Sziasztok!
Ha minden jól megy,nemsokára én is gazdálya leszek egy F4i-nek.
Kérdésem lenne,hogy van e közületek Martin dobja,ovál v kerek,méretek,és mennyire van vele megelégedve.Illetve hogy megérné e teljes rendszert csináltatni vagy elég csak a dob.Gondolok itt arra h nem e vékonykák a leömlőcsövek.
Ettől még más utángyártott lehet jó.
Ha egy ilyen, attól még nem olyan az összes.
Szépen is néznénk ki, ha egy-ről alkotnák a véleményt mindig az összes többiről is. Az ítélkezés volna, nem minősítés.
Üdv Mindenkinek!
Valaki esetleg tudna abban segíteni, hogy hogyan lehetne f2-es cbr-be üzemanyag szint jelzőt beépíteni? Hosszabb távon jobb lenne azt figyelni és nem a tartalékra állítani a benzincsapot!
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia
Ezt én hoztam a srácnak.
Foglalkozok még sokféle motor kiegészítővel. (ledes hátsó lámpa integrált indexszel,ledes irányjelzők (tükrök is), púpos plexi,sportlégszűrő stb.)
Kérlek add meg az e-mail címed, vagy irj az mgergo600@gmail.com -ra és megbeszéljük a részleteket!
Bár nem tudom ki hogyan mi miért, de mi lecseréltük a LED eseket halogénre. Erősebb, nekem jobban is tetszik és nem kell csinálni semmi mást beszerelni.
elöbb próbáld meg simán gyári relével mert nekem is azt mondták hogy kell relé mikor vettem a 4 db ledes indexet de akkor nem kaptam a boltban, hazamentem felraktam az inbexeket és a mainapig jól működik gyári index relével , ugyan úgy villog mint ahogy a gyáriak villogtak.
Ha minden jól megy,nemsokára én is gazdálya leszek egy F4i-nek.
Kérdésem lenne,hogy van e közületek Martin dobja,ovál v kerek,méretek,és mennyire van vele megelégedve.Illetve hogy megérné e teljes rendszert csináltatni vagy elég csak a dob.Gondolok itt arra h nem e vékonykák a leömlőcsövek.