Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ha minden jól megy,nemsokára én is gazdálya leszek egy F4i-nek.
Kérdésem lenne,hogy van e közületek Martin dobja,ovál v kerek,méretek,és mennyire van vele megelégedve.Illetve hogy megérné e teljes rendszert csináltatni vagy elég csak a dob.Gondolok itt arra h nem e vékonykák a leömlőcsövek.
Javitani, persze.
Jó magam is tudok hegeszteni műanyagot, és ragasztani is, ám az mégsem olyan, mint az eredeti javítatlan.
Idomot javítani is lehet ám. Pláne ha más színűt kapsz, mindenképp fújni kell...
Sziasztok Típustársak!

Van egy eladó hátsó lámpám F4/F4i-re, ha valakinek igénye támadna rá!
Elérhetőségek az adatlapomon.

Még mindig fut a fékbetét-gyertya akcióm (-30-35%), ha érdekel ne várd meg az akció végét, mert lemaradsz a jó árakról!
Ettől még más utángyártott lehet jó.
Ha egy ilyen, attól még nem olyan az összes.
Szépen is néznénk ki, ha egy-ről alkotnák a véleményt mindig az összes többiről is. Az ítélkezés volna, nem minősítés.
Még engem is F3asra, mert az üzemanyag csap nem mindig zár...
Így én folyamat nullázok és számolok, ha elszámolom, hát ott maradok
Köszi Örülök, ha tetszik, nekem is csak tartok a szín eltéréstől, jah, meg h ennek a métere végre jó lesz-e
Lefotózom majd... most nem találok képet róla.
Ez engem is érdekelne!
Üdv Mindenkinek!
Valaki esetleg tudna abban segíteni, hogy hogyan lehetne f2-es cbr-be üzemanyag szint jelzőt beépíteni? Hosszabb távon jobb lenne azt figyelni és nem a tartalékra állítani a benzincsapot!
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia márkatárs
Köszi az ajánlást
Szia
Ezt én hoztam a srácnak.
Foglalkozok még sokféle motor kiegészítővel. (ledes hátsó lámpa integrált indexszel,ledes irányjelzők (tükrök is), púpos plexi,sportlégszűrő stb.)
Kérlek add meg az e-mail címed, vagy irj az mgergo600@gmail.com -ra és megbeszéljük a részleteket!
Bár nem tudom ki hogyan mi miért, de mi lecseréltük a LED eseket halogénre. Erősebb, nekem jobban is tetszik és nem kell csinálni semmi mást beszerelni.
szerintem még van a srácnak akitől vettem keresek linket.
Mert jó minőségi ledes indexet vettél.
Szerintem mindnek ilyennek kellene lennie.
elöbb próbáld meg simán gyári relével mert nekem is azt mondták hogy kell relé mikor vettem a 4 db ledes indexet de akkor nem kaptam a boltban, hazamentem felraktam az inbexeket és a mainapig jól működik gyári index relével , ugyan úgy villog mint ahogy a gyáriak villogtak.
Jól néz ki
Ráadásul púpja is van
Nálunk nem is kapható, csak e-bayen?
én a rigába astabil multivibrátorból készitettem relét mert ott nincs akumulátor, és igy a sima izzós index is tökéletesen működött. ez volt ugy 8 éve
én inkább lecserélném egy elektronikus ütemadóra a gyárit.az elektronikusnak mindegy hogy 1W vagy 44W a rákapcsolt fogyasztó teljesítménye.
Na EZ az, erre gondoltam én is!
elektrotechnikus vagyok haggyatokmá ezt mondom amit te is hogy én ugy tudom van benne előtét ellenállás
akkor jól van, fele-fele esély volt rá