Jól láttad.
Az ülés alatt van 2 pöcök ("helmet holder" :) kb középen az ülés mindkét szélén. Ebbe beleakasztod a sisak csatjának másik felét (ami a csatba megy bele) rárakod az ülést,és kész.
Én mondjuk nem használom, inkább cipelem a sapkát.
Most Vasárnap a Pannónia-ringre megyünk páran egy délutáni motorozásra. Előtte pedig Sárváron áztatjuk magunkat egy kicsit.
Reggel 8-kor indulunk a Zámolyi úti kútról, Veszprémnél még csatlakoznak hozzánk és onnan már egyenest Sárvár az uticél.
Valami csörög a gépemben, 4800-5200 fordulat között, minden fokozatban, alatta-felette elmúlik. Mi a szösz lehet ez? Állítólag nem a vez.lánc, mert az alacsonyabb fordulatnál jelentkezne
Egyébként én a bőr felsőmet szoktam a kapaszkodóhoz rögzíteni oly módon ahogy Hgyurci képén látható a sisak. Iratokat meg más értékeket kiveszek belőle a zár sodronyát átfűzöm a kabát újján és úgy rögzítem a kapaszkodóhoz és így nem kell mindenhova cipelni. Persze nem tökéletesen boztonságos módszer, elég jó sodronyos lakattal azért nekem megfelel.
A mi tehát a te cbr-eden ha leveszed az ülést a segédvázra van heggesztve mindkét oldalon egy lapos fül. Abba beleakasztod a sisak karikáját (ha nincs a sisakodon mert gyorszáras akkor egy egyszerű kúlcstartó karikát füzzél az állszijba a csatlakozónál) utána a nyerget visszatéve nem férni a kampókhoz. Egyébként az idomon is van egy kis kivágás a sisak szijjainak.
Szia én szabo robert vagyok nekem kelene egy pár cuc ha tudsz léci segits szoval kelene nekem egy ojn hogy ami a szelepfedelet lezárja gumidugo tudod ami a gyertyapipa felet a kábelen van s egy kilométerora spiral!hatudsz léci irj nekem a yamaha@citromail.hu ra előre is kőszi ja nemám yamahához kel hanem honda cbr 600 hoz
Szia én szabo robert vagyok nekem kelene egy pár cuc ha tudsz léci segits szoval kelene nekem egy ojn hogy ami a szelepfedelet lezárja gumidugo tudod ami a gyertyapipa felet a kábelen van s egy kilométerora spiral!hatudsz léci irj nekem a yamaha@citromail.hu ra előre is kőszi
A linken lévő nem rossz :)
bár elég drága...
Otthon majd megnézem hogy lehet oda rögzíteni az ülés alá úgy hogy ne lehessen hozzáférni csak üléslevétel után.
Segítsetek légyszi :)
Tegnap voltunk motorozni és közben megálltunk nézelődni az M1 outletnél. Persze sisak, kabát kézben, ami elég kényelmetlen.
Láttam egy cbr600F4-et állni a parkolóban aminek az oldalára volt felrakva a két sisak. az aksi környékén volt a két oldalon.
Nem mertem nagyon közelről nézegetni nehogy megszóljanak :D és hiába vártam nem jött a gazdája.
Szóval, hogy lehetett az oda rögzítve?
Arra tippelek hogy le kell venni az ülést, valahogy rögzíteni és utána vissza az ülést.
Ti hova teszitek a sisakot? Ha ismeritek ezt a módszert megoszthatnátok velem :)
Elméletileg jó bele, nekem legalább is azt mondták. Nem tudod tolómérővel lemérni a régi csapágyaid, mert én is kíváncsi lennék rá. Akkor én is kibontom az egyiket és leméregetem.
szervízkönyv F4i
"Kicsit" részletesebb, mint az owner's manual.
Vannak még ilyen titkos praktikus dolgok amikről nem tudok? :D
Másik kérdés. Vettem egy egyszerű riasztót. Tegyem be simán az ülés alá, vagy van jobb hely is ahova tehetném?
Az ülés alatt van 2 pöcök ("helmet holder" :) kb középen az ülés mindkét szélén. Ebbe beleakasztod a sisak csatjának másik felét (ami a csatba megy bele) rárakod az ülést,és kész.
Én mondjuk nem használom, inkább cipelem a sapkát.
Most Vasárnap a Pannónia-ringre megyünk páran egy délutáni motorozásra. Előtte pedig Sárváron áztatjuk magunkat egy kicsit.
Reggel 8-kor indulunk a Zámolyi úti kútról, Veszprémnél még csatlakoznak hozzánk és onnan már egyenest Sárvár az uticél.
Ha valakinek kedve van, még csatlakozhat.
nekem is nagyobb fordulaton csörgött. Kicseréltem a feszítőt és minden rendben lett vele! Semmi csörgés!
üdv.: Zsolt
A mi tehát a te cbr-eden ha leveszed az ülést a segédvázra van heggesztve mindkét oldalon egy lapos fül. Abba beleakasztod a sisak karikáját (ha nincs a sisakodon mert gyorszáras akkor egy egyszerű kúlcstartó karikát füzzél az állszijba a csatlakozónál) utána a nyerget visszatéve nem férni a kampókhoz. Egyébként az idomon is van egy kis kivágás a sisak szijjainak.
bár elég drága...
Otthon majd megnézem hogy lehet oda rögzíteni az ülés alá úgy hogy ne lehessen hozzáférni csak üléslevétel után.
A hátsó lábtartós ötletet is megnézem. Köszönöm!
De mostmár abbahagyom
Segítsetek légyszi :)
Tegnap voltunk motorozni és közben megálltunk nézelődni az M1 outletnél. Persze sisak, kabát kézben, ami elég kényelmetlen.
Láttam egy cbr600F4-et állni a parkolóban aminek az oldalára volt felrakva a két sisak. az aksi környékén volt a két oldalon.
Nem mertem nagyon közelről nézegetni nehogy megszóljanak :D és hiába vártam nem jött a gazdája.
Szóval, hogy lehetett az oda rögzítve?
Arra tippelek hogy le kell venni az ülést, valahogy rögzíteni és utána vissza az ülést.
Ti hova teszitek a sisakot? Ha ismeritek ezt a módszert megoszthatnátok velem :)