Na jó-na jó
Én ezt csak úgy írtam, hogy fórumokon ilyet is olvastam. Szóval nem tudom, hogy az enyémnél nem így jött ki vagy mi a túró.
Lehet, hogy egy bizonyos összeg felett van az adóztatás. De ez csak tipp. A legnagyobb baj, hogy megcsinálták a "magyar" ebayt, de annyira magyar, mint Én Kókusz-szigeteki...
Semmi info sincsen. Van egy regisztráció segédlet, ami xart sem ér. De egyéb info. Pedig lenne rá igény.
Jó, hogy írtad a tapasztalatod, mert erre vagy ezekre nem is gondoltam volna. Jó, mondjuk idomot még nem is rendeltem ebayon.
De terveztem.....majd meglátom, hogy ezek után belemerjek ugrani egy ekkora összegbe, ilyen kockázatokkal.
Majd jövő év elejére terveztem az undertail cserémet. Még nem biztos, de lehet beleugrok. Akkor majd megkeresnélek ismét
Meg lenne is egy pár kérdésem, hogy az aksi helye, meg a régit úgy ahogy van ki kell szednem, vagy valamelyik részét el kell vágni és ahhoz csatlakozna. Meg ilyen és ehhez hasonló fárasztó kérdések
Megnéztem akitől én rendelném, szerintem korrekt. A tieidet, meg fel kellene építeni(amik csak oda vannak gányolva) oda rendesen ragasztóval. Szerintem megcsinálható.
Itt van kettő kép! Most szedtem ezeket le! Mindegyik F4i fejidomról lett kivágva ugyanattól az eladótol!Midegyik ugyanúgy 310 USD!
Az egyiken fröccsöntöttek a belső fülek míg a másikon csak henger alakú valami van odaragasztva!Remélem látszik a különbség! Nem véletlenül nincs lefotózva egyik idom sem belülről!
A gift-dolog csak akkor működik, ha az eladó lesz olyan jó fej, és kevesebbet ír a dobozra, mint amit ténylegesen ér.* (Tőlem kérték a Paypal-számlát kinyomtatva az Orczy-téren a postaforgalmi vámhivatalban!)
* Nem biztos, hogy belemegy, hiszen neki is igazolni kell a feladást (gondolom) ha a Paypal elkezd "nyomozni". ( Ezen kívül szabálysértést követsz el
Megnéztem a vissza jelzéseket arról a krapekról, akitől én rendelnék.(fülembe ültetted a bogarat)
Negatív kritikát kapott, mert 18 nap alatt ért oda az áru, az ígért 5-6 nap helyett. negatívot kapott, mert volt egy sérült elem, és nem adott teljes visszatérítést.
Ha csak ennyi a probléma a manussal akkor belemegyek.:-)
Hűű de szívás! Leizzadnék ha kikapnék egy ilyet.
Ám mivel nálunk műanyagosok is vannak, ez is megoldanánk. Ha nem hegeszthető, akkor mi is ragasztanánk.Ha letörik, akkor a hegesztett, vagy a gyári is letőrt volna.
Eu-ban még nem találtam olyan szépet, mint az amcsiké.
Japánból is lehetne, de tényleg az amcsi eddig a legszebb.
Igen a tieid is egyedi megjelenésű lesz a sok cbr között:-)
Nem akarok elrisztani senkit de azért a Kínai idomokkal vigyázni kell! Én is vettem kínai 954 es fejidomot!( Holnap rakok fel képet a belsejéről!) A gyárilag fröccsöntött füleket beragasztott műanyag darabok helyettesítik!Amik nincsenek jó helyen!Ja hozzáteszem el volt törve egy helyen mikor megérkezett! Több műanyag hegesztő sem tudta meghegeszteni mert annyira szar az anyaga!Szenesedik a legkisebb hő hatására is!(hiába irták hogy ABS)Lehet hogy PET palackból van!A festése meg igen gagyi volt! Szóval jól megszoptuk vele! Inkább összelegóztuk a gyárit!Hozzáteszem hogy láttam már tökéletes Kínai idomot is! Amiben a belső fülek is fröccsöntöttek voltak! De azt nem 300 USD-ért adták hanem 1000 ért! Tehát nem mindegy hogy kitől veszed!
Szia!
Utána olvastam a dolognak, mert én sem vagyok biztos ebben a dologban. Ezt írták egy helyen: "EU-n kívülről, pl. USA-ból 25% adót és 3% vámot is fizetni kell, ha megvámolják." De azt is írták, hogy sok eladó ráírja hogy "gift", tehát ajándék és azután nem kell adót se vámot fizetni.
Én USA-ból egy mini Onboard kamerát rendeltem és amennyi ki volt írva a vásárlásnál annyit fizettem.
Szóval nem tudom mi a helyzet pontosan. Azért ez az idom nem kis tétel. De szerintem árban is jobban jössz ki ha EU-ból rendelsz.
Én ezt csak úgy írtam, hogy fórumokon ilyet is olvastam. Szóval nem tudom, hogy az enyémnél nem így jött ki vagy mi a túró.
Lehet, hogy egy bizonyos összeg felett van az adóztatás. De ez csak tipp. A legnagyobb baj, hogy megcsinálták a "magyar" ebayt, de annyira magyar, mint Én Kókusz-szigeteki...
Semmi info sincsen. Van egy regisztráció segédlet, ami xart sem ér. De egyéb info. Pedig lenne rá igény.