Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van motul akcióban a Mireknél pesten, nekem 10esből megvan az olajcsere tokkal vonóval. Motul10W40. Én megyek, ha érdekel szólj...!
Itt a másik lehetőség amin gondolkodom, mert a minősítése magáért beszél (API SL ):
MOBIL EXTRA 4T 10W-40 1L

Nagyteljesítményű, szintetikus bázisú motorolaj négyütemű motorkerékpárokhoz. Széleskörben alkalmazható utcai és versenymotorokhoz. Kiváló motorvédelmet és motortisztaságot biztosít. API SL Kiszerelés: 1L.
Én is ezt a Castrolt választom valószínűleg. Íme egy kis leírás róla:
ACT-EVO X-tra 4T 10W-40 (1 literes)
API SG; JASO MA
A Castrol Act-evo X-tra 4T magas teljesítményszintű motorolaj.
Speciális adalékcsomagja meggátolja a magas hőmérsékleten
képződő lerakódások kialakulását és megbízható védelmet nyújt a
kopással szemben. Ezzel a tartósan magas terhelés és gyakori
rövidtvú forgalom mellett is tiszta marad a motor, a csúcstel-
jesítmény bármikor rendelkezésre áll. A Castrol Trizone
technológiájával készül, így a motor, a váltó és a kuplung
kifogástalan védelmét egyaránt biztosítja. Korszerű négyütemű
motorkerékpárok rendkívül széles köréhez alkalmazható.
Az enyémnek is van egy kis kuplung hangja, így már nem is kérdéses, ez lesz a befutó olaj
zsírkirály vagy! pont ennyi infóra volt szükségem
regadó kalkulátor meg nekem nem jött, már láttam is de nem nagyon tudom használni de próbálkozom...
itt mindenki casztráltat használ?
Én ezt tettem az enyémbe ősszel amikor megvettem, sokat még nem ment vele (kb. 30-40km ), de megvételkor volt egy pici kuplung zöreje a motornak. Olajcsere után ez eltűnt, így jóra számítok az olajjal kapcsolatban.
Én most vettem a motort ősszel, így ez lesz az első olajcserém Igazából ezen gondolkozom, és valószínűleg ennél is fogok maradni:
Castrol
Ez szerintem egy elég jó ár
Ja és ezen az oldalon van egy regadó kalkulátor, ezzel ki tudod számoltatni mennyi regadóra is számíthatsz.

http://regisztraciosado.info/r...
A regadót azt nem az NKH-nál kell fizetni!
Ha kész lesz a műszaki vizsga akkor el kell menni a Vám és Pénzügyőrséghez ott kitöltesz egy 2 oldalas igénylőlapot, amivel a regadót tudod megkérvényezni.
Ide kell majd a kétnyelvű adásvételi, eredeti forgalmi, kinti kivonatási papír, az összes nyomtatvány amit majd az NKH-nál kapsz miután kész a műszaki vizsga, továbbá személyigazolvány, lakcímkártya és adókártya.
Miért Te milyen olajat szoktál használni?
(szoktam használni, nekem ez az első h ilyen lesz benne )
7800 Ft-ból megúszni egy olajcserét, az igen baráti ár! Én bárhogy is számolok, és kalkulálok, mindig 9500 Ft körüli összeg jön ki, a legjobb esetben. Bárcsak már ott tartanánk, hogy olajcsere, és indulás....
Okés köszi, én nekem olyan 17k-tz mondtak amit "regadó" néven kell nekik odaajándékozzak... majd aktív tag leszek itt, mert tegnap elvitték az NSR 125-ösömet
Szia, igen félelem a köbön megvan, mivel ez más a második ruhám lesz, cm-eket néztem, súly, magasság.. aszerint 40es lennék. Előző Vanucci volt, az is egész jó kis ruha (40es)... persze nagy lett, kiderült keményebben kötött csajszi vagyok most kisebbel próbálkozom (38assal). Bízom benne ez már jó lesz.

Igen új ára €750 körül mozog.. ez is új lesz első tulaj én, boltból... szerencsére nem €750-ért. Azért annyira eleresztve nem vagyok
Ezt az olajat. Ez így volt 7800Ft, azt hiszem 1300Ft volt az olajszűrő, többi a 4l-es olaj.
Szerintem is jó.
..nem is emlékszem rá, hogy írtál.
Elmondanád megint?
Szia!
A KPM ezen a néven már nem létezik! Most már úgy hívják, hogy NKH (Nemzeti Közlekedésügyi Hatóság). Abban, hogy pesten hol van vagy vannak vizsgabázisai sajnos nem tudok neked segíteni, de gondolom ha már így rá google-zol akkor biztos megtalálod azt amelyik hozzád a legközelebb esik.

Ha megvan akkor akár személyesen, akár telefonon tudsz vizsgaidőpontot kérni. Itt majd rögtön legombolnak rólad egy kisebb összeget:
Egyedi forgalomba helyezési engedély 22800HUF
Motorkerékpár forgalomba helyezés előtti vizsga díja 4360HUF
Sok sikert a motor vásárláshoz és ha egyéb kérdésed van még akkor írj és ha tudok válaszolok.
Igen, ez szerintem is egész jó ár. Ha 1600.-Ft-tal számolom a szűrőt, akkor kb 1500.-/L-re jön ki az olaj, ami egész jó. Általában a szerelők kapják ennyiért.
Mellesleg igen bátornak tartalak, hogy egy komoly minőségű és -árú ruhát próba nélkül rendelsz.
Jól láttam, hogy 750 EURO-ba került?!
Képzeljétek, vettem olajat, szerintem elég jó áron
Repsol 4l olaj + olajszűrő = 7800Ft szerintem nem volt rossz végtel, boltból van szóval
Lucán ülve meglátjuk milyen lesz, annyira nem zavar mert megvettem
A többi meg majd kiderül
Már várom, jó lenne ha jövő héten meglenne
Ez valóban így van. Viszont mi nem erről beszéltünk , hanem xenon hatású/fényű izzókról, AZ meg nem probléma. Nem minősül átalakításnak, csak egyszerű izzó csere.
Sziasztok skacok!

Nagy a bajom! Veszek egy külföldi papiros CBR600f motort, és ugye hogy átírassam kell rá valami "KPM" műszaki vagy, mi, meg regadó meg a szokásos dolog. Most az lenne a kérdésem hogy mi is az a KPM és hova kell vigyem mert semmit nem találtam a netten ról! Budapesten vinném el mert ott lakom. Ha tud valaki valamit az írja le kérem!
köszi!

várjátok a JÓ időt!
Mi a gond evvel Engem nem zavarna hogy más szinü,ráadásul mindkettőben van fekete
Az ellentétek meg vonzzák egymást vagy mi
Szia
Nem érdekel akkor a LED-es irányjelzős tükör? Csak azért kérdezem,mert nem reagáltál semmit.

na ná, hogy kiszúrtam.