Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, csak toltam ki az utcai ajtón és megakadt hallottam hogy kattan azt hittem az a lábtartós rész felhajlott és visszaugrott a helyére, csak aztán mikor odanéztem 2 helyen teljesen széttört.
Talán eldobtad a gépet?
Sziasztok F3-as lábtartó konzolt(kipufogó felől) keressek. Sajnos ma sikerült eltörni
és akkor nem próbáltad ki? hidd nem jó,megváltozzik a motor kanyarodási képesége,míg az egyenes futása jobb lesz.az csak jó ha aútópályán jársz folyamatasosan vagy sínen...
Én is ezt hallottam több helyről is, Csak azt nem értem, hogy sokan felteszik a pályagépre a 180-ast és mennek. Én is azzal vettem de most 165-ös van rajt, de egyszer kipróbálom, kíváncsi leszek a különbségre!
na megint egy amcsi hulladék...
http://onroad.hu/hir/uj-vas-erkezik-amerikabol.html
Ok.Akkor maradok a 160-as guminál ,csak túlélem valahogy
tudtommal elfér,de nem ajánlom.
azt mondják az okosak,hogy jobb az egyenes futása ,de kanyarban halál....
Érdeklődnék. F2- en elfér a 180-as guma hátul?Ha elfér mennyire változik meg a viselkedése,fogyasztása?
Szia! Régebbi VFR-eken ez az Achilles sarok, úgyhogy tavaly én sem úsztam meg. Mecseki úr nem tegnap kezdte. A 3-ik évezred előtti hazai VFR-ek jelentős része az ő cuccaival fut http://www.kepesmotor.hu/elekt...

Egy telefont megér.
Üdv,van egy hátsólámpám eladó 4e ft. keki@euromail.hu ha valakit érdekel.
Van valakinek elfekvőbe f4 idomtartó imbusz csavarja a kisebb asszem 5ös menetü
Kemény egy darab kéne sikerült elhagynom
Srácok!Nincs véletlen egy eladó Feszszabályzótok ?
F1-hez kellene..
Fenne egye meg túl töltésem van
cbr f2 pc25 ,nincs valakinek láncvédője hozzá ?
Szeva
A hátsó sárvédő és a plexi kivételével minden,de már lefoglalózta egy srác ma.
Üdv. Exup az idomok árában mi van benne?
üdv. Cbr 600f3 hoz keresek km óra jeladót.
én a rezsóval vagyok így,bár az sw az asszonyé én csak pecázni kapom meg.ja meg télen....
Szeva fémfékcsőbŐl nekem goodridge van fenn egy huszas volt előre,
örök garis.Többfajta szinben,többfajta fittingel(rozsdamentes,eloxált,horganyzott).
Aha,öreg de saját,és még megy is.
Komplett pályaidom szettemet cserélném f2-es gyári ülésre és farokidomra! Aki tud segíteni vagy tud eladót az szóljon! Köszönöm!
Hali! Van valakinek tapasztalata, hogy a cbr mintás zselés markolatok mennyire strapapbírók, és a fém fékcsőszettek közül melyik milyen ár, érték arányban? Köszia segítséget
mi ?egy öreg alfa?