Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem előre tegyél 1 foggal kisebbet, olcsóbb, és tényleg meghozza a várt eredményt....
Üdv 99évjáratól napjainkig.Karbis és injektorosra is jó,csak színbeli különbség van.A karbisé ezüst színű,ja és az f-sportra is jó
Szia, milyen évjárathoz való? A dekli érdekelne.
Sziasztok.Lenne pár zsír új megmaradt dolgom.Kormánycsapágy 8eft,generátordekli+tömítés 12eft,Ha kell a beszerelésbe is tudok segíteni.
Sziasztok! 600 as hondámra hátra nagyobb lánckereket szeretnék a jobb gyorsulás érdekében! milyet ajánlatok? valakinek tapasztalat esteleg?
Nem jó a link, megpróbálom még 1X
lsl építőkit
Ha minden igaz, az LSL is valamilyen konzolszerűséggel csatlakozik a blokktartóra, ez azért jobb, mintha direktben csavaroznánk bele.
LSL építőkit
Szóval ez a konzolos téma volt. Na most tárgyaltam Karasnásokkal, ez a konzolos, Valter Moto-s cucc rendelésre van, kb 20-23 ezer, meg van LSL, ez fúrós változat, blokktartó csavar helyére megy, kb 25ezer, ez is rendelésre van, mert ahonnan ők szerzik, ott sincs készleten.
váz kilátszó részén, halványan látszik a képen a felfogatás
És a gomba hol volt? Mármint honnan tört le?
pár métert csúsztam, kb 40-es tempónál fektettem el
Nekem gomba nélkül lett ilyen karistos, bár nem tudom lehet te nagyobbat firkáltál, én kvázi álló helyzetben eldőltem kikanyarodásnál, csak jobb oldalamra.
nem, a váz nem sérül, inkább a gomba törik le, pont úgy tervezték - tapasztalat
A danger-nél szokott lenni, (most épp nincs, pedig nekem is kéne pótolnom ) ha úgy adódik, el tudom vinni Pécsre egyik hétvégén.

Nekem utcán is segített, aránylag lassú tempónál csúsztam el, a gomba letört, de a motoron alig sérült valami
A konzolos megoldásnál,ha elakad max a váz görbül,az sem jobb.Így mindegy melyik ujjadat harapod meg.

Üdv!
No igen, de kotont csak akkor húzod fel ha szükség van rá, míg bukógomba folyton ott van.

Megkonzultálom ezt egy Honda márkaszervizessel, mégis mi a hivatalos álláspont, aztán meglátom mi legyen.

Ez a konzolos megoldás jobban tetszene, mert nem kell idomot megfurkálni, csak drágább és per pillanat sehol sem találok neten rendelhetőt.
Hát ez az...
A bukógomba nem csodaszer, leginkább arra találták ki, hogy a motor egy esetleges csúszás után tovább tudjon menni a saját "lábán".
Leginkább pályára találták ki, ennek megfelelően utcán a képességei korlátozottak. (előfordul, hogy beleakad valamibe, átdobja a motort és több kárt csinál, mint hasznot)

Olyat is hallottam, hogy az említett helyre (blokktartó csavar) rögzített gomba esésnél szétcsapta a perselyt, ennek cseréjéhez kb. az egész motort atomjaira kellett bontani....

De: szerintem a gomba olyan, mint a koton: jobb, ha van, de nem kell, mint ha nincs, mikor kéne
bocsánat, miJe

Egyébként ha a blokktartó csavarba van belehajtva, az esésnél nem rongálhatja meg a blokkot?
Illetve ahogy néztem, első esetben is (a távtartó elem helyére rakva) kell kicsit fúrni a burkolaton, mert a gomba fémnyele vagy milye egy kicsit vastagabb, mint a burkolaton az a lyuk.

Innen rendeltem, haver ajánlotta: http://hnhracing.uw.hu/
Na ettől féltem, nem szeretném kifúrni az idomot, ha egy mód van rá. Mondjuk most magamnak csináltam a problémát, mert nem néztem utána lehetőségeknek rendelés előtt.
Sziasztok! Festés elött áll a mocim azt szeretném megtudni ha a forgalmiban fekete szerepel és én pl pirosra szeretném festetni mert az jobban teccik akkor mennyibe fáj az át iratás? Elég műszakiztatni azt beleírják a forgalmiba hogy színváltozás vagy a forgalmi meg törzskönyv akkor cserés? Ha tudtok valamit erről ne fogjátok vissza magatokat:)
Sziasztok! '95-ös 600F3-hoz lenne szükségem benzinpumpára. Valakinek esetleg egy bontott?
Tegnap vagyis vasárnap találkoztam itt két CBR 600F-el Bodajkon az egyikkel az utcánkban rögtön a másikkal pedig Bodajkról kifele menet ketten ültek rajta és egy doboz is volt hátul, annyira lehúzódtam autóval (fehér opel F Astra) amennyire csak tudtam már majdnem árokba mentem de még egy karlendítéssel se reagált hogy kössz BAZZDDD MEGGG! Szóval melyik bunkó ismer magára?
Hello!

mzgaba@citromail.hu-ra irj mailt, ott megbeszéljük a részleteket.
Ja, hogy már megvan. Akkó, öcsém marad az 1-es verzió. Menj el egy jó szerelőhöz, lekapja az idomot, becsavarja a gombát, kifúrja. Egyébként szépen meg lehet csinálni, nem kell félni a fúrástól.

Amúgy milyen gomba? , kíváncsi vagyok.