Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Vettem egy Honda CBR 600F Sportot (2001) vagyis folyamatban vannak a papírok.

Olyan kérdésem lenne hogy a kulcsot lehet másoltatni vagy ezek programozott kulcsok és menjek a Hondához csináltatni?

Köszi előre is.
Sziasztok!
Most tervezek venni egy 2004-es F4i-t. Több moci is szóba jött, de az egyiknek sérült a jobb oldalidomja. A kérdésem az lenne, hogy mennyiért lehetne eredeti állapotába visszaállítani? Illetve mekkora esésnél van esély rá, hogy a váz is sérül?
Köszi
külön nincs olaj szivatyum blokkot nam szivesen bontom szét kiss alkatrészé vidd el a komplett blokkot .50-e oda adom üzemképes volt törött motorból lett kiszedve.
az olajszivattyúd van az f2-eshez?
arra lenne szükségem
Ismét töltöttem fel galériát.
CBR 600F - Börzsöny
Egy kis kedvcsináló mindenkinek. Most már tényleg nagyon közel a szezon .
Mindenki izzítsa a csuklóját és dörzsölje a tenyerét, hátha több pénz lesz benzinre
valaki ezt kereste:
http://auto-motor.vatera.hu/al...
de van rr -hez is a vaterán...
Na akkor szoritok hogy jó legyen a méret,
És várjuk a képeket
Szó well!
A kétbubis dolgot nem értem. Ez egy sima sötétített púpos plexi. Pl: ilyen
A raptor meg, ha jól emlékszem 60.000Ft volt. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. A teljesítménye nem ugrott olyat, mint a reklámokban a duracel elemtől a nyúl , de a felsőbb tartományban érezni lehet egy kis emelkedést. A hangja, meg csodálatos. Persze ez ízlés kérdése . Én nagyon szeretem a hangját, pont olyan lett amilyet szerettem volna. Az autósok hallják ha jövök, de a szomszédnak ne tegyem tönkre az életét.
Szerintem nincs gyorsítva. Nem torzult a motorhang, de az autósok sebessége sem kirívó.
De amúgy, még ha gyorsítva lenne, akkor is durva.
Nem hiszem, hogy a Fake kategóriába lenne.
Láttam már több örült felvétel és ez is az egyikbe tartozik. Akkor a ghostrider is gyorsította a videót?
Szerintem szép fehér fénye van és legalább a tükörből is jobban észre vesznek az autósok.
Lehet lecserélem magam is a halogént egy ütősebb fehérebb fényű xenon izzóra.
De lehet, hogy beruházok egy valódi xenon szettre. 12000ft. annyira nem sok érte.
Viszont nézegettem a fotóidat.
Neked két bubis plexid van?
Vagy csak úgy tűnt, mintha az egyik képen átlátszó plexi lenne fent.
a másik mennyi volt a raptor kipufogó és milyen az élmény a teljesítmény vele?
Én is egyet kell h értsek ezzel.
Motul nagyon bejött.. de aztán Bel-ray volt olcsón, most majd végképp kiderül olajcserekor, eddig nem volt vele gond. Most meg először a Repsol. Bízom benne h az ár vonzásában nem döntöttem rosszul.
hihi
Nekem eddig Motul, Bel-Ray volt elég jók voltak, Castrol-t én személy szerinte nem raknék bele, nem voltak jók a tapasztalatok ( felhabzott...) most próbálom a Castrol-t, de én pl ennél olcsóbban vettem...
Kamu.
Gyorsítva van.
Átküldtem.
Assszzztaaa büdös ************!
Ez valami iszonyat . . .
Baromi sok motoros videót láttam de ilyet még soha. Ezt érdemes megnézni. Sok faxt láttam már , de ekkorát még nem
Nem az eleje az érdekes, mert olyanból van ezer a neten. Hanem amikor beér a dugóba.....Ámbálíwaból!
Juj
ebben maximálissan eggyetértünk!)
NA EZ AZ, erről beszélek mindig. Sok olajnak az alapanyaga ugyanaz, csak az adalékolásuk más, ennyi a különbség. Az API minősítés viszont fontos dolog!
Aztán Kaszás kollégának egy F2-je van, nekünk meg F4. It is vannak különbségek.
Eért nem szeretek belemenni, hogy ki mire esküszik. Típuson belül lehetne értelme erről beszélgetni, de motor és motor közt is van eltérés.
Igen, az jó. Várom.
3 évig én is motul-t használtam, semmi gondom nem volt vele,de váltottam repsol-ra. Ez már a harmadik szezonom lesz vele, ez még finomabb váltásokat tesz lehetővé és megszűnt nála a lyukra váltás is teljesen. Egyébként ezek közül az olajok közül nem nagyon lehet már mellényúlni, csak kicsi különbségek vannak köztük.
Ami meghatározó az-az áruk és mindenkinek a saját benyomásai velük szemben!
de ha tudtok valami olcsó kipúfogót (papírost) az érdekelne...
szerintetek ez jó a 97 pc25-re?
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
hát nem tudom..nekem a casztrált nem vált be,nehéz volt a váltás ,akadozott(( A mobilból meg csipegetett egy kicsit.
Az útolsó 2 évben motult használok,ez bevált .Bár sokan nagyon sz@rnak mondják a repsolt ,de szerintem az se lehet túl rossz.
Átküldjem a mélt, amiben egyezkedtem velük?
Na az is jó, ha jó árat mond!
Engem érdekel, ha 2000.-Ft/L alatt van. A Mobilt ennyiért kapom nagyker áron, a Castrol még olcsóbb.