Erről most lemaradtam, de holnap lesz az ismétlése kétszer is (07.00 és 13.00-kor) majd felveszem. Érdekesnek ígérkezik:
"Adrenalin és bukás
Szupermocik.A leggyorsabb és legnagyobb járműveknek ebben a világában a vakmerő vezetők és pilóták kockára teszik életüket és keményen tesztelik a magas színvonalú műszaki alkotásokat. Szemtanúi lehetünk borulásoknak, elmerüléseknek, forgásoknak és csonttörő ütközéseknek akár 500 mérföldes sebesség mellett, és láthatjuk a küzdelmet a győzelemért, amely egy szempillantás alatt katasztrófába fordulhat. A tervezők és a biztonsági mérnökök számára a túlélés rendkívüli kihívást jelent, ami magasabb szintekre emelheti a motorsportok technológiáját. Ismerje meg a figyelemre méltó vezetőket és pilótákat és hallgassa történeteiket. Fedezze fel a technikai sportok világában gyakori hatalmas baleseteket. Szedje darabokra a katasztrófát és ismerje meg a tudományos áttöréseket, amelyek a mindörökre megváltoztatták a motorsport biztonságát és a formatervezést."
Szia basi2!
Azért nem hívtalak, mert még abszolút nem aktuális pénzügyileg a dolog és még össze kell szednem a gondolatokat, amik az undertail felszerelés kapcsán felmerültek korábban, bennem. Mert van egy jó pár.
De amint úgy látom, hogy okés akkor úgy is felhívlak ez ügyben.
Ez abszolút előferdülhet, igazad van. Ha áll egy picit a moci én is inkább kocsiról rásegítek egy bikakábellel a legelső indításra, mert az enyém is szokott néha "köszörülni" pár hét leállás után. Persze nem új az akksim nekem sem...
Már meg vannak az új gyertyák bele!
Mi volt törött a resoloson?
Nekem meg pont a repsol fényezés tetszik, de a bajom vele az, hogy FS és nem F.
A fehér szép, de szebb lenne tiszta fehérben, de hát izlések és pofonok.
Kinek a pap, kinek a papné.:-)
Szia! Szerintem neked is gyenge az aksi, próbáld autóaksiról bikázni. Nekem is kínlódott, rákötöttem a kocsiról és egyből indult, mondjuk az én aksim az nagyon szar már, de szerintem nálad is ez a probléma.
Segítsetek!
Ma be akartam indítani a motorom, de nem akart beindulni.
Tekertettem, tekertettem, semmi, egy idő után, olyan volt mintha indulni akarna, 2x 3x is egy indítás alatt, de semmi.
Amikor abbahagytam az indítózást, még forgatott egyet rajta magától, és utána durrant egy iszonyat nagyot a kipufogó fele...ezt eljátszotta 2x....
Mi lehet a gyújtással?
Üdv.
CBR600FS-el van valakinek tapasztalata? Jövő héten szeretnék egyet megnézni. Tesztleírást, service manualt hol találok hozzá? Van valami típushibája?
Váltsál szakmát, és foglalkozz az e-bayel, hogy felfuttasd Magyarországon. amiket hiányolsz azt más is hiányolja. jó pénz lenne belőle, és hamar megvolna az idom szetted:-)
"Adrenalin és bukás
Szupermocik.A leggyorsabb és legnagyobb járműveknek ebben a világában a vakmerő vezetők és pilóták kockára teszik életüket és keményen tesztelik a magas színvonalú műszaki alkotásokat. Szemtanúi lehetünk borulásoknak, elmerüléseknek, forgásoknak és csonttörő ütközéseknek akár 500 mérföldes sebesség mellett, és láthatjuk a küzdelmet a győzelemért, amely egy szempillantás alatt katasztrófába fordulhat. A tervezők és a biztonsági mérnökök számára a túlélés rendkívüli kihívást jelent, ami magasabb szintekre emelheti a motorsportok technológiáját. Ismerje meg a figyelemre méltó vezetőket és pilótákat és hallgassa történeteiket. Fedezze fel a technikai sportok világában gyakori hatalmas baleseteket. Szedje darabokra a katasztrófát és ismerje meg a tudományos áttöréseket, amelyek a mindörökre megváltoztatták a motorsport biztonságát és a formatervezést."
Azért nem hívtalak, mert még abszolút nem aktuális pénzügyileg a dolog és még össze kell szednem a gondolatokat, amik az undertail felszerelés kapcsán felmerültek korábban, bennem. Mert van egy jó pár.
De amint úgy látom, hogy okés akkor úgy is felhívlak ez ügyben.
Egy kis depresszió elleni gyűjtemény. Még a szezon idején készült képek. Remélem tetszik nektek
CBR 600F - Pilis
Már meg vannak az új gyertyák bele!
Nekem meg pont a repsol fényezés tetszik, de a bajom vele az, hogy FS és nem F.
A fehér szép, de szebb lenne tiszta fehérben, de hát izlések és pofonok.
Kinek a pap, kinek a papné.:-)
Ezt akarom megnézni.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_fs-4128109
Ma be akartam indítani a motorom, de nem akart beindulni.
Tekertettem, tekertettem, semmi, egy idő után, olyan volt mintha indulni akarna, 2x 3x is egy indítás alatt, de semmi.
Amikor abbahagytam az indítózást, még forgatott egyet rajta magától, és utána durrant egy iszonyat nagyot a kipufogó fele...ezt eljátszotta 2x....
Mi lehet a gyújtással?
CBR600FS-el van valakinek tapasztalata? Jövő héten szeretnék egyet megnézni. Tesztleírást, service manualt hol találok hozzá? Van valami típushibája?
Ne keseredj meg:-)