Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az már F6 mert igen hú de nagy ÚJJJJJ
Srácok, ha leszervezitek én is szívesen cstlakoznék
F6? Olyan nincs is
F4 az, 06-os kódszámmal
Mennék:-)
3.3L kell a motor olaj cserekor.(szűrővel együtt)
Hova férne el ennyi olaj, ha még külön kellene olajozni a váltót is?:-)))))
Az F6-ba gyárilag van irídiumos.
Ha lesz én is megyek
jó lenne
Te Mana, fel kéne venni velük a kapcsolatot, hogy mit szólnának a bővüléshez. Szerintem sokan lemennénk, ha Honda motoros talinak is meghirdetnék és nem ilyen "elvileg beengednek" alapon kéne odamenni. Elég gáz lenne lecsődíteni millió népet (mocisokat), hogy 'HONDA tali van' és benyögnék, hogy: OK bejöhettek, Isten hozott titeket, a kasszánál 1000.-Ft-ért lehet megvenni a jegyeket.
Én spec tuti sarkon fordulnék abban a szent pillanatban.
Szóval dumáljuk le velük! Mit szóltok?!
na és mi a tapasztalat?
Én is vaterán vettem iridiumos gyertyát egy éve, nekem csak pozitív tapasztalatom van vele. Bár én nem ettől az eladótól vettem.
Elsőnek nekem is furcsa volt, hogy a bolti 9000-es árhoz képest ő csak 4000ért adta..
Igazából vaterán csak úgy tudsz ennek utána nézni, hogy az eladónak milyenek a visszajelzései.
Gugli térképen keress rá: Kiskunlacháza
Budapesttől délre a duna jobb oldalán keresd. Tőled kb 200km-re.
Megyek én is...hol van ez a lacháza ?))
köszönöm!
nyertem
nincs külön váltóolaja,azt is a motorolaj keni.
csak 1 van neki
Buta kérdés, de vitába keveredtem.
Szóval CBR-nek külön van a váltónak olaj (80w-90)?
vagy "csak" a 10w-40 és kész?
bocsi csak első 4ütemü gépem
Az enyémtől nem öregebb.
Haverom nagy Hondás(Civic), szokott szervezni ő is budapesti honda találkozókat és ő hívott engem is. Elvileg beengednek motort is.
Csak az a bibi, hogy ez nem motoros találkozó.
Én úgy emlékszem, hogy a Honda motoros napok Kunmadarason lesznek.
Mindemellett ide, Kiskunlacházára még szívesebben elgurulok én is, mert nincs messze!
Írd ki az eseménynaptárba és meglátjuk hányan leszünk!
Ez egy nagyon jó ötlet .Rám számíthatok !
Igaz az én gépem kicsit öregecske de HONDA!
Mit szólnátok ha csinálnánk egy fórum találkozót? Mondjuk egybeköthetnénk a Nemzetközi Honda találkozóval Április 15-16án Kiskunlacházán. Vagy lehetne csinálni egyet külön.

Nemzetközi Honda Találkozó: Április 15-16 Kiskunlacháza
Csááá! Süti, már 3-an vagyunk XVI. keres F-esek? F4i mindenki? Mennyire jól fog mutatni ha együtt megyünk valahova.
Akár cserélhetnénk számot is.
Örülök, ha bármi infóval tudok segíteni nektek. Ez AZ ami ingyen van, de néha megfizethetetlek értékű.
Én azért tettem normál NGK-t a vasba, mert hiába tudok esetleg 3000.-ért szerezni Laser Iridiumost, a forrása viszont bizonytalan és ki tudja hol lesz már 50e km múlva ez a vas. Nem szeretek kockáztatni, mert nincs rá fölösleges pénzem.
Tehát ha megkérdezed az eladót, tuti nem fogja azt mondani, hogy "igen, ez hamisítvány, de vedd csak meg bátran, mert nekem is meg kell élnem valamiből!"
Ugyan, nem tortent semmi. Kulonben is, segiteni akartatok, ezt kulon koszonom nektek.