Szia!
Látszólag úgy fest mint ami szépen egyben van , bár azt képekről nem mérvadó megállapítani. Elsőre ami feltűnt rajta, hogy a fényezése az nem gyári és a jobb kormánycsutka alatt a fejidomnál, a biztosíték panel takaró idomja hiányzik! Ha motorikusan rendben van akkor elég korrekt ár érte szerintem!
Motorvasarlas elott allok es egy Honda CBR600 F2-est neztem ki magamnak . Mit gondoltok kezdomotornak jo lessz-e?
A km ora 35ezret mutat
Az ara: 320.000Ft
Ha már a patron. Én észre vettem, hogy valami csörög és zavart is, de mondták, hogy csak beképzelem, meg egy kis sörgés elfér, meg a bajt keresem mindig és figyelmen kívül hagytam. Aztán jobban kezdett csörögni, mintha kavics szorult volna valahova, amire ugye akkor csak ez a gond nem kell vele foglalkozni. Majd a fülem nem figyelt annyira rá és egy raggel mikor indítottam azt hittem valami szét szállt benne olyan hangja lett. Na egyből patron csere és megjavult. Az észre vétel és a csere között olyan 5-6 ezret mentem. Nem lett semmi baja a motornak, de rámhozta a szívbajt. Szóval, ha már zavaró akkor cserélni kell. Legalábbis én tuti fogok.
Hozzá tartozik, hogy következő furcsa hangnál egyből vettem egy patront és nem az volt a baja.
Nekem F2esem van és szintén van ilyen problémám, én sem tudom mire vélni. bár nekem nem olyan hangos csak ha nagyon rákoncentrálsz akkor hallod meg a különbséget :)
Csak vigyázni kell vele, nehogy bele essen valami (pl a csavar, vagy a tömítés) a lyukon! Nem én cseréltem, hátra toltam a szervizbe a szerelőnek, de végig néztem hogy szenvedett vele szegény.
Nem akarok hülyeséget mondani, de én a kuplungra tippelek, az enyémnek is van, sőt minden motornak van....nekem erre egy szerelő azt mondta, hogy állítsak mellé egy Suzukit, vagy egy Kawát, és egyből meg fogok nyugodni, mert azok igazán zajosak
Én kb 2000-et mentem vele, amíg már nem bírtam elviselni a hangját és kicseréltem. Az ég világon semmi baja nem lett, még a lánc sem nyúlt ki. Most kicseréltem a patront és lám, csendes.
Persze nem egészséges, de nem lesz baja tőle.
De lesznek akik majd nem így vélekednek... úgyhogy döntsd el magad, mert a TE motorod, TE pénzed, TE döntésed. Én a saját tapasztalatom írtam le és a Hondás szerelő véleményét.
Nekem olyan problémám lenne, hogy a blokkból üresben, alapjáraton zajok (csörgés) jönnek a kuplung környékéről (F4i). Ha behúzom a kuplungot, vagy húzok neki egy kis gázt, akkor elhallgat; de egyébként sem csinálja mindig.
Valaki tudja mi lehet ez? Vagy tapasztaltatok már hasonlót? Van ennek a kuplungjában kinyomócsapágy? Csak mert én arra gondoltam.
Előre is köszi a segítséget.
véleményetek szerint mennyit lehet elmenni egy csörgő vezérműláncal?
nem tudom elvinni időben a szerelőhöz de még addig tuti megyek 1000km-t, vajon nagy a kockázat?
Sziasztok!
Honda CBR 600 F-et néztem ki magamnak következő motornak. http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ezt a motort néztem ki. Esetleg nem ismeri valaki?
Mi a véleményetek róla.
üdv: Sifi
Hali urak!
Lenne egy lan kérdésem, hogy asszem a gyári akksi 8,6 Ah-s, mennyire gáz, ha 10AH-s teszek bele?
Topin spirálcellást vettem a maga 7,4 Ah-jával, de karcsúnak bizonyult!
Hiába volt 200 Amperos az indítóáram, a gyujtáskor egyből ég a tompitottom, ami már megbojdítja...
Valaki ismeri, vagy használt már Yamalube Platinum láncsprayt? Egész Nyíregyházán ilyet sikerült kapnom, igaz árban nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább.
Szóval, valakinek valamilyen tapasztalat, esetleg hallás alapján?
Mert nem láttatok még igazi versenymotort. Már 98-ban használtuk superbike ZX7RR-nél. Ezzel a szerkezettel kiküszöbölhető a feszítő visszalazulása (az új is visszalazul egy kicsit) Verseny körülmények között fontos a pontos vezérlés és teljesítmény, utcán annyira nem észrevető. Mondjuk az egy finomabb kiképzésű volt , nem egy ilyen "csiv csavar" állt ki belőle Tehát összegezve: nem hülyeség, csak időnként ellenőrizni kell és ráállítani, míg a gyári kényelmesebb, mert automatikusan ráfeszít és időnként sajnos vissza is enged
Csörögj ide és az Attila megmondja neked, hogy mi mennyi: HONDA Motorcenter
Mond, hogy a Géza irányított ide.
@ Blacious, az nem volna rossz ötlet! Szombaton tudunk benn lenni mindketten a Postással, Ő Pénteken este ér csak haza.
Egyébként valamikor mostanában megyünk pár tesztmocival Veszprémbe, valami nyílt napra. Csak nem tom pontosan hova.
Az enyémben majdnem a duplája van.