No hazaértem a délelőtti motoros délutánról, ki akartam volna próbálni amit pálya motornak vettél de csak 600as volt belőle, az nem rossz, csak pici és gyengus, meg eléggé csúszott a segge mindenen ami létezik, de Luca közelébe sem ért, hiába gyorsult bármelyik jobban
Cibed el ne add, annyira szép
Idén még motorozni sem motoroztam sokat, de szeretnék, annyira érzem h jobban megy mint akár ősszel, h tutira szeretnék menni...
Sajnos a www.cbrclub.hu fórum megszűnt, ezért most átlovagolok ide.
05' 600f-em van és lassan esedékes a 24.000km-es szelepállítás. Tudna vki Bp.-en, vagy környékén megbízható, lelkiismeretes és nem túl drága szerelőt?
Az előző fórumon a Honda Takobert ajánlották, de mivel az Honda szalon biztos arany árért dolgoznak.
Köszi
Sokkal agresszivebb mint a cbr ,erőben nincs hiány csak a futómüve nekem nem annyira tetszik mint a hondáé
Viszont a célegyenesben most már nem kerülnek ki mint a pocsolyát Szokni kell az biztos.
Mostanában szinte alig megyek pályán,nem igy terveztem de hát ez van
Én 3kilóért vettem még télen,dobtam rá egy fém fékcsövet,kapott új olajat+lefényeztem.Igazábol ami fogy rajta ill fogyna ha intenziven használnám az a fébetét és a gumi.Olajat nem eszi 23ezer van benne,szépen jár pöcc röff.Csak hát szokni kell.Ha ilyesmiben gondolkozol szivesen kölcsönadom hogy kipróbáld milyen Nem fogsz csalódni,nekem fülig ér a szám ha rajta ülök
már lecseréltem, most vettem a gépet, az első dolgom volt lecserélni:D csak a kép még a megvétel után 1 nappal készült. De azért kössz h figyelmeztetsz :D
Akkor alakulnak a dolgok.
Mennyit szoktál pályázni? Illetve had kérdezzem meg, hogy mennyi is volt a paripa illetve mennyit költesz rá havonta? Persze ha nem tolakodó a kérdésem
Gondolkozom ebben-abban
Hali! Nekem 2004-es van, de a vezérműláncról annyit, hogy az enyémbe több mint 72 000 van, és még gyári, igaz patron lett benne cserélve, még az előő tulajnál, 5000 km környékén. A karburátorra nem tudok mit mondani, az enyém már innyektoros, de nem hinném, hogy bármi gond lenne velük.
Ennek igazán örülök! Ha van Szombaton időtök gyertek el Veszprémbe a pláza parkolóba a vezetéstechnikai rendezvényre, kint leszek az új Crossrunnerrel és valamelyik másik új vassal (talán a 600F, vagy transalp)!
Sziasztok,
Érdekelne a véleményetek nektek mint CBR tulajok.
Talán pár év múlva szeretnék egy CBR 600F-et de azért felmerül a gyanakvás sokat olvastam hogy gyakori hiba a vezérműlánc feszítő,meg hogy karburátoros nincs-e vele sok gond hogy beállítgatni meg ilyesmi.
Mennyire jó megbízható motor?
Előre is köszi :)
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valakinek nincsenek-e bontott alkatrészei F4-hez? (2000-es évjárat) Vagy eseltleg nem-e tudna szerezni? Pontosabban egy bal oldali gyári visszapillantó kéne és egy idom a műszerfal jobb oldalánál(kép).
Előre is köszönöm, aki tud valami informásióval szolgálni!
Cibed el ne add, annyira szép
Idén még motorozni sem motoroztam sokat, de szeretnék, annyira érzem h jobban megy mint akár ősszel, h tutira szeretnék menni...