A LED egy dióda aminek elenyésző a teljesítménye még sokad magában is, ezért ha nem akarjuk cserélni az eredeti irányjelző relét egy direkt ezekhez készült indexautomatára, akkor egy ún. előtét ellenállást kel az áramkörökbe iktatni a megfelelő terhelés elérése miatt. (Vagyis, hogy megfelelő ütemben villogjon az irányjelző) Mellesleg úgy tudom, hogy ezekhez a ledes indexekhez szoktak mellékelni ilyen ellenállásokat is.
A választás lehetősége a miénk. Én az index relé cseréje mellett döntenék.
Amúgy én is láttam tök tetszetős indexes tükröket valami 6-7000.- Ft körül párját, ha jól tévedek.
Hali
Azt nem tudom, hogy jo e f2 gépre ez a tükör, de van egy Gergő nevü márkatársunk ki ezeknél sokkal szebb ledes tükröket is betud szerezni, mik biztosan jók a cbr-edre is. Igaz akkor villogó relét is kell cserélned a ledek végett.
igen.. és közben - nem is tudom mondtam-e már - a bizonyossá vált h a bőrcucc nagyon nagy rám... és kiraktam eladni.. hát el is vitték azon nyomban.
Már van is jelölt az újra. ( A baj csak h a színe nem passzol Lucámhoz... de lényegesen jobb vétel lenne mint egy olcsóbb kategóriás piros cucc
Amíg azzal vagyok elfoglalva, addig könnyebb...
Majd mutatok képet, amit tudok És persze ha már az enyém lesz
szerintettek ez jó az f2 gépre? http://imet.hu/index.php?conte... Univerzális Tükör Indexlámpával/pár&list=termekek_listaz&search=&brand=&rendez=&price_
from=&price_to=&szin_keres=&meret_keres=&t_keres=&csoport1=&csoport2=&c
soport3=&thumb=185_kep1_tukorindexlampavalpair.jpg&rendez=
A választás lehetősége a miénk. Én az index relé cseréje mellett döntenék.
Amúgy én is láttam tök tetszetős indexes tükröket valami 6-7000.- Ft körül párját, ha jól tévedek.