Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen érdekes lesz tudom. Bár annyira nem rossz mint számítottam rá. jaa a sport papucs befigyel , de a csizma is el van rakva, meg a bukóm is

Igen így lett lerakva, lemostuk szépre, csak hát igen én még mentem két hétvégét utána mert nem bírtam ki. (hazaértem hajnalban ) másnap reggel meg fagy volt, le is volt takarva, hogy ne porosodjon, de valaki ismeretlen leszedte róla poros lett, és nem mertem visszarakni, nehogy összekaristolja. Az tuti, hogy nem megyek vele míg nem lesz lemosva
BryanFox- nak már megint igaza van! Tényleg nem szép dolog Lucát így "mozsdatlanul" eltenné téli álmot aludni !
Egyébként a ruci teccccik tényleg jó bőr-ök
Lucát meg tisztogazsd meg egy kicsit, megérdemli.
( azt hittem a csajok jobban adnak az ijesmire )
Pedig jó moci, jó ruci meg jó ........
A ruha szép. Érdekes lesz a trikolor mocin, de legalább figyelem felkeltő az autósok számára is! Nem utolsó szempont.
A legjobb a képen a PAPUCS!

Amúgy meg, eeej kicsilyány! Nem azt akarod mondani, hogy ilyen retkesen tetted el Lucát a tavaszra?!
A bogárhulla lepel még rajt van az elején! Pár ilyen és szerintem viheted políroztatni. A bogarak savas maradékai szépen 'megcsócsálják' a gyönyörű festését és beleeszi magát még a műanyagba, fémbe is.
Ha adhatok egy tanácsot szezon végén mindig csinálj egy nagytakarítást Lucán! Az okos ember más hibáján tanul.
dehogy is! 2 napos a motojom, csaknem töröm össze. csak 1 buta kavics... és ki is lukasztotta
és jöv7en műszaki...
de lehet h kisütöm és megpróbálok varázsolni
Mivan összetörted?
s valakinek nincs elfekvő F2eshez első lámpája, falun vagyok nekem ia ....
Falusi vagyok, átérzem
falun nem ilyen egyszerű az élet
pedig egyszerű a bubis sportos, az enyém féltúrás, szerezz be ha tudsz próbát... mész pár kört és rájössz melyik a jobb...
az a baj ( nemsokat mentem még a géppel) a multkor 100 km en úgy fájt a hátam hogy majd meg őrültem. ( meg volt repedve egy csigolyám mert gördeszkáztam ) na és ezért gondolom ha kicsit jobban felegyenesedek nem görnyedek akkor jobb lenne, nem fájna annyira . de ahhoz meg jó lenne ez a plexi ahogy te is mondod jobb a szélvédelme igazából kép nem kell mert látom én ezt meg láttam már régen is csak dönteni nem tudok a bubis meg eközött
a levegő teljesen másképp áramlik, nekem kényelmesebb... meg fekete, jobban bejön, mint a világosabb.. bár nem én intéztem rá...

de ha segít csinálok még egy képet róla és nézegesd hátha dűlőre jutsz vele
már eleinte is nézegettem ezt a plexit, nem tudom eldönteni néha tetszik néha nem hogy kicsit hosszított . nemtudom enyémnek hogy állna de valamit kezdeni kell mert a mostani ganééé
Luca beszélgető partnere az unalmas, hideg, esős éjszakákon, mikor én épp .. khm.. bulizom
szép satu
(hogy ezt én vagy a ruha? , de )
Piros motoron kék,de jó bőőőőr..)))
Ruci megvan! Nem is beszélek, beszéljenek a képek helyettem...
Só, bors, sültcsirke fűszersó, légkeverésen 150 fokon 5 percig kell sütni.

(Bocs, nem lehetett kihagyni )
Ruci megvan? Milyen?
OHH LaciCRM estére imába foglalom a neved előre is köszi!
holnap este pontosan meg tudom mondani. otthon van szervízkönyvem most koliba vagyok
Valaki tudna nekem segíteni?
érdeklődnék hogy mennyi olaj kell a cbr-f2 első telóba száranként?
Már érdeklődtem és azt mondták hogy majd mennyek el a mocival.
Ilyesmiről beszéltek mind amit te is mondtál.
Köszi azért a hozzászólást.
én nekem szét volt szedve az egész mert akkor lakkozták az egész motort