Hát, nekem ezek az utángyártott tükrökről nincs jó véleményem. Ami a kezemben volt,(még az üzletben,újonnan) egy kalap szart nem ért.
A tükröt rögzítő golyó,már 3-4 állítás után egyre lazább és lazább lett. A hölgy kibontott egy másikat,ugyan az,a harmadik is,a negyedik után már én mondtam,hagyjuk,ezek szerint mindegyiknek ez a betegsége.
Így szépen bontóból, és kéz alól vásárolt darabokból összeraktam 1 pár RR tükröt,amit ezután még fényeztettem. Most ez van fent az F-en.
Nekem nem igazán jönnek be ezek az indexes tükrök. Mindig a környékbeli fekete emberek által hajtott ezerötös kétlámpás zsigulik jutnak az eszembe, amire szintén ráteszik az ilyen optikai tuning tükröket.
De hát ezért teremtett meg minket nem egyformára. Szar is lenne mindenkinek ugyanaz tetszene!
amig van meló,addig zsé is van,ha van zsé, és lesz egy pici szabadidő rászabadulhatok a ringre.
Mi a helyzet felétek? Meló rogyásig,szabad idő nyema?
A tükröt rögzítő golyó,már 3-4 állítás után egyre lazább és lazább lett. A hölgy kibontott egy másikat,ugyan az,a harmadik is,a negyedik után már én mondtam,hagyjuk,ezek szerint mindegyiknek ez a betegsége.
Így szépen bontóból, és kéz alól vásárolt darabokból összeraktam 1 pár RR tükröt,amit ezután még fényeztettem. Most ez van fent az F-en.
Tükör
Azt meg h rajtam hogy áll.. majd ha már a kezemben lesz
Szerintem esztétikus, és még jobban látják ha helyváltoztatásodat jelzed.
De hát ezért teremtett meg minket nem egyformára. Szar is lenne mindenkinek ugyanaz tetszene!
Ez ronda:-))
Ilyen tükör kell, ez az ami mutat valahogy:
http://hasznaltauto.medija.hu/...
Ez indexes tükör.
Tükör sima.
Szerintem úgy is meglehet csinálni, hogy a LED es indexet leterheli a sima index. Vagy nem?
Amúgy én is lecserélem az indexeket ledesre majd.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f_cbr60
0f-4508926
De ennek is olyan idom kellene, mint nekem:-)))
Van képed róla?
van idomom,ha érdekel 70 317 90 83.
üdv,P.
de mennyibe kerül egy relé?
*Van is valami ilyesmi fórum itt,asszem.