Meg még annyi, hogy 2005-től a mocik többsége már a gyújtáskulcs elfordításától világítanak, mint a karácsonyfa, ami már indítás előtt szívja az akksit! A leg természetellenesebb szerintem tompitott fényszóróval motort indítani, dehát úgy látszik Japán testvéreink értik ennek a lényegét
Nagy árkülönbség nincs köztük, de valamelyik meg épp, hogy csak be tudja pöccinteni a mopedet! Első körben a boltban egy újfajta akksit ajánlottak, TOPIN 6C75 12V 7,5Ah YTX9-BS akksit spirálcellás, 10 éves élettartam stb... még a NET is hozza, hogy helyettesíthető a normál, ezekbe a mocikba való Yukata, SLA stb... 12V 8,6 Ah órás akksik helyett, de mikor betettem épp csak meghalytotta, másodikra meg már be sem indult. Ezt az új akksit adták 8.500 HUF-ért, majd amire cseréltem(8,6 Ah 12V) csak rá kellett fizetnem 1200 HUF-ot... -azóta pöcc-röff!
A 7.5 Ah-s akksinak az indító árama csupán 120Amper volt, ami inkább egy nagytestű robogóba való, a 8.6 vagy akár 10 Amperórás akksié pedig 190-210Amper, amiből indításkor táplálkozik! Persze minden azon múlik, hogy mekkora helyed van az akksinak, mert az mindennek gátat szab! 150X88X93 -álltalában ez a STANDARD méret és ebből már kapsz neked megfelelő, nagy teljesítményüt
Szia. Ha eredeti Honda fékbetét, akkor nagyon jó az ár érte! Nekem most még nem kell, de ha elfogynak a Ferodo-im engem is érdekel majd. Hiába no, a gyári AZ GYÁRI! Köszi a felajánlást
50ezer -ért van trw utángyártott csak nem tudom jó-e minőségben
Tuda vki segíteni féktárcsát kellene cserélnem 2001-es cbr 600 f motorban . Milyet vegyek ami jó is mert a gyári horror áron van.
A 7.5 Ah-s akksinak az indító árama csupán 120Amper volt, ami inkább egy nagytestű robogóba való, a 8.6 vagy akár 10 Amperórás akksié pedig 190-210Amper, amiből indításkor táplálkozik! Persze minden azon múlik, hogy mekkora helyed van az akksinak, mert az mindennek gátat szab! 150X88X93 -álltalában ez a STANDARD méret és ebből már kapsz neked megfelelő, nagy teljesítményüt
Nekem is csere érettek lassan az első fékbetétjeim, szóval engem is érdekelne a dolog, ha tényleg gyári a cucc.
120 a minimum, az árkülönbség pedig jelentős...
XX hez és F3 hoz tudsz esetleg? És hátsó betét is van?
Én 5,1-6,5 ös átlagfogyasztást számítottam eddig...
Am tényleg első/hátsó fékbetétek árai így kb mennyibe fájnak?
A posta kb mibe fájna?