Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No hazaértem a délelőtti motoros délutánról, ki akartam volna próbálni amit pálya motornak vettél de csak 600as volt belőle, az nem rossz, csak pici és gyengus, meg eléggé csúszott a segge mindenen ami létezik, de Luca közelébe sem ért, hiába gyorsult bármelyik jobban

Cibed el ne add, annyira szép

Idén még motorozni sem motoroztam sokat, de szeretnék, annyira érzem h jobban megy mint akár ősszel, h tutira szeretnék menni...
Sziasztok!

Sajnos a www.cbrclub.hu fórum megszűnt, ezért most átlovagolok ide.
05' 600f-em van és lassan esedékes a 24.000km-es szelepállítás. Tudna vki Bp.-en, vagy környékén megbízható, lelkiismeretes és nem túl drága szerelőt?

Az előző fórumon a Honda Takobert ajánlották, de mivel az Honda szalon biztos arany árért dolgoznak.
Köszi
Sokkal agresszivebb mint a cbr ,erőben nincs hiány csak a futómüve nekem nem annyira tetszik mint a hondáé
Viszont a célegyenesben most már nem kerülnek ki mint a pocsolyát Szokni kell az biztos.

Te voltál idén pályán?
Huh, akkor jó

És hogy megy? Próbáltad már gondolom... Jobb ezzel pályázni, mint egy másik cbr-rel?

Gratula hozzá
Helló!

Nyugi a cbr megvan,azt nem adom
Vettem mellé egy pályamotort sajnáltam a hondát, 2001es gsxr 750,kicsit lekönnyitve,leáttételezve.
Ime:tádám
Lassacskán igen

Mostanában szinte alig megyek pályán,nem igy terveztem de hát ez van
Én 3kilóért vettem még télen,dobtam rá egy fém fékcsövet,kapott új olajat+lefényeztem.Igazábol ami fogy rajta ill fogyna ha intenziven használnám az a fébetét és a gumi.Olajat nem eszi 23ezer van benne,szépen jár pöcc röff.Csak hát szokni kell.Ha ilyesmiben gondolkozol szivesen kölcsönadom hogy kipróbáld milyen Nem fogsz csalódni,nekem fülig ér a szám ha rajta ülök
már lecseréltem, most vettem a gépet, az első dolgom volt lecserélni:D csak a kép még a megvétel után 1 nappal készült. De azért kössz h figyelmeztetsz :D
Az a fékfolyadék talán már kicsit gázos, nem?
A motorozás nagyon jó volt Ismét.
Egy az új 600F sokkal jobb mint amilyennek képzeltem

Tutira megyek majd még hozzátok

Szombaton meg Gyere Te
Jössz Te is?
Gyertek mind, én tutira ott leszek
Szia!

Rég nem jártam erre csak be be néztem, de milyen új motorod van neked?
Mesélj... Ha nem mondtad el még túl sokszor
Akkor alakulnak a dolgok.
Mennyit szoktál pályázni? Illetve had kérdezzem meg, hogy mennyi is volt a paripa illetve mennyit költesz rá havonta? Persze ha nem tolakodó a kérdésem
Gondolkozom ebben-abban
Akkor jó, mert különben Sne-t rossz helyre küldtem volna.
Sorry, de igen, igazad van!
Íme a plakát:
Ha szombaton nem melózom akkor bemegyek , mikor is lesz pontosan, és meddig?
Hali! Nekem 2004-es van, de a vezérműláncról annyit, hogy az enyémbe több mint 72 000 van, és még gyári, igaz patron lett benne cserélve, még az előő tulajnál, 5000 km környékén. A karburátorra nem tudok mit mondani, az enyém már innyektoros, de nem hinném, hogy bármi gond lenne velük.
Sajnos én nem tudok menni, mert a motort kezdem szétszedni és tisztitom, szerelem. De Sne tuti ott lesz. Megbiztam, hogy csináljon nekem fényképeket.

És találkoztam Postással is, bár pont akkor mikor már mennünk kellett.

Nem az Arena parkolóban lesz?
Ennek igazán örülök! Ha van Szombaton időtök gyertek el Veszprémbe a pláza parkolóba a vezetéstechnikai rendezvényre, kint leszek az új Crossrunnerrel és valamelyik másik új vassal (talán a 600F, vagy transalp)!

Bárkit szeretettel látunk!
Urak!

Ha valakit érdekel K&N tisztítószett....
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Marha jó volt a motorozás. Köszi.
köszi szépen!
Helló.

Bár nem eredeti, de talán jó, ha nem találsz mást. Tükör
Sziasztok,
Érdekelne a véleményetek nektek mint CBR tulajok.
Talán pár év múlva szeretnék egy CBR 600F-et de azért felmerül a gyanakvás sokat olvastam hogy gyakori hiba a vezérműlánc feszítő,meg hogy karburátoros nincs-e vele sok gond hogy beállítgatni meg ilyesmi.
Mennyire jó megbízható motor?
Előre is köszi :)
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valakinek nincsenek-e bontott alkatrészei F4-hez? (2000-es évjárat) Vagy eseltleg nem-e tudna szerezni? Pontosabban egy bal oldali gyári visszapillantó kéne és egy idom a műszerfal jobb oldalánál(kép).

Előre is köszönöm, aki tud valami informásióval szolgálni!