Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Peti!
Nálam mikor megvettem jelentkezett egy ugyan ilyen típusú hiba, habár nekem az volt a szindróma hogyha ráraktam a lámpát ment majd felvillant az FI (injektor) lámpa és leállt, ha levettem a lámpát semmi baja sem volt. És el sem hinnéd hogy milyen picsa kis hibák - kontakt hibák ezek, nekem a fejidom résznél a bal takaró elemnél van egy testkábel az volt eloxidálodva, kipucoltam, kontakt spray neki és perfekt a gép! Szóval valami kis kontakt lesz az!
Hali!
Lenne egy kis problémám a motorral. Az a helyzet hogy mikor megyek a motorral és fel van kapcsolva a lámpám akkor leszívja az akkut, + a motor is be be rángat, van hogy fullad. Ha nincs felkapcsolva a lámpa akkor meg semmi baja, és az akku se merül. Generátor probléma? vagy mi lehet? én az elektronikához kuka vagyok...
Voltam nálunk(szlovákiában) a Hondában,és ott oan 200 euró körül van a pipaszett,de korrekt volt a csávó,és dobott nekem egy tel.számot egy Újszombati bontó/bazárra,ahol ugyan ezt a pipaszettet (használtat persze...) adnak nekem 50 euróért.
Akkor azt majd elüzleteljük :)
520-as láncom van, amit tudsz tákolni...
Hali.
Nincs valakinek eladó olajnyomás jeladó gombája egy F2-esbe? 94es. Továbbá keresek első lánckereket meg láncot toldásnak.
Kakucs-ra aug.05-én valaki? :)
Hali! Aranyár környékén vette, valami 35 körül volt a hivatalos magyar forgalmazótól. Iszonyat drága, de szerintem praktikus, Ő is nagyon dicséri, meg az asszonypajtása is.....
hello.nekem is nagyon tetszik a vinxxgrip meg en is akarok majd csak elsonek az árára lennék kiváncsi hogy az ismerösöd mennyiért vette és hogy hol?segitségedet előre is köszönöm.
esetleg még egy első sárvédőt is ha van:)
Sziasztok F3 as97-98 ashoz keresek farokidomot és fej idomot, ha valaki tud valamit légyszi szóljon ! Sziasztok
Figyu a volt tulaj most esküdözött nekem,hogy az yoshimura. Ő CO-zta rá a végdobot. Nekem ez az első Hondám,na meg az első yoshimurám is...
Jézus Isten... Miből vannak azok a pipák? De lekel cserélnem,mert a volt tulaj(a szakbarbár) lecserélte valami traktoros gagyikra. Ez nem is volna oan nagy baj,ha a tulok nem vágta volta szét mindegyiken a kupakot... Majd lekattintom,és felrakom,csak most barack szedésből jöttem pont haza,és már nem készülök a garázsba.
Nagyon szépen Köszönöm! Persze hogy segitettél:) és várom a további infókat is
Ha ez eredeti Yoshi,akkor én űrhajós vagyok....
Hali!
Bemásolok neked egy korábbi hozzászólást, még lánglovag írta anno valakinek:

Igazából csak az általános dolgokra kell figyelned, tipushibái a cbr-eknek nem nagyon ismert. A vezérműlánc szokott 3 ezres fordulat környékén becsörrenni, ezt kb. 25 rugóból tudod orvosolni. Ha csörgést hallasz tehát minimum ennyit már alkudhatsz is. Ami a legfontosabb figyeld a bukás nyomait ( karok lábtartók végei, vázon csúszásra utaló sérülések, hűtőn ne legyen túl sok kavicsfelverődésből adódó sérülés mert az a kavicságyban való csuszás nyoma ) Ha minden eddig leirt rendben van, akkor nézd meg a villanyaknál a kormányelfordulási határolókat. Ezt az egyet nem tudják a tulajok cserélni, ha mindent kijavítottak ez akkor is áruló jel marad. Nézd meg, hogy nincs e valamelyik letörve, vagy nincs e valamelyiken nagyobb bemélyedés mint a másikon. Igazából ezek felülete szinte teljesen egyenes gyárilag, de mikor a gép azon felére ráesik a kemény telószár megüti a puhább alu ötvözetböl készült határolót és mély nyomot hagy benne, vagy le is töri. Ez igaz más motorokra is. Remélem segítettem!
Jó vásárlást és ne kapkodd el !
Rendelhető gyári gyertyapipa, 50000.-Ft a 4db-nak a kisker ára.
Szerintem akkor vegyél csak, ha kifejezetten ROSSZAK a tieid, különben minek cserélnéd őket?!
De ha kellenek, tudjuk postázni neked.
Sziasztok!

Motor vétel előtt állok lassan és NAGYON NAGYON Tetszik a CBR 600 f4i és most azon vagyok hogy minél többet megtudjak erről a típusról de úgy érzem itt elégé sok mindent meg tudhatok róla igazából nekem túrázgatásokra és természetesen egy kis plusz élményre vágyok ugy érzem ez a típus nagyon megfelel erre! a kérdéseim : mire figyeljek oda mikor f4i vásárolok mik lehetnek a motor jo és rossz oldalai a válaszotokat előre is nagyon köszönön !Üdv szép napot
Hol és mennyiért jutok hozzá?
A végébe rakjál egy DB killert! Jobban jársz!
Gondolkodtam már azon is,hogy valamilyen plusz tompítót tennék be a dob elé,hogy csendes legyen,mert már el akarták csalni a papírokat a bácsik...
Gratula! Jó választás. De ha ilyen lesz a nyár,akkor nem sokat fogunk gurulni...
Melyiken? Mert már csak a VFR van! Azon gyári!
Látom. Hasonlít rá. Neked mid van a mocidon?
Hát pedig pont olyan mint a GSXR gyári dobja!