Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

UPS-szel
Eddig négyen vagyunk, Ha holnap estig nem jelentkezik más, akkor maradunk is. Ausztriára írnak konkrét postadíjat,2 kg, vagy 60 font érték felett UPC-szel küldik 19 fontért, gondolom ennyi lesz, vagy nagyon kicsit több. peti30kukacfreemailponthu
Szeva.

Megvan mi kell.

2 hátsó kell majd. '99 XX, '98 F3.

Blaciousm kukac gmail pont com

Ha tudnám a mail cimed akkor én is irhatok. Meg, ha már tudod, hogy hányan rendelünk akkor szólj, már a posta költségről.

És köszönöm!
Konkrétan az LSL rögzítését nem láttam még, de valami ilyesmi lehet:

(enélkül bajos a blokkhoz rögzíteni bármit is)
600F-hez kétféle gomba van:

-LSL: a blokk rögzítőcsavarjára csatlakozik, fúrni kell az idomot
-Valter Moto: a vázra csatlakozik konzollal, nem kell fúrni az idomot

(harmadik a "házi" gomba, amit oda rögzítesz, ahová éppen tudod, de direktbe blokkcsavar helyére én sem javaslom)

Ha visszaolvasol, mindkettőt részletesen kitárgyaltuk nemrég, a srácok tettek fel képeket is.

Ja és töltsd ki az adatlapod, különben megruházunk
Igen az kéne.
Mondjuk én közben felhívtam 5 motorbontót innen a Sportmotor apróból és az egyik pestinél van több is 2000 Ft/db áron, szóval szerintem jó lesz az.
eladó
Nekem is, nekem is!
Szia! Látom gyertyát árulsz, nem tudsz kici, occó, nem kínai IMR 9C-9H típusú gyertyát véletlenül?
drive chain slider, ami a lengőkar tetején van?
ok, rendben, írok majd. Ehhez a láncvezető gumihoz nem tudsz angol hivatalos megnevezést, vagy cikkszámot? Az alapján meg tudom nézni ott, ahonnan a fékbetétek is jönnek.
Én annyira nem javaslom hogy blokkhoz rögzíts bukógombát de te tudod.
Sziasztok!

ha jo tudom akkor a bukogombához ki kell furni az idomot ha a blockhoz akarom csatlakoztatni. ?
kösz
Egyébként valaki nem tud láncvezető gumit olcsón? Mert ma kérdeztem meg és a gyári 16200 Ft, kicsit sokallom egy gumidarabért és elvileg nincs utángyártott belőle.
Más típuséval nem kompatibilis esetleg?
Hali!
Nekem akkor kéne fékbetét (F4i-be első). Majd esetleg írj egy mail-t a whiskyman01(kukac)gmail.com címre, hogy hova küldjem a pénzt és hogy legyen az egész.
Köszi
A boltban is azt hitte az eladó, hogy 200 Ameros indítóáramot tud. A papírján 2 adat volt megadva és ott valójában a kissebbiket kell nézni, ezért is kért elnézést a cserekor. Ráméréskor kiderült, hogy a 120Ampert kellett volna néznie, abból is csak 101-et tudott leadni
Te tudsz számolni? Az f3-hoz pl (40+20)*1.17*310=21762 ft, és nem 32000, mint ahogy te mondtad. Plusz némi posta, de mivel többen rendelünk, annak a költségét megosztjuk, így max 2000 ft jön majd hozzá. Így nagyjából 9000 ft-ot lehet spórolni. Nekem, mivel van még fékbetét a motoromban, de lassan csere érett, így belefér az a kis idő, ha ennyit meg tudok spórolni. Egyébként meg nem kötelező, csak egy lehetőség!
Kisstom!

Szerintem fordítva írtad az indítóáramokat,a 8Ah-ás YUASA akku.indítóárama 120A,a 7,5-ös TOPIN pedig 200A.Amúgy én a 6Ah-ás YUASA helyett 5,5Ah -ás TOPIN-t tettem a 2002-es Hornetembe(185A indító),és tökéletesen működik pedig ha jól tudom ua. a blokk mint az F3-é.Forex.hu-n postával együtt 8000 Huf.volt. Még annyit,hogy egy 400-as egyhengeres nagyrobogónak indításkor nagyobb az ellenállása mint a 600-as blokknak,mivel egyszerre itt csak 125-3cm sürít.

Üdv!
Ki az a hülye, aki egyharmad-fél plusz költséggel és egy nap helyett két hét várakozási idővel többért rendel fékbetétet? Nem vagytok normálisak.
Bemész a kereskedésbe, délig megrendeled, másnap ott van, töredék árért.....
Ezt már szeretem! Nem a nyafogás megy, hanem csináljuk . Persze csak így:
A tablettával járó helyzeti előny pedig jár neked
Akkor addig szólok.
OK, de hozz magaddal kezelési könyvet is ha lehet , mert úgy látom, nem nagyon van mozgás ez ügyben
Legkésőbb pénteken szeretném!
Köszi.

Még meg kell nézzem, hogy mi kell pontosan. Mikor rendeled?

XX '99 es, F3 '98 as.