Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NO ,erre varrjon valaki gombot.
Most ,hogy is van az átszámolás, ?
Bár, kínai oldal:
link
Köszi
Nincs mit,de gondolom már jó pár helyről kértél-kaptál-és tudtál körülbelüli árakat.
De ha megmarad a cucc (én megtartanám amíg megvan a motor) lesz mihez nyúlnod ha sérül a hátulja.
Meg ne őrülj
én velük kezdtem, majdnem seggre ültem amikor telón bemondták az árat 130 HUF,1,5 ÉVE
JELCSÁNÁN :45 EZER összekötő nélkül. +,ha csináltatsz hozzá összekötőt 15-20 ropi, még mindig fél áron vagy
Köszönöm a segítséget :)...
zsilobali -- Bocsi,de nem sok mindenre tudnám használni,így nem érdekel a csere.
nem én árulom,nem az én cuccaim,olvass visszább,
" veinert " árulja.
Hello! Nem érdekel cserébe a farokidomér és az ülésér egy komplett pályaidom szett? Jah és egy gyári f2 fordulatszámmérő még az idomokhoz.
Én a danger-nél néztem nagyon MIVV dobokat, szerintem tavasszal veszek is
lav
Te a mivv dobodat honnan szerezted?
Hali
Felkötheted a gatyát , én közel 2 éve árulom , u. ezeket és még mindig van belőle
azért köszi a választ
Szeretném én is átalakítani a motort de túl sok pénzbe kerülne így inkabb marad a cbr az eredeti állapotban
pontosan,én is vettem már olyan áron idomot (gyárit) amit csak fényezni kellett,hogy le se merem írni,annyira irreálisan áron alul adták
(de ez nekem csak jó volt,ott akkor)
A faridom tuti el megy,hamar,a többihez idő kell.
Így karácsony előtt nem igen van lóvéja az embereknek rá,de hamar itt lesz a szezonkezdés.
Annyit ér,amennyiért el lehet adni...
Csak legyen rá vevő!
egy nullát lehagytál
de ezekből a cuccokból a faridom és segédváz talán a legkelendőbb.

segédváz 20-25 eFt
faridom 25-30 eFt
alsó műanyag 13-15 eft
hátsó lámpa foglalat nélkül 8-11eft
kapszkodó, talán egy 5eft
ülés 10-12eft
hátsó lábtartó konzolok 7-10eft/db
persze ha mindegyik cucc sérülésmentes,szerintem ennyi,de az relativ, hogy kinek mennyit ér meg.
attól azért egy kicsit többet...
Szerintem az egész együtt kb 10000ft-ot érhet.
A Sóéj azér' drága, mer' alkesz japánok kézzel rakják össze, akik minden sisak után megisznak egy üveg szakét, ami nagyban megnöveli a sisak árát.

Viccen kívül a világ egyik legjobb márkája, ezért drága. (mondjuk szerintem az ár nem egyenesen arányos a minőséggel, vagyis annyival nem jobb, mint amennyivel drágább, de ettől függetlenül az egyik legjobb, az tuti)
Ja nem tőlem kérdi Barohawk. Inkább befogom. Ezer bocs
www.ebay.com -leginkább amcsi cuccok+ olyan európai, aki nemzetközi postázást vállal

ebay.co.uk -többnyire angol cuccok
ebay.de -leginkább német

és így tovább már van magyarul is: ebay.hu
Üdv mindenkinek:), segítséget szeretnék kérni.Van egy pár eladó holmim ,de nem tudom mennyi az értékük, vagyis mennyiért lehetne eladni őket? F4i : segédváz+az a műanyag ami bele megy,farok idom,ülés, hátsó lámpa,utas kapaszkodó,hátsó lábtartó konzol.
Előre is köszönöm:)
rájöttem miért drága a shoei...
Szia.
F,- mindegyik
Amit kinéztél szép, már csak meg kell győződnöd jó e ?