.) Vannak viszont faja tuningtárcsák: Braking, Galfer... link
Lehet, hogy nem mennek el 200.000km-t, dehát senki akar gyári tárcsába "befektetni"
Hát igen. Arról nem is beszélve, hogy egy "kezdő" gumis (tisztelet a kivételeknek) úgy el tudja hajtogatni a tárcsákat egy gumi leszedésnél, hogy öröm nézni utána a nyolcasokat benne .
igazából ha elmegy 1-200ezer kilómétert, akkor még ér is ennyit, de egy perec után ha megsérül, elég fájdalmas a javítás, jó so space caket kell eladni hogy fussa rá :)
egyébként az első tárcsára van valami recept, hogy kb mennyit bír?
nekem a hátsó tárcsára mondták, amikor vettem a motort (24000 km-rel), hogy igazából kicserélhetném, ha a használati utasítást követni akarom, mert a széle már egy kicsit vág, de jobban megéri elégetni rajta még 2-3 garnitúra betétet, max majd sűrűbben cserélem, mert kiba drága..
hát az első tárcsa valóban, bár azon 44000 km után sem látszik semmi, olyan mint az új...
itt felcserélték a KW-ot a LE-vel..
enyém pont ilyen színű, bár ez a karbon dob nagyon csúnya, az ovál acél yoshimura jobban áll a gépnek :)
109LE mind, ahogy a kollégák írták!
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy amikor melegen indítom a motort, olyan alacsony alapjárattal indul, hogy már szinte megáll. Sőt, volt, hogy meg is állt. Aztán ha adok neki egy kis gázfröccsöt, vagy várok 5 mp-et, akkor be is áll az alapjárat a normális értékre. Amúgy nemrég kezdte el csinálni, de mindig csak melegen.
Szia!Szerintem is elöl változtass, elöl egyel kisebb olyan, mintha hátra +3-ast raknál, viszont lehet, hogy akkor kevés lenne a 108 szemes lánc. Nekem elöl -1, hátul +1 van, így nem kellett hosszabb lánc, viszont sokkal jobb lett szerintem (bár két személlyel így sem kell csodára számítani sajnos)Márkáját meg kiválasztod, az enyémen JT van D.I.D VZM2 525-ös lánccal, egyéb márkákkal kapcsolatban nincs tapasztalatom. Szerintem kérj árat több helyről, és hasonlítgasd őket össze. Én Kutyától rendeltem tavaly, ő volt a legolcsóbb, zzr topicban rátalálsz.
Köszi a linket, tanácsokat, észrevételeket.
Most fő a fejem mit válasszak, fúrni vagy nem fúrni, ez itt a kérdés. Na még agyalok kicsit, aztán eldöntöm.
Nekem most 6.-ban 6.000-nél 120-at, 7.000-nél 140-et, 8.000-nél 160-at mutat az órám.