sziasztok srácok a mocimon van fokozatkijelző és a mai utam során elkezdet villogni és azóta csak 1 és ha feljebb kapcsolok 6.os szám jelenik meg,m i baj lehet vele segítsetek!
Sziasztok.Volna egy eladó Leo vince kipum Cbr 600f-re (99-2000évj)Összekötőcsővel.E betüs igy forgalomba is használható.Ha valami alkatrész kellene ehhez a típushoz,elég sok mindenem van,irjatok.Idomok,motoralkatrész,futomű,gumi, oldalcsomagtartó givi(már nem gyártják)
Akinek nem tetszik a CBR 600 F4 nagyüléses hátulja, van egy hibátlan F4 sport faridomom, mindennel ami kell.
- osztott üléses piros farokidom gyári fénnyel
- első és hátsó ülés, karcmentes kárpitozás
- karcmentes lámpa
- karcmentes hátsó lábtartók
- karcmentes, nem lefűrészelt hátsó sárvédő akkutartóval
- csodaszép makulátlan fekete segédváz
Van még hozzá:
- csutkakormány koptatókkal
- felső villahíd
- csodaszép gyári fényű piros tank, szivattyú és tanksapka nélkül
-karcmentes kilométeróra üzemanyagszintmérővel
Sziasztok!
Köszönöm a hozzám intézett válaszokat,nagyon segitőkészek vagytok. A centir megoldotta a problémát.
Széles utat,balesetmentes vezetést,jó motorozást mindenkinek.
Szia. A motorgumi centirozás így működik! Ahogy írták előttem már, a gumi kagylós kopása is ilyet produkál, ha van fenn dobozod (csak maga a tartó konzol is) az csinál még ilyet.
Hali.
Nálam is jelentkezett ez a tünet egyszer mikor nekem is pilot sport gumi volt fent mint HPeti-nek. Ez a gumi érdekesen kagylósra kopott és az képes volt berázni az elejét, más gumi se előtte se az óta nem kopott így meg. Még a kormánycsapágyat is megnézheted.
Enyémen is Fabri duplabubis plekó van, szerintem is jobban néz ki mint a túraplexik. Az én 175 cm-emhez észrevehetően jobb a légelterelése a gyárinál, kb. 170-180 körül kellek bebukni egy kicsit mögé. Persze akkor sem olyan mélyre mint a gyárinál. Ha valaki túrázik az meg úgy sem száguldozva teszi, ha meg tépi a fülét akkor meg minden normális sportmotorra rá kell hajolni különben úgy is letép róla a szél.
Nekem nagyon bejött a duplabubis plexicsere, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Sziasztok.
Van egy kis gondom az első kerékkel.Lehet hogy centir hiba.65-75 között ha elengedem a kormányt bevibrál.Jártatok már igy?Ha van valakinek tanácsa szivesen venném.Kerékcentirra elvittem a fickó kivette a kereket feltette egy tengelyre kiegyensúlyozta.de ahiba fenn áll.nem tudtam sajna hogy nem forgatja meg mint a kocsikereket szokták.Olyan gépe sajna nem volt.Úgyhogy ez szerintem sokat nem ért amit csinált előtte is ilyen volt.
Itt a fekete műanyag sárvédőt értem, amelyre a rendszámot szereled. 15.000 Ft
A piros keréksárvédő már nincs meg.
A teljes fara együtt (faridom, ülések, fekete sárvédő-akkutartó, lámpa, segédváz) 80.000 Ft