Ha csörög a vez.műlánc, az üresben is csörög, ugye?
Üresben odafüleltem és nem csörgött, viszont 5000 körül néha jelentkezik sebességben az említett csörgő hang, de lehet, hogy vájtfülű vagyok
Tudtommal eredetileg csak az FS-ek váza fekete. Az ülés cseréhez pedig cserélni kell az egész hátulját: segédváz, idom, fekete sárvédő műanyag (undertail), lábtartók, lámpa és ülés.
Köszi az infót. Én is átnéztem ilyen szemmel, de leginkább az FS-ek váza fekete, talán egy van csak, ami fekete és nem osztott az ülése. Az ülés fúrás-faragás nélkül cserélhető az F4 és FS között?
Most, hogy megnéztem jobban a gépeket a használtautón, egyáltalán nem igaz az, amit az előbb írtam. Vagy mondhatjuk azt is, hogy nagyjából igaz, de van néhány kivétel, ami mint tudjuk erősíti a szabályt.
Exup én kívánom, hogy beletrafálj az 5-ösbe, legalább sok márkatársal pályázhatnánk együtt De az, hogy a villám belédcsap egy pályanapon, arra nagyobb az esély Persze ilyen "szerencséd" sose legyen!
2milliárdból azért egy kisebb ringet meg lehet csinálni,főleg ha bérbe is adod,gyorsulási versenyekre,driftre,stb.Hidd el el nem olyan deficites dolog az
Szintézis: Csak az FS-ek váza fekete
Örök téma
Ha csörög a vez.műlánc, az üresben is csörög, ugye?
Üresben odafüleltem és nem csörgött, viszont 5000 körül néha jelentkezik sebességben az említett csörgő hang, de lehet, hogy vájtfülű vagyok
Köszi
Ádám
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Bontok egy F2-es CBR-t, műszerfal, elsőlámpa, idomok, hűtő és balos telószár már nincs. Érd: mzgaba@citromail.hu
Na akkor legalább igy nagyobb az esélyünk
Húúú ne is mondd,az maga lenne a paradicsom
De azért nem adjuk fel,sosem lehet tudni
Amúgy meg ha megálmodom az 5öwst akkor tuti megjátszom
A nyereményből meg összehozunk egy frankó kis csapatot saját pályával
A 600f fórumosoknak ingyenes pályahasználattal