Csak a tisztán látás végett!
Annak a dobnak köze sincs a Yoshimurához!
Az egy GSX-R gyári dobja kb 90-94 között gyártott modellé!
Csak rászegecseltek egy táblát!
Van egy eladó/cserélhető yoshimurám. Nekem az eredeti cbr f2-es kéne érte. Esetleg gyertyapipákat tudna valaki? Mert nálunk nincs csak utángyártott gagyi...
OK: Nagy valószínűséggel attól van, hogy jár a motor!
Javítási mód: Állítsd le, meg fog szűnni a rezgés.
Viccet félretéve, ha valóban aggasztó és hangos a rezgés gurulj el vele a Motorcenterbe és ránézünk egy percre. Aztán meglátjuk hogyan tovább. Nem kell kapásból motorgenerálra gondolni!
Neten hallgattam akra és yoshi kipufogók hangjait 600 f eken. Nekem sokkal jobban bejön az akra. Szép, mély, duruzsoló hangja van, a yosinak magasabb, jobban "üvölt". Mondjuk lehet élőben másabb.
Ooopsz, épp most mondja a főnököm, hogy van egy komplett Akrapovic sport rendszer nálunk, a dobot el kellene adni róla, mert a többire már jön vevő. Emlékeztem rá, hogy te kerestél sport dobot.
Vadonat új, 80e píz az ára.
sziasztok.van egy 2008.03 havi honda cbr600f-em és érdeklödni szeretnék hogy hátsó túradoboz tartót szeretnék rá venni illetve hozzá egy givi E340 vision topcase dobozt.de első sorban a túradoboztartó érdekelne hol lehet ilyet keresni.meg egy másik dolog találtam a neten az a neve neki hogy vinxxgrip erről mi a véleményetek..:vinxxgrip.hu
Annak a dobnak köze sincs a Yoshimurához!
Az egy GSX-R gyári dobja kb 90-94 között gyártott modellé!
Csak rászegecseltek egy táblát!
Javítási mód: Állítsd le, meg fog szűnni a rezgés.
Viccet félretéve, ha valóban aggasztó és hangos a rezgés gurulj el vele a Motorcenterbe és ránézünk egy percre. Aztán meglátjuk hogyan tovább. Nem kell kapásból motorgenerálra gondolni!
Vadonat új, 80e píz az ára.
Én tudok, keress meg légyszives. Köszi
mgergo600@gmail.com
Tegnap láthattam valamelyikőtöket este 6 után Győrben az Árkád környékén? Egy fekete 600F volt 2004-2005-ös körüli.
Van egy f2 pc25-ös cbr-em,és nagyon használt. Szóval keresek 4 darab gertyapipát. Ha valakinek van,akkor : mzongor@msn.com
Köszi