Ha kell valakinek,eladó egy teljes pályaidom szett lámpák helye befaragva utcán is használható.Tankot is adom hozzá.
Valamint egy pár pp tipúsu versenylábtartó szett,lánckerekek stb.
Idom 45e,lábtartó15.
hello a kuplung kosárban lamellák verődnek sajnos a korából fakad de ne foglalkozz vele túlzottan mert ilyen hangja lesz ha másikat teszel bele akkor is. Gondolom teljes kuplungra nem lesz pénzed ami olyan 200 ezer ha szalonban veszed.
Akkor ott a B-terv ... van még pálinkám is ... sör meg csak lesz a boltokban
Mondjuk így is lesz mit csinálnom ... össsze kell rakni a "kiskurvát", mert cseppet lelomboztam a hó elején
Kovi után szabadon , ... "hogy a kurvák vére folyjon patakokba!" http://www.sportmotor.hu/motor...
már van vagy 150liter borom ... csak el leszek valahogy
Köszi Srácok, most megnyugodtam.
Annyira nem vészes, majd hétvégén csinálok egy videót, de szerintem nem fog rajta hallatszani semmi:)
Túl teszem magam rajta legfeljebb ha zavar behúzom a kuplungot.
valamien szinten az összes CBR kuplungja csörög , először engem is idegesített ,utánna kérdeztem haveroktól és mondták hogy ennyire annak a motornak is csörög amit most tolsz ki a szalonból, szóval ne foglalkozz vele. amúgy ha behúzod a kuplungot akkor nem csörög:) , ha gondolod tölts fel videót és majd megmondják hogy efészséges csörgés e üdv.
Hali Skacok!
Mennyire vészes egy Honda CBR 600 F3 asnál, ha a kuplungnak van egy kis zöreje? Igazából olvastam már pár helyen, hogy ne foglalkozzak vele, ez normális, de azért mégis....
Köszi
kössz a választ amúgy észre lehet venni a plusz nyomatékot,vagy nem nagyon érdemes cserélni?pl. olyan kanyart amit eddig 2.ban vettem azt már lehet 3.ban?
Valamint egy pár pp tipúsu versenylábtartó szett,lánckerekek stb.
Idom 45e,lábtartó15.