Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól hogy xenon ég nem kell kéknek lennie!
A 4300K-s az szép "fehér".
Sharx,érdekelne hogy milyen izzó van a mociban,h ilyen szép fehér a fénye,mert szerintem nem Xenon,az jóval kékesebb.
Én is várom már nagyon hogy ideérjen...
Hét elején utaltam az árát, külföldről jön, míg ők megkapják, majd postázza vagy futárral jön azt sem tudom
De egy barátom segített rendelni, vagyis ő rendelte, fordított, meg levelezte le nekem. Igazából hozzá is megy, én meg majd hozzá ha megjön. De tuti rakom fel ide a képet amit megjött

De így havazásban könnyebb kibírni, mint a napsütésben
Naggyon csini lett! Még a nekem nem tetsző karmok sem látszanak annyira, úgyhogy igazán jó lett.
Szépen kidobja a Honda logót!
Hali márkatársak!
Ahogy ígértem teszek fel képeket, hogy miként mutat az új hátsó sárvédőm a vason.
Íme:
Szép gép, jó fotók!
Már csak jó idő kellene hozzá
Szevasztok vagányok és vagányák!

Ha valakit érdekelne, ismét töltöttem fel egy két képet. Most egy kis havazós formációban.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ebben az árkategóriában nem hinném hogy gyenge cucc lenne
Mikor lesz nálad?
akkor sok sikert és ha a cibere mellett döntesz szívesen várunk itt nekem is f2 van,én egy nagyon rosszat vettem ,most újítattam fel full de tényleg minden új..400 -ból de a blokkhoz nem kellet nyúlni mert az szinte új!pedig ez is olaszból behozott 58000km (óra)futott.ja és ebben benne van a fényezés is!
szerencsére egy helyen van mind2 motor mondta a csávó hogy szerinte sokáig ált mert ki kellett takarítani a karburátort ha a motor szerelőm azt mondja hogy a hondát akkor azt mert a CBR 600 F azért csak sor 4 azt szép hangja van azt 370-ért el tudom hozni ez ugye 1994-es ezért filóztam a Kawa ER-5-ön mert az meg 2005-ös és 390-ben el tudnám hozni tutti azaz 20 ezer ft külömbséggel több min 10 évvel fiatalabb motor
4 éve vettema mocimat használtan 45000km-rel most 65000 van benne. Olaj és gumicserén kívül a következőket kellett cserélni : feszszabalályzó akkumulátor lánc szett. Azt hiszem ennyi:) Ez szerintem meg belefér. Ebből lncszett DID mrkájú olcsobb volt mint a gyári. Aksi 10000 volt feszszab meg egy bukott cb600-asból való mert a gyári az 40000 lett volna.
Kawat nem ismerem de hogy a cbr600 egy eléggé kiforrott szeria szóval nem hiszem hogy nagyon beukna vele az ember, persze azért nézd meg mit veszel.
Az enyém olaszból lett behozva én vagyok az első magyar tulaj de nem bántam meg egyáltalán.
mmm épp ezért gondolkoztam Kawasaki ER-5-ben mert van egy 2005-ős ugyan abban az árkategoriában csak az meg hát nem tudom sport motorra vágyok ez a CBR 600 F meg nagyon jó lenne tetszik is csak tudod ilyen miatt aggódok hogy ilyen kis pici apróság iszonyat drága lenne pl: Aprilia Rs 125-őm volt egy sebesség mérő csiga 27 ezer lett volna ujjonnan te jó ég mondom bontottan meg 5 000-ért tudtam szerezni de akkor szerintem még gyüjtögetés lesz belőle nem hamarkodom el a döntésem! Köszi az infót meg mindenki másnak is!
alkatrészt mindig kapni )nekem egy 93'as van eddig sose volt gond az alkatrésszel akár hasznlát akár új (csak az k.... drága)
megbízható. nagyon is. többi a tulajtól függ. amit már le is irtak előttem, meg kell nézni alaposan !
csá. szerintem ez nem számít mert nem kell hozzá semmi. ha normál állapotút veszel valószínűleg az egyetlen hiba a vezlánc probléma orvoslova van. egyéb cuccot fékbetétet, láncot ilyeneket bárhol tudsz hozzá venni ( péknél nem )
Sziasztok
Honda CBR600 F gyári levegőszűrő.8000ft+posta.(17210-MBW-D21)Erre keress rá,ezekhez az évjáratokhoz jó.Vadi új.
Hát öhm... az enyém is új, nem használt boltból lett véve, és rajtam lesz először
Igen ha az íly módon számít az ára akkor bízom benne h jó is
Megbízható gépek az tény.Még annyi hogy az nagyban befolyásolja a dolgot hogy az előző tulaj/tulajok menyire volt gondos gazdája a motornak.Nagyon meg kell nézni vásárláskor mert sokan mondják hogy megkímélt bla,bla ,bla.de ha motor tudna mesélni.........
A vázat is nagyon meg kell nézni az idomok alatt is mert láttam már olyan javításokat hogy kritikán aluli és még az ember váltig állította hogy az gyári,jó kis is röhögtem .
Itt egy kép ez enyémről.
Sajna a Büse-t nem ismerem,de amit belinkeltél mutatós darab
700euró könyékén nyomják az újjakat,azért annyiért nem hinném hogy silány cuccot adnának
Mindent lehet kapni hozzá és nem utolsó sorban elérhető áron.
Ez így jól hangzik Remélem engem is így véd majd, vagy még jobb sose derüljön ki
itt egy igaz férfi de minden adata stimmt...

Amúgy meg igen a kétrészesnek ez az előnye... Én is ki fogom élvezni, bár nem egy cigi inkább egy fagyi keretei között
Mennyire megbízható az 1994-es honda cbr 600 f blokk mert ugye csak idős sportmotorról van szó!
Sziasztok!
EGY KÉRDÉSEM LENNE !

1994-es Honda CBR 600 F-nek milyen az alkatrész ellátása?
bőr ruhában nem tudom,de nekem kesztyű,csizma stb büse van ,de retentően kényelmes! bukásnál is jól védett...))