Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne sértődj meg, de ha magad nem tudod megszerelni, miért nem viszed szervízbe? Szerintem biztosabb, mint látatlanban mindenféle tippeket kérni. Persze nem tudom milyen szinten vagy motorszerelés terén. Én nem vagyok egy szerelőguru, ezért nekem a szervíz lenne kézenfekvő....
A barátság a legfontosabb ,csak ügyesen a tankolásoknál.
Azaz, én voltam......bocsánat, ha nem intettem, de közben telefonon navigáltam egy eltévedt barátnőmet, hozzá még 100 fok és első egyedül tankolásom :)....magyarázkodás tudom....legközelebb szemfülesebb leszek :)
Segítségetek kérem! Van egy 2001-es évjáratú honda cbr600f-em.Használtan vettem és az elmúlt két hétben mentem is vele kb 2500 km-t.Egy darabig nem is volt gond,de a végén hihetetlenül megnött a fogyasztásom,majd a motorból kifogyott a benzin.Miután töltöttünk bele sem indul.Gyújtást ráadom a kijelzöröl elszáll minden,de ugyanez van ha ráadom a refit, és az immobiliser is állandóan beugrik. Aksinak nincs baja.Mi lehet a gond?Ez valami típushiba?
Kanyarvadászok figyelmébe!
Július 21-22 (Csüt.-Péntek) közül valamelyik nap tervezek egy KAKUCS RINGEZÉST.
Már rég ki akartam próbálni ezt a nyugis tempójú, technikás kis pályát, most eljött az idő rá.
Szívesen venném, ha valakik csatlakoznának hozzám, mert azért úgy az igazi.
Ez pontos meghatározás, így van.
Akkor gyullad ki, ha kevesebb a benya 3,5 liternél. De nyugi, azzal még elmész majdnem 50 km-t. Mindenesetre ha meglátod, érdemes kutat keresni.
Jah.És túrtak vele asszem,mert halálra van javítva az első fejidom...
Sziasztok. Oan két hete vettem cbr 600 f2-est. Zörög,köhög. Azt ajánlották,hogy vezérműlánc,ill. feszítő csere lenne az orvosság. Ez az első hondám.(mea culpa...),és érdekelne,hogy ti mit tudtok ilyen náthás tünetekről. Ha már előfordult ilyesmitek,akkor mit,és mennyiért írt fel a doki?
ne mérfőldbe mérjen hanem KM-ben ... gondolom..
köszönöm szépen :)
5 liter max.de inkább csak 4 literben gondolkodj a legközelebbi kútig.
(50-80km biztosan elmegy ilyenkor, a 100km már hazárdjáték.)
Nem tudja valaki hogy kb hány liter benya lehet a tankban ha kigyullad a "kevés a benzin" lámpa? Csak úgy saccra, mert nem akarok vele kísérletezni nehogy megálljon alattam :D
Tankoltunk a benzinkúton.(MOL)?
Szia Bala!

Én voltam aznap (júli 9-én szombat délután) Zircen egy piros-ezüst-fekete F4-gyel. Hol láttál?

Manó
ahogy mondod túl alacsony, alapjárat. Egy kis utcába be kell menjek mikor megyek hazafele 200 m kell menjek alapjáraton mert nagyon rosz az út. Akkor vettem észre mikor ilyen lassú helyzetben kell neki húzzak egy kis gázt. Mondjuk felmegyek az aszfaltra ahonnan már lehet neki nyomni. Mikor meghúzom neki akkor hirtelen megköhögteti(megránt kétszer,mintha megfulladna),majd mintha semmi se történt volta folyamatosan gyorsul, ezt nem tapasztaltam eddig.
"900 és 1500 fordulatnál beköhög egy kicsit"

ez túl alacsony fordulat ( ez már alapjárati fordulatszám)
én városi forgalomban se engedem 3 ezer alá a fordulatot.
Üdv. Mindenkinek.

lenne egy negativ észrevételem a mocimmal kapcsolatosan:-hogy ha rellantinnal gurulok és adok neki egy kisebb de hirtelen gázt akkor 900 és 1500 fordulatnál beköhög egy kicsit. Kissé rángat de csak ezen a szűk és alacsony tartományban. ha már elhagyta ezt a fordulatszámot akkor minden a régi, semmi baja nincs. Lehet hogy simán csak rossz benzint tankoltam? vagy ráférne egy gyertyacsere? Nem tudom hogy volt-e valaha cserélve benne gyertya... A feszszabályzó jó nem az a gond, pedig arra is gyanakodtam... Valakinek valami ötlete?

Épp zajlik a Gyergyói motoros találka, jó a hangulat , gyönyörű motorok .

Száraz aszfaltot!
Gondolom km-t mutat, nem merfoldet, mint az enyem..
amugy hirtelen ezeket talaltam:
http://cgi.ebay.co.uk/honda-cb...

http://cgi.ebay.co.uk/c
br-600-...
Milyen a magyar kilométer óra?
Jesszusom Sne! Miért kellenek ezek neked? Csak nem...?!
Ingyen azért nem,kemény 3ezret fizettem de benne volt egy olajcsere+beledobta a sportlégszürőt.
Valaki nem tud olcsón F3 alkatrészeket? Főleg fejidomot, lámpát esetleg km órát? (Magyart ha már lehet) (olcsón ha ilyet is lehet kérni? )
És most pont erre motorozott vmi?
Megállhatott volna oda köszönni