ahhaaaa, szóval ragasztóval van megoldva...
és hány fokon sütötted?
légkeveréssel?
sw most kom, mert van 1 kavics okozta lyukam :S és be kéne valahogy dugdosni. és epoxira gondoltam, a teljesen átlátszóra...
mivel kéne mennem műszakiztatni...
Üdv. én szétszedtem. sütőbe faszául felmelegítettem és nehezewn de szét jött. körülményes.. és óvatosnak kel lenni mert könnyű eltörni. DE meg lehet csinálni én az üveget választottam le a foncsorról mert betettem egy ledsort
Belekezdtem a kabátosba, és nem fejeztem be. Szóval, nekem az jut az eszembe arról, hogy valaki a zsebembe kapaszkodna. Nekem nem egy szimpatikus megoldás. Cikk a kapaszkodóról
Az tény, hogy nem olcsó, azt hiszem valamerre láttam 34 ezer volt, de igazából nekem ennyi pénzem soha nem lesz így marad a házilag a megoldása.
Én úgy tudom ezekre van engedély, biztos veszélyes a nemiszervre, de ha fent lesz, még egy ok, hogy óvatosan közlekedjek
Én is néztem a kabátos kapaszkodót, de olvastam erről cikket, meg képeket, nem lehet rossz, hogy az utas fékezésnél nem tol le, illetve nem ránt hátra gyorsításnál. Majd ha kész lesz, rakok fel róla képet, és asszonypajtás mond véleményt majd.
En ugy tudom, a szerviz tipus es vazszam alapjan tud rendelni un. nyerskulcsot, ami egy Honda kulcs, tehat chipes. Ebbe barmelyik kulcsmasolo belevagja a masik kulcs formajat. Ezutan a kulcsot "meg kell tanitani" a motornak, amit szinten a szerviz csinal. Szoval Honda szervizben erdeklodj.
Kapaszkodó projekt:
Ez a téma minket is foglalkoztat. Ezt a fajtát viszont nem fogom feltenni, mert
1. nem fog elférni rajt a tanktáska
2. drága
3. bukásnál szerintem is plusz veszélyforrás
Én találtam a neten egy DERÉKRA CSATOLHATÓ kapaszkodó övet!
Egy tök egyszerű erős "derékszíj", amin a pocak előtt bal és jobb oldalt kapaszkodók vannak. Szerintem nekem valami hasonló lesz.
esküszöm ma kérdezte a kollégám ,hogy hol lehet ilyet kapni,de lövésem sincs))
Nagyon szép lett ez a hátsó rész,kár ,hogy az f2 gépét nem lehet így átépíteni..((
Szerintem király lett sokat dob rajta a lámpa cseréje
Én most egy új projekten dolgozok, asszonypajtásnak akarok egy tankkapaszkodót csinálni a képen láthatóhoz hasonlót.
Itt a sportmotoron írtam,hogy ha gondolod akkor írj egy mailt a mgergo600@gmail.com -ra és akkor megbeszéljük a LED-es irányjelzős tükröt. Meg foglalkozok még más motor alkatrésszel,felszereléssel is. Szóval ha érdekel akkor irj.
és hány fokon sütötted?
légkeveréssel?
sw most kom, mert van 1 kavics okozta lyukam :S és be kéne valahogy dugdosni. és epoxira gondoltam, a teljesen átlátszóra...
mivel kéne mennem műszakiztatni...
asszony örült neki?
szomszédok meg kérdezték -mi sül a sütőbe?
Cbr lámpa és egy grill csirke
majd mondom milyen,.... izgulok
drukkoljatok
Cikk a kapaszkodóról
Én úgy tudom ezekre van engedély, biztos veszélyes a nemiszervre, de ha fent lesz, még egy ok, hogy óvatosan közlekedjek
Én is néztem a kabátos kapaszkodót, de olvastam erről cikket, meg képeket, nem lehet rossz, hogy az utas fékezésnél nem tol le, illetve nem ránt hátra gyorsításnál. Majd ha kész lesz, rakok fel róla képet, és asszonypajtás mond véleményt majd.
ikk
Kapaszkodó projekt:
Ez a téma minket is foglalkoztat. Ezt a fajtát viszont nem fogom feltenni, mert
1. nem fog elférni rajt a tanktáska
2. drága
3. bukásnál szerintem is plusz veszélyforrás
Én találtam a neten egy DERÉKRA CSATOLHATÓ kapaszkodó övet!
Egy tök egyszerű erős "derékszíj", amin a pocak előtt bal és jobb oldalt kapaszkodók vannak. Szerintem nekem valami hasonló lesz.
Nagyon szép lett ez a hátsó rész,kár ,hogy az f2 gépét nem lehet így átépíteni..((
Én most egy új projekten dolgozok, asszonypajtásnak akarok egy tankkapaszkodót csinálni a képen láthatóhoz hasonlót.
Kész a lámpa, kicseréltem a gyárit a ledes-indexesre!
Képek: Előtte - Utána
Szerintetek milyen lett?
Köszi! megkaptam a szűrőt de legalább nem ÚJ!
http://www.motormatricak.hu/?#...
h
ttp://www.foliavagas.hu/motor...
http://www.decalshop.hu/index....
A motor egy oldala kb olyan 10.000ft.
Abban tudtok segíteni, hogy mennyibe kerül egy gyári oldalidom matrica és hol találok ilyet a neten? Vagy hol lehet csináltatni tuti minőségűt?
Danke.