ehhez nem kell értened leveszed az idomot ott a fesszab és a sárga kábelt lehúzod:)
Amúgy a hétvégi túrára felszereltem a feszmérőt és 13,44V felett egyszer se ment pedig megkergettük a masinát:)
Sziasztok! Segítséget kérnék! Akkumulátort szeretnék venni! Mindegy, hogy milyet! Milyen adatok kellenek hozzá? Hány amperos kell bele? CBR 600 f2 92-es évjárat. Köszi!
sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy kormány összekötőre karbon borítást hol lehet venni ? F3 ra , de az d4 esé is jó max picit átszabom előre is kösz.
LSL-nél kell farigcsálni az idomon, Valter Moto-nál nem. Én lőttem egy ilyet a Bay-en, ha megjön leírom a tapasztalatokat.
Ez az idomrögzítő csavar helyére megy: kis perecnél szerintem elég, nagynál meg úgyis mindegy. Sőt vannak rémtörténetek, hogy a túl erős, vázhoz rögzített gomba megtekerte a vázat...
Sajnos nem olcsó semmi a motorokhoz. Ha jól olvasom Pécsi vagy. Ismerek ott egy nagyon jó szakembert aki ha nem is csinálja meg neked, de külföldről szokott behozni alkatrészeket és ha van kint akkor hoz is be hozzá.
Vagy tud segíteni a szakember megtalálásában. Most költözött Pécsről Pellérdre annak is a legvégébe, utolsó ház jobbra. Fehér Béla Itt a cím és elérhetőség..
És nagyon jó megbízható szerelő. Balesetemkor is Ő segített, hogy másnap mehessek tovább.
Felmerült bennem egy kérdés, had tegyem már fel neked...
Minek akarsz te sportmotorra DOBOZOKAT?
A Louise-ban lehet kapni hozzá (ráadásul most akciós áron) elég normális oldal- és tanktáska szettet 80 EURO-ért (kb.22e Ft) Nekem ilyen van és tök jól meg vagyok vele, viszonylag olcsó és jól is mutat sportgépen. Nem gondolkodtál még el az ilyen fajtán? Hátha neked is bejönne és pár problémától megszabadulnál egy csapásra.
Igen mi is néztük ezt! csak durván 55e ft és akkor még dobozok sehol.... kicsit sok! Csináltatni tényleg egyszerűbb lenne, csak sajnos nem ismerek senkit aki megcsinálná nekem.
Szerintem EZ ....... meg EZolyan. De inkább menj el egy szakihoz és csináltass rá. Mi mondjuk magunk csináltuk egy F3 hoz és egy XX hez, szóval nem nagy mutatvány, csak le kell koppintani a kapaszkodót és meg kell toldani a tartó résszel.
Olcsóbban ki is jöhetsz és lehet szebbet is tudsz csinálni vagy praktikusabbat.
Szia, no problem. Üdv köztünk!
Jövő héten tudom talán csak megkérdezni neked. Addig nézelődj a neten, pl: Louise.de
...vagy érdeklődj maszek lakatosoknál, hátha farag neked valamelyik harmatából.
Hátsó és oldalsó doboz tartó konzol kellene nekem 2001-es cbr 600 f -hez.
Tudna valaki ajánlani nekem olyan műhelyt vagy személyt akivel meg tudnám csináltatni?
Grat. a motorhoz, szép darab. Nem is laksz messze, pont mostanában tervezgetünk egy kis karikát Komárom felé, ott át a szlovák oldalra, majd vissza Dunaszerdahely és Győr.
így utólag am rájöttem hogy nem kellett volna felrakjak képet, mert mindenkinek a sajátja a legszebb és így nem is jó h felraktam de köszi
Vezérlőműláncos cucchoz:
én tudom mi az (jawa 350től) de annak mikor és hogyan kéne hallani a hangját? Nekem a motorom 6. sebibe ad ki "érdekes" hangot de az előző 2 motorom is 6. sebességbe más hangot adott ki. de nem rosszat (szerintem), és az F2-es CBRben van az a patron vagy micsoda? szervízmanuálba nem találkoztam vele
Sziasztok, egyet már ugyan kérdeztem valamikor, de be még nem köszöntem be.. szóval, kb. két hete van egy 600f-em, asszem már végigolvastam az utolsó 1-2 évet is, első motor, jó motor, szép motor.
Remélem majd valahol még össze is futok innen valakivel valamikor. Aztán majd ha olyan téma lesz amihez hozzá is tudok szólni, majd igyekszem aktív tagja lenni a közösségnek.
Gyuri
Én is tőlük vettem az enyémet, 1 nap alatt itt volt.
Unibat, Poweroad olcsóbb.
Kösszi
Amúgy a hétvégi túrára felszereltem a feszmérőt és 13,44V felett egyszer se ment pedig megkergettük a masinát:)
ilyet a Bay-en, ha megjön leírom a tapasztalatokat.
Ez az idomrögzítő csavar helyére megy: kis perecnél szerintem elég, nagynál meg úgyis mindegy. Sőt vannak rémtörténetek, hogy a túl erős, vázhoz rögzített gomba megtekerte a vázat...
Vagy tud segíteni a szakember megtalálásában. Most költözött Pécsről Pellérdre annak is a legvégébe, utolsó ház jobbra. Fehér Béla Itt a cím és elérhetőség..
És nagyon jó megbízható szerelő. Balesetemkor is Ő segített, hogy másnap mehessek tovább.
Minek akarsz te sportmotorra DOBOZOKAT?
A Louise-ban lehet kapni hozzá (ráadásul most akciós áron) elég normális oldal- és tanktáska szettet 80 EURO-ért (kb.22e Ft) Nekem ilyen van és tök jól meg vagyok vele, viszonylag olcsó és jól is mutat sportgépen. Nem gondolkodtál még el az ilyen fajtán? Hátha neked is bejönne és pár problémától megszabadulnál egy csapásra.
Szerintem EZ ....... meg EZolyan. De inkább menj el egy szakihoz és csináltass rá. Mi mondjuk magunk csináltuk egy F3 hoz és egy XX hez, szóval nem nagy mutatvány, csak le kell koppintani a kapaszkodót és meg kell toldani a tartó résszel.
Olcsóbban ki is jöhetsz és lehet szebbet is tudsz csinálni vagy praktikusabbat.
Szerintetek melyik bukógomba a jobb a Valter moto vagy az LSL gomba? Ezt a két fajtát ajánlotta a márkakereskedés 600f-re
Jövő héten tudom talán csak megkérdezni neked. Addig nézelődj a neten, pl: Louise.de
...vagy érdeklődj maszek lakatosoknál, hátha farag neked valamelyik harmatából.
bocs a tegnapi galériáért...
Hátsó és oldalsó doboz tartó konzol kellene nekem 2001-es cbr 600 f -hez.
Tudna valaki ajánlani nekem olyan műhelyt vagy személyt akivel meg tudnám csináltatni?
Előre is köszi....
Grat. a motorhoz, szép darab. Nem is laksz messze, pont mostanában tervezgetünk egy kis karikát Komárom felé, ott át a szlovák oldalra, majd vissza Dunaszerdahely és Győr.
Vezérlőműláncos cucchoz:
én tudom mi az (jawa 350től) de annak mikor és hogyan kéne hallani a hangját? Nekem a motorom 6. sebibe ad ki "érdekes" hangot de az előző 2 motorom is 6. sebességbe más hangot adott ki. de nem rosszat (szerintem), és az F2-es CBRben van az a patron vagy micsoda? szervízmanuálba nem találkoztam vele
Remélem majd valahol még össze is futok innen valakivel valamikor. Aztán majd ha olyan téma lesz amihez hozzá is tudok szólni, majd igyekszem aktív tagja lenni a közösségnek.
Gyuri
Én is csak azt tudom írni kérdésedre mit Bryanfox elmésen megfogalmazott, a kép láttán sok irigyed lesz! Egyik szebb mint a másik
Gratula!
Előre is köszönjük a nekünk felajánlott önzetlen segítséged és kívánjuk, hogy gyümölcsöző közös munka elé nézzetek