Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a Büse jónak számít? Vagy konkrétan ez jónak számít?
Rákeresek a típusra.. és belinkelem, h pontosabb lehessen a megállapítás.
keresd őt:link
Segédvázon kell lenni a matricának,az ülés alatt a hátsó lámpa környékén.
Ha jól tudom a vázon rajta kellene legyen.
Eddigi Hondákon ott találtam meg az ülés alatt.
Hi!
Szükségem lenne egy hátsófékpedálra és 2db hagyományos Honda indexre.
Az index ne legyen karcos.
Természetesen F4I-re...
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az FS színkódját, hol lehet megtalálni? Vagy ha esetleg valaki tudja a piros-fekete színből a piros kódját, az nagy segítség lenne!
Köszi!
Szerintem ha utcán is használod tökéletes a kétrészes,megálltok elszivni egy cigi,fagyiztok stb csak ledobod a felsőt.
Amúgy meg pályán is megállja a helyét,több barátom is esett kétrészesben és kulcscsont törésen kivül szerencsére nem lett nagyobb bibi.Csak jó minőségü ruci legyen
Nekem mindenesetre jobban bejön, ha valakinek mégis kellene, beszélhetünk róla, mert amúgy nincs bajuk!
aham.
azt mondják a halogén jobb.
:-)
A bőrcucc még nincs nálam, a régiről meg volt fenn
Újra próba, kisebb mérettel
Gyerekek erről a ruháról jut eszembe.
Múltkor láttam egy fazont teljes bőrcucban, de szinte teljesen fehér volt, néhol fekete betétekkel.
Elképzeltétek?
Na pont úgy nézet ki, mint egy tehén.
:-.)))
A kereslet megtalálta a kínálatot:-)
Csinálj képet mikor rajtad van.
a képek nem mentek el, újra próbálom... (1el)
lefényképeztem a 2-2 párt!
Hátha valaki lát benne fantáziát
Igen én is örülök, h púposat dobott a gép.
Az meg h kétrészes, megint nem én ragaszkodtam hozzá. Nézem egybe részest is, mindegyikben látom az amiért megéri, ez inkább a kényelem, a biztonsági részét az egybe részesnek meg ugye sosem kellene kihasználnom ?!

Meg amúgy már van hozzá (igaz még előzőhöz) aláöltözőm, szóval majdnem teljesen kész vagyok a szezonra...
Majd megmutatom milyen az enyém, és akkor otthon a monitor elött mondhatod, hogy: úú..bameg!
Ha az F3-ra (1995-98) keresel, akkor 4780.-Ft-ért van Platinum (utcai) és 6160.-Ft a szinteres +pk.
Nekem egyszer javították majd újrafújták a fejidomot. Kerestem hol volt törve. Nem találtam...
Egyetértek!
Mindenképp magyar dobot akarok rá.
Martinról sok jót hallottam.
Igen,újra kell lőni,akk meg már PC-vel együtt lenne az igazi.
Nagyon bejönnek a kétrészes de púpos rucik
Miért pont MARTIN ?
Az van rajta, vagy azt szeretnél?
Szerintem hagyd azokat a hosszú kályha csöveket, már nem módi.
Keresd JELCSÁT :link
HA TUDSZ RENDSZERT CSINÁLTATNI, ARRA ÉN IS BEFIZETEK !
Jó a komplett rendszer , csak akkor nem árt át íni a gépet, mert megváltozik mindene
elsőpár fékbetét mennyi?