Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is csak addig van nagy szám,amig nincs gyerek
utána max nézem a superbike-t a tv be
nekem elölről hallatszik. vez lánc? 3500km van a motorban.:-)
Honnan hallod? Elöl, hátul? Vez. lánc?
Szakik!

Itt olyan sok van ám!:-D
5000-5500 fordulaton menet közben rezonál valami a motoron, amit nem találtam még meg, hogy mi.
Minden ötletet szívesen fogadok!

Köszönöm!

Ui: lánc feszességet beállítottam, szétszedtem a motor fejét 2 szer is, és még mindig nincs meg.
Háát, nagyon jó a meglátásod.
Bizonyosan sok pénz kell hozzá, ha pályázásra adod a fejed.
Helló!

Indexeimet szeretném led-esekre cserélni. (CBR 600F4i 2001)
A kérdésem, hogy tudja-e valaki hány lábu relére kell cserélnem az eredetit, vagy nem is kell cserélnem? (ellenállást nem akarok belerakni!
"NGK IMR9C-9HES"

olyat ne vegyél, az RR-be megy.
Mindenki hazudik

Viccen kívül szerintem az NGK mondja a frankót: link

ha a tiéd 2005-ös, akkor C kell bele. (de mint tudjuk A-val is elmegy)

Azt viszont nem értem, ha a C a jobb gyertya, akkor ha régebbi modellekbe is azt teszel,attól csak jobb lehet, nem? Na mindegy...
Ez alapján én is néztem és nekem is C-s kéne, viszont a könyve szerint, amit a M.o. forgalmaazó adott hozzá, a szerint meg A-s.
Na akkor most ki hazudik?

Egyébként mindegy, majd mikor kitekerem megnézem mi van benne, aztán ha mégis C-s, akkor visszamegyek a boltba és kicserélem és ráfizetek még egy keveset, már megbeszéltem a bolttal.

De h legyen még egy kis csavar benne van még ilyen gyertya is: NGK IMR9C-9HES.
http://www.olajstore.hu/?id=te...
Ha mát gyertya a DENSO, BOSCH is van.
Sziasztok!
Én ngk.de-n néztem, motorszám alapján lehet keresni, az enyémhez is C-t ír.itt van
No akkor már okosak vagyunk.

Király vagy!
Úgy tűnik megvan a válasz: cbr fórum

#9-nél írja az NGK terjesztő: a C típus koncentráltabb szikrát ad, de helyettesíthetők egymással. "azért azt javasolja, legközelebb olyat vegyen, ami belevaló"

Igen király vagyok, megválszolom a saját kérdéseimet is
Én az NGK honlapon összehasonlítottam az értékeket és nem találtam különbséget, az egyetlen különbség amit találtam keresgetésem során az az h, kb. 6-800 forinttal olcsóbb a 9A-9H.

De vmi különbségnek biztos lenni kell, különben nem csinálnának 2 félét.

Én is kíváncsi vagyok, hátha vki megmondja.

Mellesleg infó, h a www.olajstore.hu-n vettem, 6.140,- Ft-ért a következő ár 7.300,- volt, de több helyen adták 8e felett is.

Köszönöm a válaszokat a többieknek.
Gyertyaszakértők!
Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a különbség az NGK IMR9C-9H és IMR9A-9H között?

Az enyémbe a C-t írják, de úgy vettem észre, A-t sikerült beletenni a szervíznek...
Igaz, 1 szenvedély mindenkinek kijár...

Nem nőzöm, nem iszom (annyit) és nem dohányzom.. csak motorozom
Egyetértek ezzel, és napról napra egyre inkább foglalkoztat a gondolat h szeretnék pályázni, sőt ....

De félek h belevágok, és a végén pénzem nem marad pályára menni
Hali kolléga! Én is az iridiumost javaslom, jól tetted, hogy megvetted. Igaz nekem annak idelyén azt mondták nyugodtan benthagyhatom 48 ezeig, simán elmegy. El is ment, mostanában nekm is kell már cserélnem, de biztos, hogy én ia az iridiumost választom.
Nekem most volt gyertyacsere, persze megpengettem a kérdést a szervízben, de lebeszéltek róla. (volt Hondaszervíz, de már nem az, nem keres rajta)

Tedd bele az irídiumost, azzal nem lesz gond további 24-ig.
A pályamotorozás a világ egyik legdrágább hobbija.

"ennél már csak az alkohol, a kemény drogok és a nők drágábbak"

Olcsónak semmiképp nem mondanám...
Hivj bátran bármikor,megbeszéljük a dolgokat

Ha van infóm az r6ról szólok
Nyilván a pályabérlet nem kevés,de maga a motor fenntartása azért nem a világvége
És azért ha belegondolsz ezt eldobod valamelyik kanyarban megrántod a vállad és mész tovább,egy patika állapotú motornál tutti fevágnám az ereimet
A másik meg sokkal bártrabban és ezáltal gyorsabban is mész egy olyan motorral amiért "nem kár".
Szia!

A fejidomért 40-et, a lámpáért 45-öt.

Üdv: Andi
Sziasztok!

05'-ős F4i-m lassan eléri a 24ekm-et és a könyve NGK IMR9A-9H gyertyát ír elő, ami persze irídiumos és 6-8 ezer forint. Persze már megvettem csak érdekelne, h vki rakott már a sajátjába hagyományos gyertyát, ami 1-2 ezer?