Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.
Tengeren túlról nem rendelek semmit.
Nem éri meg:-)
Tudom mit szeretnék.
F-t repsolos színekben.
Érdekes, valaki azt hiszi nem tudom mit akarok, más meg azt nincs rá elég pénzem.
:-))
szia

megmondanád melyik ez az oldal?
Amcsi ebay-es cuccokra jön még pár % vám és 25% ÁFA, ha vámkezelik (az esetek 100%-ában igen :) ezt érdemes belekalkulálni, különben meglepetés érhet.

Német, angol stb. helyekről vám (és értelemszerűen ÁFA) mentes.

És Pély Pál :) számla sem árt.
Helló,
bekapcsolódnék a témába, én átalakítottam az F4i-t ,Fs-re , meg még 1 kolléga. hát mi tudnánk mesélni az átalakítás élményeiről-----nem egyszerű. A kérdésem, hogy mi a bajod az Fs-el ,hogy átalakítanád.Szerintem nem illik az F4i-hez a REPSOL, (hisz az egy sport,túra) nem hiába nem dobták olyan színben.
TELEFONICA ,ROSSI R. ,REPSOL , ezek pedig verseny színek.
Szerintem meg szép a motor ,amit belinkeltél.
Ha még nézed,150-200 ezerrel több felárakat is szoktak kérni az új motoroknál is ilyen színér.
Először magadban rakjad össze, mit is szeretnél !
Köszi!
Úgy csináltam, ahogy leírtad, de egyáltalán nem világított a lámpa.
Azért megpróbálom mégegyszer.
Sajnos nem úgy néz ki, hogy a következő napokban lenne 10 fok, ha csak nem mínusz 10! Azért még én is reménykedem egy kis jó időben.
Ja és köszi az infót. Lehet, hogy akkor szezon elején cserélem megint a patront, láncot és íveket. Hátha egyszerre lesz cserélve és akkor sokáig jó lesz.
Szia karter!

Na ez úgy van, hogy ha folyamatosan világít, akkor nincs tárolt hibakód, vagy pedig elkezd villogni. Ha nem csinál semmit akkor valamit nem jól csináltál. Figyelni kell a kapcsolók állására. Tehát sorrendben úgy néz ki az egész, hogy...

1. rövidre zárod a csatit (vészleállító RUN, gyújtáskapcsoló OFF állásban van.)
2. gyújtáskapcsolót elfordítod ON állásba

Ez után elvileg 2 dolgot csinálhat az FI lámpa.
a.) Folyamatosan világít: Ilyenkor nincs elmentett hibakód, tehát elvileg minden süti.
b.) Elkezd villogni: A múltkor azt hiszem leírtam, hogy mi mit jelent és hogy kell olvasni. Ha nem, leírom majd.

Én 2 napja töröltem a benne lévő hibakódokat, mert elég durva hibákat adott, aminek a felét valszeg már meg is csinálták. Mentem vele egy kis kört, de sajnos nem sikerült minden körülmény közt tesztelni a motort, sajnos terhelés alatt sem tudtam még 1-esben sem végig leforgatni mert baromi nagy köd volt. Szóval nekem valamikor még ki kell mennem motorozni vele pár karikát, hogy jelentkezzen a hiba és utána megint kiolvasni. Drukkoljatok, hogy legyen legalább 10 fok a köv. napokban.
Szia Mana!
Az én motoromban 75e van, 20-al vettem. Az előző tulaj mondta, hogy még garanciában cseréltette a patront, azóta az van benne. Van egy kis hangja, de nem vészes. Lehet, azért a szezon előtt megnézetem a láncot.
Nekem is lenne egy kérdésem. Próbáltam kivillogtatni a hibakódokat, ahogy leírtad, de nem csinált semmit, egyet sem villant. Ez azt jelenti, hogy nincs tárolt hiba, vagy valamit rosszul csináltam?
Sok fairing-est megnéztem már, speciel ezt még nem:-)
Annyira nincs jó ára, de drága sem, köszönöm elrakom a tarsolyba.
Igen, már magam sem szeretnék egy FS-t átalakítani, miután az áttételezés is más (köszönöm kollégának :-) ).
Már kezd összeállni a kép bennem.
F-s gép vásárlása, idom szett vásárlás, tank és felnik színre (narancs) fújása, matrica rendelése a tankra (erre tegnap találtam egy oldalt ahol az összes Honda matrica fent van és persze más típusokért. Még pár extra pl szemöldök és lehet plus sárvédő, olyan mint a hornetnél és a karosszéria kész.:-)
Szeva!
A srácok már írták, de egészen biztos, hogy Repsolos 600F nem volt gyárilag. De itt pl és még sok más helyen megrendelhető. ITT
Ennél olcsóbbat is találtam régen.
Én javaslatom, hogy ezt a gépet inkább hanyagold. Sok a gyanús körülmény. És a gatyádat is ráfizeted az átalakításra. Vegyél egy jó állapotú sima 600F-et és ha lesz lóvéd rendelsz egy repsolos idomot. De ez csak javaslat
Tudod az irányító számból. :-) 1-es vagyis Budapest város Pest megye.
:-)
gyerekek ,tegnap majd nem elélveztem a gyönyörtől.Megjött a jézuska és mit kaptam?
egy SHOEI RAID 2 sisakot!
ki tud róla valamit azon kívül kénylmes.
hali,melyik m egye..?)))
Hüllő kft.
0612831074
1202 Magyar u 33.a

Az én számom 06203604110
Bánhegyi Róbert (roobertoo333@gmail.com)

Ha általam kerül oda a hűtőd vagy terved, vagy valamilyen alaktrészed akkor két okból jársz jól:
1. Valószínű , hogy olcsóbbá tudom neked tenni,
2. Jó magam fogom gyártani neked. :-))
Szia! Elérhetőséget tudnál adni? Egy egyedi hűtőröl lenne szó
Köszi, hogy felajánlottad nekünk az ( alumíniumos ) segítségedet ki tudja mikor lehet rá szükségünk.
600 FS ben biztos nincs gyári Repsol! Én is csak azt tudom mondani amit már elöttem a srácok is leirtak. A Repsol fényezést egy utángyártott idomra egy profi fényező tökéletesen megtudja csinálni! Tehát a motorvásárlásban ne a fényezés legyen a fő szempont. Egyébként nem tudsz nagyon mellényulni, mivel az f4 is és az fs is egy nagyon jó, kiforrott strapabíró konstrukció! Vásárláskor a szokásos dolgokon kívül nem nagyon kell külön odafigyelni semmire.
Na ez az amiben én is gondolkodtam már
Ám, egyenlőre nem találtam olyan idomszettet, ami repsolos, f4i-f5 és felfelére való úgy, hogy adnak a tankra is idomot.
Ha valaki talál ilyet, vagy valami megoldást még jöhet.

Amúgy szerelőféle vagyok.
AWI-val dolgozok és alumíniumot hegesztek mind lánggal , mind AWI-val.
Szóval az átalakítgatás nekem nem nagy munka ilyen szempontból.
A másik, hogy autó-motor és egyéb járművek hőcserélőjét javítom, tehát elég sok motorhűtőt csináltam már, vagy hoztam létre külön kérésre olyat, amilyet az illető akart.
Ezt csak azért mondtam el, ha valakinek ilyen gondja van, segithetek benne.
Én is úgy tudom, hogy 600 FS-ből nincs Repsol, tehát a belinkelt moci nem gyári festés. (ez legalábbis gyanús)

A következőt tenném: Vennék egy jó állapotú F4-et, esetleg F5-öt, ami minden szempontból megfelel, meg egy utángyártott Repsol idomszettet. Fújathatod is, de ha borulsz, akkor nincs másik...
Az ok,csak azért lomot ne vegyél,mert Repsol van ráírva....
Ez egy kicsit nem olcsó érte! Szerintem.
Viszont első klikkre jó állapotban van, innen a monitor mögül nézve...
A Január 01-et várd meg mindenképp a vásárlással (az adó miatt), de ha beleszerettél egy vasba, akkor ne álljon utadba senki!
Nekem jó a nem gyári is!:-))
Ez tuti nem gyári,szerintem...
Itt egy hírdetés vizslassátok meg:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_fs-4128109

cbr 600 fs

Köszönöm a leírtakat,hogy miket nézzek meg.
Ezekről már magam is tudtam, úgy hogy ez nekem jó hír, hogy csak ennyi.:-)
A benne lévő kilométerek amik a hírdetésekben vannak szerintetek mennyire hitelesek?
Mit higgyek el?