Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét.Segítséget szeretnék.A hátsó lábtartóim igen bemattoltak,hogyan tudnám rendbe szedni őket?Elég 1 kis csiszolás+festés+lakk,vagy simán polír?
köszönöm
mennyit kerestem egy ilyen oldalt......
erre itt van minden
kösz mégegyszer
Motorosok Karácsonyfája
A Motorosok a Motorosokért Alapítvány fát állított az Angyalok Erdejében

Budapesten, az 56-sok terén (volt Felvonulási tér), az Angyalok Erdeje nevű rendezvényen felállítottak 500 db fenyőfát, amit bárki megvásárolhatott, és felajánlhatott alapítványoknak adománygyűjtés céljára. A Lollipop Reklám az általa kiválasztott fát a MOTaMOT (Motorosok a Motorosokért) Alapítvány részére ajánlotta fel, így segítve a vállalt célkitűzések megvalósításához szükséges anyagi források előteremtését.

A rendezvény Január 6-áig tart

A helyszínen lehetőség van 200 Ft-tal támogatni az alapítványt, vagy SMS-sel szavazni a kiválasztott fára. A legtöbb szavazatot begyűjtő alapítvány 5 000 000 Ft-os állami támogatásban részesül.

Mi is pontosan a MOTaMOT Alapítvány? Ha még nem ismered, akkor látogass el a www.motamot.hu oldalra, és tudj meg róluk minél többet! Lehet, hogy egyszer neked is szükséged lesz rájuk!

A telefonszám: 06-70/717-7500. Az üzenetbe csak ennyit kell írnod: 371
Kellene nekem egy kis segítség mégpedig:
Olajszivattyúhoz kellene nekem egy cikkszám hogy meg tudjam rendelni de ez sajna csak a hondamárkaszervíznek van meg.
Ha valaki tudna nekem egy cikkszámot adni annak nagyon örülnék.
Kösz előre is
Abszolút csak megerősíteni tudom Nalim szavait. Sőt a Paypal néha kicsit túlzásba is viszi... Nekem volt eladóként egy kicsit problémásabb ügyem, de a vevővel rendeztük a dolgot, a Paypal meg ott erősködött a nyakamon, hogy így-meg úgy bizonyítékot, meg postautalványt, meg minden szart faxoljak el nekik, mert nem hitték el. Szóval nekem bejött, igaz az Angoloknál másként műxik kicsit. Ott megadtam a bankszámla számom a Paypalnak a bankban meg megadtam a direct debit-et, így semmi dolgom nem volt az ég világon, csak a "kifizet" gomra klikkelni, azt ennyi.
Tehát nem rossz dolog ez az internyet erre is!
ok.köszi,tehát ezt írjam ha jó volt a vétel?))
Ebay Paypallal nagyon biztonságos. Nem 10-ből 10, inkább 100-ból 100. Szerintem.

Van olyan is, hogy Ebay buyer protection: ha nem jön meg a cucc, felveszed a kapcsolatot az eladóval (ebay fórum: contact the seller)
ha nem sikerül megoldani,az ebay visszatéríti az utalás összegét.

Ha nagyon parás vagy, rendelj profi eladótól, azok mindig elküldik. Mindig.

Értékelés mint a vaterán, persze angolul pl: excellent item, fast delivery vagy: everything is OK, thank you stb. -már ha meg vagy elégedve
szóval elő a szótárt és don't para.
szia ,
van farokidomom és ülésem is f2-höz, ha érdekel 70 317 90 83
kb 40km-re tőled BP szélén.

üdv,P.
hát először tükröket néztem (karbont) párban szállítással 6400ft!
A pénzügyi része teljesen biztonságos. Nem mondom hogy 10/10, mert nem tudhatok mindent. A termék, meg mint a vaterán. Mellé nyúlhat az ember, de eddig még nekem nem volt mellényúlásom. Érdemes elolvasni a az értékeléseket az eladóról. Ott csillagozva vannak a tranzakciók. Érdemes olyantól vásárolni, akivel sokan meg vannak elégedve.
Ha lebonyolódik a tranzakció, rólad is írnak véleményt. Milyen vevő voltál. És azt a következő vásárlásnál az eladó látja.
Szerintem nem bonyolult. Rá lehet jönni, hogy hogyan működik. De először valami kis tétellel kezdj. Semmiképpen sem egy 150.000Ft os idom szettel
Ha nincs még meg, hogy mit ajándékoznál karácsonyra:
www.motoros-polo.hu

Asszonynak szerkesztettem egy tangát, az legalább nekem is tetszeni fog
bal hátsó idomom van, repedt . javítható, lehet csak elég kigittelni érdekel?
F2- höz keresek ülés és farokidomot! Nagyon kellene nekem! Akit tud az legyen szíves szólni! Megveszem kp-ra is vagy cserébe egy komplett pályaidom garnitúrát adok! Sürgős lenne!
akkor lehet hogy kénytelen leszek én leméretezni, de ezt el akartam kerülni
Szerintem akinek van rajza ilyenhez,az nem biztos hogy kiadja a kezéből...
köszi ,akkor megpróbálkozom vele.szerinted a 10 skálán mennyire biztonságos? olyan értékelés kell mint a vatera stb?
Állytható lábtartó projektbe kezdtem.
Marógépen szeretném megcsinálni egy közdarabot az eredeti labtartóval, tud-e valaki abban segíteni hogy van-e rajza ilyen elemről. A legyártás rajz alapján nem prübléma de a rajzot elkészíteni időigényes:)
http://www.decalshop.hu/index....
Itt nézz szét, én tőlük rendeltem egy HONDA feliratot, legyártották nekem külön, olyan méretben amilyet akartam.
Szeva!

A lényeg. Regisztrálni kell az ebayon (ebay.com, ebay.hu)és a paypalon (paypal)is. Rendes adatokkal és itt kell a dombtornyomot kártyát hozzá adni. Tehát megfelelő szállítási címmel . Utána ha kiválasztottad a terméket az összeget amibe kerül a bankszámládról elutalod a paypalra. Paypal bejelentkezés a Top Up Account menünél van egy bankszámlaszám. Na erre kell utalni az összeget. És így védve van a kártyája az embernek. Nem tudnak többet lehúzni róla, mert te utalod el a megfelelő összeget. Azután átmész az ebayra, megveszed a terméket, az automatikusan leszedi a paypal számládról és megírják emailben, hogy kb mikorra várható. Ha megérkezik a termék illik vissza jelezni, hogy milyen volt a tranzakció. Megjött minden és rendben volt. Vagy átvertek...stb.
Teljesen pontos és érthető verzióban itt tudsz olvasni (Paypal leírás)
Ha elakadtál szólj, megpróbálok segíteni.
srácok nem tudja valaki,hogy a nagy (függöleges)cbr matrícát hol lehet beszerezni , baráti áron?
engem érdekelne,mert tükröt néztem most rajta karbont párban 6400ft szállítással !
van dombornyomásos kártyám is,már csak ez péjpált nem igazán értem...
Itt is van ám a közelbe: van még sok féle, gyors kereséssel ezek jöttek ki.
01,2, 03

Itt a kifizetendő összeg a lényeg, szállítás + adóval együtt. Ha van adó.EU-ból nincs, de amcsiból igen. Én már többször is rendeltem ebay-ról. Mindig minden rendben megérkezett. Sőt amikor HongKongból rendeltem 1 hét alatt ideért a cucc.
Ha érdekel valakit hogyan működik és mi kell hozzá szívesen segítek. Én bajlódtam egy időt vele
Csörpi-csörpi csip-csip