OK. De azért próbálok motorral menni inkább. Nem szeretek hátul ülni egyébként sem, utoljára 3 évvel ezelőtt volt rá példa. Akkor azt mondtam: soha többé
Szeva Vagány!
Tegnap láttalak 3x is. A Molnál próbáltalak elkapni de nem sikerült...persze futva
Elsőre nem voltál meg, mert új kobakod van (nekem is ugyan ez, nem ér ) és a régi kerestem.
Nagyon pöpec a paripa és Én a hangját is hallottam már, nagyon kellemesen duruzsol
Szia! Szép gép! A ford.szám mérőben két led is van, az egyik mellett van egy kis kulcs szimbólum, gondolom a másikra gondolsz. Igen, az villan, amikor eléri a leszabályzási fordulatot, de állítani nem lehet. Rakhatnál fel vidit a hangjáról!
Hazaért a gépezet! Első úton azonnali szerelem, hihetetlen kezes gép mintha már hónapok óta motoroznék vele. Azonnal feldobtam rá a Mivv dobomat, gyönyörű hangja van a motornak.
Mindenféle tanácsot elfogadok tőletek!
De lenne kérdésem, a műszerfalon van egy led a fordszámmérőben nem forgattam még le mert nincs rá szükség az a led villan ha válltani kell? és ha igen lehet ezt állítani?
Műszerfalat nem tudom mennyiért tudsz, én elgondolkodnék egy Koso univerzálison. Többet tud, mint a gyári, akár még benzinszint, olajhőfok is, bár kis szerelést igényel.
Talán segítettem. Üdv.
Szia. Nem rossz az azánlatod, de épp licitáltam az ebayen egy utángyártott, füst színű dupla bubisra, azt most meg kell várnom. Kb fele az ára, de kíváncsi leszek az illeszkedésére!
Ha sz@r lesz kivágom a ...csába és megegyezek veled. (Ha addig el nem adod) Kb 2 hét után jön meg, akkor meglátjuk.
8000-nél kezd el harapni, onnan kezded megérezni.
Széles utat, és óvatosán.
Tegnap láttalak 3x is. A Molnál próbáltalak elkapni de nem sikerült...persze futva
Elsőre nem voltál meg, mert új kobakod van (nekem is ugyan ez, nem ér ) és a régi kerestem.
Nagyon pöpec a paripa és Én a hangját is hallottam már, nagyon kellemesen duruzsol
Első sárvédő ügyben szerintem itt próbálkozzál, hátha: SugoMotor bontó, Redmotor bontó
A villogó Led-es balhét Én is úgy tudom, hogy nem lehet állítani.
Majd valamikor ütközhetünk, megnézém a paripát
Biztos' lehet állítani, de minek? Sőt odáig sem érdemes forgatni, már előbb leadja a max. teljesítményt.
Az állítgatásnak kb. akkor látom értelmét, ha a gépedben HRC tuning kit van, és 2000-rel többet forog, mint a gyári...
Gondolom nem ez a helyzet
Gratula sok balesetmentest
Hazaért a gépezet! Első úton azonnali szerelem, hihetetlen kezes gép mintha már hónapok óta motoroznék vele. Azonnal feldobtam rá a Mivv dobomat, gyönyörű hangja van a motornak.
Mindenféle tanácsot elfogadok tőletek!
De lenne kérdésem, a műszerfalon van egy led a fordszámmérőben nem forgattam még le mert nincs rá szükség az a led villan ha válltani kell? és ha igen lehet ezt állítani?
Üdv Zsolt
leginkább időhiány miatt...
Csak nem .?! Örülök a hírnek , majd nyomasd a képeket
CBF-el mit csinálsz? Vagy netán már eladva?
2001-es cbr 600f4 re első sárvédője van v.kinek? piros lenne a legjobb :) Ha minden jól megy holnap csatlakozoma fórumotokhoz :):):):)
üdv.: Zsolt
Miért adod el?
eladóvá vált a pályamotorom:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f3
-4888155
csaapi
Hiába is tudsz bánni vele
Műszerfalat nem tudom mennyiért tudsz, én elgondolkodnék egy Koso univerzálison. Többet tud, mint a gyári, akár még benzinszint, olajhőfok is, bár kis szerelést igényel.
Talán segítettem. Üdv.
Ha sz@r lesz kivágom a ...csába és megegyezek veled. (Ha addig el nem adod) Kb 2 hét után jön meg, akkor meglátjuk.
Van egy eladó használt gyári plexim, 99-00 évjáratú
CBR 600 F4-hez passzol.
Ár:8 500 ft
Tel.szám:06-30 / 23 69-634
Schmidt Zoltán
Majd erőltetem, hogy tele legyen a kocsi