Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát tesó gratulálok a szakihoz.
Ez enyém úgy ráépült, hogy műanyaggal előbb lejönne, mint saját maga.
Biztos ez vasalós matrica:-DDD
A tankról tuti levehetetlen.
Az idomra viszont nem veszek mérget, mivel az előző tulaj úgy megfektette a jobb oldalára, mint a döglött lovat.Mind ezt puccosan n60 km/h-nál..amire lazán azt mondták nem is olyan nagy sebesség. :-) Eisten biztos mondaná relatív..bizonyos tekintettben igaz is.:-)
Szóval a matricából csak körvonalak maradtak, azt meg szedje le akinek 3om anyja van és az is mind 20 év alatti.
Csiszoló gépet neki, az röpke pillanatok alatt lebontja, mint moly a nagymama kardigánját.
Hát tesó, pedig fogathatunk 2 forintba, 1 szaki a szemem láttára szette le, mégpedig egybe, bár enyhén szólva megnyúlva.
Gyere el, leszedem neked
Ja, leszedés után pedig a matrica kontúrjai meglátszottak,azt is láttam. Utána mondta, hogy órákig polírozta mire eltünnt.
Persze, kóterba akarod adni, mint azt a bizonyos gyereket!
Most veszek új aksit.
a régi kuka lett.
Nem bírta az évekig tartó mozgásképtelenséget és kilehelte a gondozás mentes savas leheletét.
Csak azt nem értem az elöző tulaj mit hitt, hogy a gondozás mentes azt jelenti 2-3 évig még töltés sem kell neki?
Ez nem zabi gyerek amit beadtak gyerek kóterba.
..túlteszem magam rajta és veszek másikat így döntöttem.
aki tud jó áron dobhat egyet felém.
eddig a legjobb ár 7800ft, de éppen nincs:-) a második legjobb ár, az pedig 8700 de van!(csakis gondozás mentes kell :-DDDDDD ugye értitek miért :-P )
Hát barátom, ha Te azt letéped, akkor überfacántos gyerek vagy:-)
Csak csiszolva jön le.
Lehet próbálkozni melegítéssel, stb, az úgy oda tapad, hogy az isten kérges f*sza se szedi le onnét.
Ezért is kell nagyon körültekintően, és óvatosan felragasztani.
Ha mégis lejönne, akkor érdemes ugyan megvizsgálni, hogy melyik matrica stájszos giga gyerek csinálta és mégis miből öntapadós pvcből amire rányomtatta a TESCO fullos nyomtatójával a mintát?
Gyárilag: színre fújt, majd matricázva.
Nincs lakkozva, ugyanis a Honda spórol ezen.

Ami matricázva és lakkozva van, az a tank.
De csak az!
Mert azt muszáj, különben a lábunkkal feldörzsölnénk a matricát.

Mivel éppen most javítom az idomokat, tankot első kézből hallod.
A matricákat viszont én lelakkozom felragasztás után.
Még ha az a Langyi honda sporolt is ezen.
Ti, miről beszéltek ,csak a tankon van a matrica lelakkozva. Az idomokon nincs a matrica lakkozva !
Viszont az igaz, hogy az alap színre van a matrica rakva,amit letépsz ha akarsz , de nehezen
Simogasd csak végig, a körmöd beleakad ,ha akarod elég tré, egy HONDÁTÓL, de azért jó A LEGJOBB
Köszönöm a megerősítéseket!
Jól mondták!
Szín,matrica,lakk-ez a sorrend.
Gyárilag is matricázva van és utána lakkozva.
Hali!
Én még nem ültem hátul , de akiket vittem még nem panaszkodtak. Egyébként sportmotorhoz viszonyítva tényleg kényelmes a cbr, párommal jó pár túrát már lenyomtunk együtt és ő sem fáradt vagy zsibbadt el jobban mint én.
Jó vásárlást
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az F4i-nek gyárilag festett vagy matricázott és lakkozott idomai vannak-e. Mert nekem azt mondták, hogy maga az idom le van fújva egy alap színre és arra gyárilag is matricát raknak.
vagyis az NKH hoz kell elvigyem a motort? nem akármelyik vizsgáztatóhoz?
Első forgalomba helyezés az a NKH-nál lesz.Olaj ügyben én a motul5100-10w40 est használom nekem bevált.
Grat a motorhoz és sok balesetmentes kilométert neked!
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem?Tervezek egy F3 vagy F4 vételét és nemtudom hogy a hátsó ülés kényelmes-e?Ritkán vinnék utast milyen közel van az üléshez a lábtartó?Eddig GSX 600F-em volt.
köszi.
SzasztoooOoOk!

Most már én is CBR tulaj vagyok ^^ ma vettem egy F2-est. Ennyire futotta de eddig tetszik! Valaki bukógombára tud tippet adni? illetve olajügyben (már olvastam itt a vitapárbajt) csak az lenne a kérdésem h nem jobb-e egy 10w-50es olaj a 10w-40esnél.. (most a többi jellemzőről nem beszélünk!). Illetve kéne egy teleszkóp szimering is, az mennyibe fáj? házilag meglehet oldani? vagy muszáj szakszerviz? akit érdekel ez lett az enyim: Atikahu motorja
És valaki tudja h a külföldi motorokat hova kell vinni műszakíztani? vagy ahova épen jólesik? (első forgalomba helyezés)

várjuk a szép időt!
Köszi az infot.
Akkor ha nincs meg a 'lapocska' akkor nem is lehet sehogy másolni a kulcsot még Honda-nál sem?
Valahogy majd megpróbálom megoldani mert csak kellene tartalék kulcs.
Én is már a jó időben reménykedem. Nektek is jó motorozást.
Igen ,tényleg szép ,főleg az a barby rózsa szín..
Nem biztos, hogy azért olyan rossz az az indításgátló a mocikon, a tolvajok inkább csórnak olyat aminn nincsen.
Frankón egyben van a géped, szép
Én 10W40 félszintetikus olajat ajánlom bele. A márkák REPSOL, MOTUL szerintem ezek a legjobbak de a többi márka sem rossz. A régebbi blokkokhoz a teljes szintetikus olajat néhányan nem ajánlják, igaz meggyöző érveket ezzel kapcsolatban még nem hallottam.
Erre szoktam én azt mondani:
Minél kevesebb az elektronika annál kevesebb a baj is!
De amúgy elég mocsok probléma ez, egy ismerősöm is járt így a 600RR-jével mikor megvette nem volt már hozzá csak 1 kulcs a sima másolattal pedig nem lehet indítani, mert nem engedte az elektronika.
Sziasztok
Honda CBR600 1990. Milyen olaj kell bele?
Van egy Honda CBR600-as 1990-es évjáratú mocim most cserélem benne az olajat,nem tudom milyen volt benne előtte szerintetek mien olajat vegyek bele?összetétel márka stb.milyet ajánlanátok?
Hali kimY.
Kulcsot csk úgy másoltatni nem érdemes mert a zárhoz jó lesz, de a gépet beröffenteni nem tudod a másoltal. A gyári kulcs mellé az első tulaj kellett, hogy kapjon egy pici fém lapocskát aminn rajta vannak a gyári Honda kódok a másoláshoz. Ha ez nincs meg akkor már húzós a dolog mert ha elveszted a gyári kulcsot akkor lehet cserélni a motor összes kulcsal működő ketyeréjét, mi nem kevés zseton! Ha megvan a "lapocska" akkor irány egy Honda kereskedő és majd ő tud a kódok alapján Japánból rendelni sokkal kevesebb zsetonból.
A mocihoz sok sikert, balesetmentes széles utat na és persze, végre jó időt
én az ősszel csusztam 90-nel,de csak a tükör ment le meg a lábfék hajlott el+ a fényezés karistolt)))
de ez függ az eséstől,kinek minek mentél ,csúsztál borúltál...stb
nekem szerencsém volt,még csak nem is nagyon sérültem...))