Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A válaszom : nem... Sajnálom,de ez yoshimura. Majd a youtube-on meghalgathatod. Most fogom videózni a macskát.
Csak a tisztán látás végett!
Annak a dobnak köze sincs a Yoshimurához!
Az egy GSX-R gyári dobja kb 90-94 között gyártott modellé!
Csak rászegecseltek egy táblát!
Van egy eladó/cserélhető yoshimurám. Nekem az eredeti cbr f2-es kéne érte. Esetleg gyertyapipákat tudna valaki? Mert nálunk nincs csak utángyártott gagyi...
Oké köszi. Majd valamikor elmegyek hozzátok körülnézni.
Szia. És mégis mennyibe fáj? Mert a benyacicámat a múltkor majdnem elhagytam...
Szia. Van persze. Sokat nem tartunk, de a Shox-os prosiből rendelhetünk a pontos méretedből, ha nem lenne éppen polcon.
BryanFox nálatok van bőr ruha is? Neten nem mutat semmit.
Lehet hogy csak rezonancia. Nézd meg nem lazult e fel valami csavar. Bár 6000 e-s fordulaton ritka, de nem lehetetlen.
OK: Nagy valószínűséggel attól van, hogy jár a motor!
Javítási mód: Állítsd le, meg fog szűnni a rezgés.

Viccet félretéve, ha valóban aggasztó és hangos a rezgés gurulj el vele a Motorcenterbe és ránézünk egy percre. Aztán meglátjuk hogyan tovább. Nem kell kapásból motorgenerálra gondolni!
Rendben köszi! Nem tudtam, hogy 5,10 vagy 15w 40.
Mondjuk Repsol 10W40.
Milyen olaj kell az F2-be ?
Helló! Kis segítséget kérnék. 6000fordulat környékén ha rezeg a motor. Szerintetek mitől van? Hajtókar csapágy, vagy....?
Neten hallgattam akra és yoshi kipufogók hangjait 600 f eken. Nekem sokkal jobban bejön az akra. Szép, mély, duruzsoló hangja van, a yosinak magasabb, jobban "üvölt". Mondjuk lehet élőben másabb.
Ooopsz, épp most mondja a főnököm, hogy van egy komplett Akrapovic sport rendszer nálunk, a dobot el kellene adni róla, mert a többire már jön vevő. Emlékeztem rá, hogy te kerestél sport dobot.
Vadonat új, 80e píz az ára.
Az egyik ismerősömnek van vinxxgrip kapaszkodója, ugyan olyan gépe van, mint a Tiéd. Ő nagyon dicséri a felesége is, csak az ára elég borsos.
valami ilyesmire gondoltam...
ilyenre gondolsz?
sziasztok.van egy 2008.03 havi honda cbr600f-em és érdeklödni szeretnék hogy hátsó túradoboz tartót szeretnék rá venni illetve hozzá egy givi E340 vision topcase dobozt.de első sorban a túradoboztartó érdekelne hol lehet ilyet keresni.meg egy másik dolog találtam a neten az a neve neki hogy vinxxgrip erről mi a véleményetek..:vinxxgrip.hu
ha lehet akra vagy yoshimura!
Szia
Én tudok, keress meg légyszives. Köszi
mgergo600@gmail.com
Sziasztok!
Tegnap láthattam valamelyikőtöket este 6 után Győrben az Árkád környékén? Egy fekete 600F volt 2004-2005-ös körüli.
honda cbr600f (2005) re sportdobot keresek korrekt áron!
Heló!
Van egy f2 pc25-ös cbr-em,és nagyon használt. Szóval keresek 4 darab gertyapipát. Ha valakinek van,akkor : mzongor@msn.com

Köszi
Akarom mondani FS. Ooops.