Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Marha régen írtam ide nektek.
Kint vagyok svédben,és visszolvasgattam az ezlőtti hozzászólásokat.
Elősör is el szeretném oszlatni azokat a kétejeket,miszerint nem lehet hosszú távokat megtenni ezzel a motorral!
Én 184 centi vagyok,83 kiló,és 2 nap alatt megvolt az 1940 km.
Átlagra 5,3-mas fogyasztás jött ki,ami azért nem rossz,felmálházva,német ótópályán 150-160 körül.
Ami nekem is furcsa volt,hogy egyedül a seggemet ültem el,de azt nagyon
Nem mondom hogy nem éreztem a csuklóm,és a hátam,de csöppet sem volt vészes.Előtte is max ilyen Gyula - Pest távolság volt a max,(oda-vissza 500 km).Tehát cseppet sem mondanám magam túrázónak.
Semmi bajom az ég egy adta világon nem volt,bár ebben az időjárás is segítségemre volt,mert csak németben volt kis zuhé.
Ha bármi kérdésetek lenne,kérdezzetek bátran!
Az útról készült galériát megtaláljátok az adatlapomon.Igen,elég kevéske a kép,mert időhöz voltam kötve,mert melózni járok ki.
További képek kerülnek majd fel,előkészítésről,ittlétről!
Jó utat,olcsó benzint,és ne agyy isten gumi fákat!
A moci mint mondtam, még mindig nem kelt el.
amúgy veszek valami olcsóbb modellt.
Persze ha felétek járunk, okvetlenül beugrunk.:-)
Srácok ha valakinek van F3 97-98' hoz alkatrésze, elérhetőséget adjatok már hozzá... Köszi
Pár évig, és máris árulod? :O Mi lesz Veletek addig motor minden nélkül ?

De azért ha beterveztek erre felénk egy túrát szóljatok ám.
A Shell-nek van ilyen, mi 1970.-Ft-os áron kínáljuk ezt.
7-800 km simán teljresíthető egy nap. Érdekes, én a nem-autópályát jobban bírom, pedig az a fárasztóbb fizikalag. A pályától befordulok :)
Sziasztok!

Szükségem lenne egy CBR 600 F4 vagy F4i segédvázra.
Ha valakinek van esetleg sérült, hajlott az is érdekel.

Köszi szépen!
Sziasztok!

Örülök, hogy előjött ez a téma, hogy ki mennyit km-t tett bele a vasba egyszerre. Úgy néz ki 1 hét múlva rám is vár egy hosszabb 750-800 km-es túra. Eddig a legtöbb amit egyszerre mentem 320km volt, mondjuk az előző heti 300km-t 7óra alatt sikerült megtenni egy brutális bécsi eltévedés miatt, ráadásul 2 személlyel :) Szóval sokat ültünk a vason... Ennyi idő alatt majdnem meg lehet tenni a jövő hétre tervezett utat is :)
A lambda-szonda méri a kipufogógázban az oxigén mennyiségét vagyis, ebből lehet következtetni, hogy mennyi volt a benzin/levegő arány a hengerekben. Ezt a jelet (is) veszi alapul a befecskendező elektronika, és módosítja szükség esetén az arányt a lehetséges határok között. Ha nincs, akkor nincs jel, nem értek hozzá, de valószínűleg valami előre programozott "default" értékekkel számol az elektronika. Szerintem nem tesz jót a katalizátornak hosszú távon ha nincs lambdaszonda-jel, amely egyik szabályozója a benzin/levegő aránynak.
Még vagyunk egy jó darabig. pár évig, amíg minden össze áll.
azért ne írj le.
Máskülönben örülj. ha oda akartok menni nyaralni, hozzánk jöhettek.
Még motorral is!
Örülnénk.:-)
ahogy most is örülünk, ha látunk titeket.
Majd később neked is lesz újszerű mocid.:-)
A 2000-2500 ft persze literenként és asszem 3 lityi megy bele tartalékkal együtt.
Van vkinek tapasztalata hűtőfolyadék csere ügyben?
Állítólag 2 évente vagy 36ekm-ként kéne cserélni, az enyémben még nem volt (6 éves) , szóval most már illene.

Nézegettem neten, van direkt motorkerékpárba való, (amit már nem kell higítani stb...) kb. 2000-2500 forcsiért. Szóval az volna a kérdés ki milyet rakott bele és esetleg hol szerezte be jó áron.

köszi
Kitartást hozzá, és tarts azért pihenőket, nyújtózz is. Halottam már olyat, aki így gondolta h unalmas lesz, de az autósok jó fejek voltak, és lényegében véve elment az idő..
Nekem a 800km, nagyon kellemes volt, bár enni is negáltunk meg hasonlók, reggeli indulás volt és délutáni érkezés, tehát nagy szünetekkel, de rettentően élveztem és simán még egyszer
Soha ne mondd soha, de azért díjazom az ötletet
Nagyon patent. Örülnék az enyém is még ennyire újszerű lenne
Szia,
Persze, ha tudok, segítek. E-mail megy.
Szia! :)

Nekem tapasztalat meg kis segítség kellene mert én meg ki szeretnék költözni. Illetve első körben kimenni és szerencsét próbálni mert itthon kilátástalannak tartom a helyzetem. :) E-mailben tudnánk esetleg pár szót váltani?
Sziasztok,,
Hát, valószínű, tényleg nem lesz gyalog-galopp, de muszaly megcsinalnom. Ugy számolom, 18-19 óra alatt le tudom valahogy tolni. Most sajna alagut lesz, nem fehér sziklák :) .. Oda kulonben szoktunk gurulni hetvegenként, (meg Brighton, Bournemouth, Stonehenge..) közel vannak. Távolabb mondjuk Inverness, skót felföld :) Gyönyörű, és nagyon jól motorozható utakkal van megáldva...
Mondjuk visszafelé már könyebb lesz, hozom a kölykömet is, es úgy 3 nyugis napra tervezem, városnézésekkel, stb. De hazafelé csak 23-án tudok indulni, és 24-én reggel mindenkeéppen kocsiba kell ülnöm reggel győrben, és indulok Pestre :) A felszerelésem remélem teljes, defektjavító, szerszamok, esoruha,stb, inkább csak azon majrézok, hogy túl unalmas (99% pálya) és így hatványozottan hosszúnak fogom érezni. Nekem is eddig 800 km volt a leghosszabb etapom, és nem gondolok rá túl jó szívvel vissza..
A repuiő meg most nem alternatíva, mert két hétig otthon jármű nélkül :((((
Tényleg nagyon szééééép .. sajnálom, hogy megválsz Tőle, azt még jobban h kimentek.
Helló!

Üdv köztünk. Még az alkatrész is esélyes
Nekem is F3 van, és a tied is elég szép példány.

Én speciel nem biztos h egy seggel bírnám az 1600at, eddig egy nap 800volt, és sztem kb 3 nap volt meg az 1600 de nem a km-re mentem, hanem csak ha így belegondolok. De kitartást hozzá! Csak nem hazajössz vele?
Külföldre költözők és házat veszek ott.. ezért.
Nem vagy indiszkrét.
Szia. Üdv köztünk. Mikor kint éltem egy barátnőm a Hornetjével járt haza, Magyarba. Szép nyugis, de haladós tempóban nem lesz bajod tőle, ha egy fiatal lány is meg tudja csinálni, de adj időt magadnak a regenerálódásra, tornázásra útközben, mert ahogy említették már egy apró hiba és... !
Defekt javító készlet legyen nálad feltétlen! Lehetőleg a kukacos fajta, mert a spray nem mindig hatásos. Egy esőruha kell még és indulhatsz is. A komphoz érj oda időben, bőven az indulási időpont előtt több órával! Előre vedd meg a jegyet a neten, mert úgy sokat spórolsz vele! A Dover-i fehér sziklák gyönyörűek, nem hagynám ki a helyedben, ha van egy órád nézelődni.
Kb két hosszú napod lesz, vagy 3 kellemes. Úúúúgy irigykedem most... de veled mennék!
Vigyázz magadra és széles utat!
Most vetted, bakker, miért adod el? (ha nem vagyok indiszkrét)
Hihető, még a gyári Pilot Sportok is fent vannak...
Krisztus ereje, én egy szezonban többet rakok bele. Mindenesetre eladónak tökéletes