Magát a folyamatot nem láttam, de felteszem igen. Az előző réteg festéket amúgy is el kell távolítani. Szerintem megoldható, csak kell keresned egy jó szakembert.
Én 3 emberben bízok meg anyám, apám, húgom akit nem ismerek azt se tudom kicsoda meg olyan képei vannak aki bárki lehet bárhol! (TUDOD AZ INTERNETEN MINDENKI LEHET BÁRKI)
Felőlem lehet az atyaúristen is akkor se bízok senkiben!
Meg ne magyarázza meg nekem senki hogy csak úgy snassz kidobott az új HONDA gyári gyertyákért 50.000 FT mert valamikor majd felhasználja! ILYEN VAGYOK SORRY! BIZALMATLAN!
Sejtettem, hogy ez van mögötte, azért is írtam
Nem jártam arra most hétvégén, 21-én jöttem utoljára Mór felé a Balatonról, akkor meg nem láttam senkit, pedig még a lidli felé is belestem hátha ott vagy mint előtte pár héttel
Amúgy meg szó sincs széthajtásról nem azért akarom eladni, hanem mert megint hallgattam apámra, hogy JAJJJ GYEREK FELESLEGES 600-nál nagyobbat venned az is van már 100 LE, mondom tudom de nekem nyomaték kell nem ígéret! ÉS BASSZUS CSAK RÁBESZÉLT a 600-asra! És most úgy érzem hogy fél év után hogy hát naaa jóó lenne egy nagyobb!
Te Hgyurci nem lehet hogy mi megint összefutottunk előző hét vasárnapján? Délután 3 kor indultunk két motorral, Móron tankoltunk Agip-nál majd kifordultunk a 81-es re és mentünk Komáromba aztán onnan Győrbe! Miután kifordultunk a 81-esre akkor jött szembe két motor egy nem tudom milyen meg egy ilyen fényezésű 600F mint a tied? Mi is motorral voltunk az FS-el meg egy 929-el!
Nekem is van a garázsban az autómhoz olyan alkatrész ami nagy valószínűséggel sohasem lesz belerakva. Nem akarja hogy benne álljon a pénze, és valóban eladni akarja nem hónapokig árulni, akkor ez egy járható út lehet. Azért a minimális bizalmat meg kell adni... ahogy gondolom rólad sem feltételezi senki, hogy széthajtottad -pedig tuti bukóban leszel vele gondolom- volna az FS-t fél év alatt és azért szabadulnál tőle :)
Igen ez valóban marha jó ár, engem még érdekelne is a dolog mert gyertya csere előtt állok, na de nekem az ilyenek mindig gyanúsak. Mi ebben az átbaszás? Megveszel bolti áron valamikor 4 gyertyát egyszer sem használod csak úgy megvetted a hecc kedvéért most meg eladod?
ÍRJA MÁR LE VALAKI HOGY EZ HOGY IS VAN?
Gyári kipuff eladó sürgősen, különben a kukában végzi...
Esetleg érdeklődő?
mennyibe került?
Eladó egy 51fogas hátsólánckerék F2-re. Ha valakit érdekel írjon. Csere is érdekelhet.
Felőlem lehet az atyaúristen is akkor se bízok senkiben!
Meg ne magyarázza meg nekem senki hogy csak úgy snassz kidobott az új HONDA gyári gyertyákért 50.000 FT mert valamikor majd felhasználja! ILYEN VAGYOK SORRY! BIZALMATLAN!
Amúgy miért akarna egy ügyvéd átba.ni? (nézd meg a képeit) Szerinted arra a 4X5000 ft-ra van szüksége?
http://www.vatera.hu/listings/...
Nem jártam arra most hétvégén, 21-én jöttem utoljára Mór felé a Balatonról, akkor meg nem láttam senkit, pedig még a lidli felé is belestem hátha ott vagy mint előtte pár héttel
kis.adrian(kukac)freemail.hu
ÍRJA MÁR LE VALAKI HOGY EZ HOGY IS VAN?
De hát ahány ház, annyi szokás