Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A LED egy dióda aminek elenyésző a teljesítménye még sokad magában is, ezért ha nem akarjuk cserélni az eredeti irányjelző relét egy direkt ezekhez készült indexautomatára, akkor egy ún. előtét ellenállást kel az áramkörökbe iktatni a megfelelő terhelés elérése miatt. (Vagyis, hogy megfelelő ütemben villogjon az irányjelző) Mellesleg úgy tudom, hogy ezekhez a ledes indexekhez szoktak mellékelni ilyen ellenállásokat is.
A választás lehetősége a miénk. Én az index relé cseréje mellett döntenék.
Amúgy én is láttam tök tetszetős indexes tükröket valami 6-7000.- Ft körül párját, ha jól tévedek.
Ha nem cserélsz index relét akkor a ledes tök gyorsan és össze- vissza fog villogni, mert a ledesnek sokkal kisebb az áramfelvétele.
Majd dobjál fel képet róla.
és amikor a ledes izzót beteszed a gyári helyére? nem biztos hogy kell cserélni nem ?
húú erre nem is gondoltam...((
Te vitrust olvasol?
Hali
Azt nem tudom, hogy jo e f2 gépre ez a tükör, de van egy Gergő nevü márkatársunk ki ezeknél sokkal szebb ledes tükröket is betud szerezni, mik biztosan jók a cbr-edre is. Igaz akkor villogó relét is kell cserélned a ledek végett.
http://i44.photobucket.com/alb...

Ilyen mocihoz kellene oldal idom.Jobb oldali.
Aki tud segítsen.
Ez mekkora f@szság!
Igen remélem a mostani majd jó lesz mindenhol... ez 2vel kisebb, bár itt ugye kettesével mennek a számozások!

Nem feltétel a kétrészes, nekem mindegyik szimpi, minden a kettőnek megvan előnye hátránya.. de most ez is kétrészes lesz, úgy tűnik.
szerintem igen
egyértelmű volt első ránézésre, hogy újra festett, ez nem kérdéses.
biztos, hogy festett, eredetileg nem az illesztés vonalában változik a szín
Szép estét. Az f3 és f2 tükrei egyformák? A felfogatás megegyező lehet?
Jaja a méret nagyon fontos,passzolnia kell mindenhol

Kétrészest veszel?
igen.. és közben - nem is tudom mondtam-e már - a bizonyossá vált h a bőrcucc nagyon nagy rám... és kiraktam eladni.. hát el is vitték azon nyomban.

Már van is jelölt az újra. ( A baj csak h a színe nem passzol Lucámhoz... de lényegesen jobb vétel lenne mint egy olcsóbb kategóriás piros cucc
Amíg azzal vagyok elfoglalva, addig könnyebb...
Majd mutatok képet, amit tudok És persze ha már az enyém lesz
Igen, valóban sanszos.
szerintettek ez jó az f2 gépre?
http://imet.hu/index.php?conte... Univerzális Tükör Indexlámpával/pár&list=termekek_listaz&search=&brand=&rendez=&price_
from=&price_to=&szin_keres=&meret_keres=&t_keres=&csoport1=&csoport2=&c
soport3=&thumb=185_kep1_tukorindexlampavalpair.jpg&rendez=
Szia! Szerintem újra van festve minimum a két oldalidom.
Nyugi már csak 1hónap
Köszi nalim8,valami olcsót szeretnék a pályagixxerbe kellene sajna bedobta a kulcsot a télen
Hol vetted?:-)
Kellene egy nekem is:-)