Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kékbe ütős lesz az egész
Én is szeretnék majd,mert mióta le van áttételezve a masina folyton ráváltok a hatodikra
na már vágom hol van ez a nyomás szabályzo, én valamiért a benzinpumpa belsejére gondoltam
a vissza ágon van ez ha jol gondolom?
a tankorol hozzam le a csövet és szivjam meg?
ja és ugyis folyik a magasnyomásún hogy nem megy a pumpa, tehát nem attol folyik ott mert a pumpa nyomja
a pumpa az teszi a dolgát, mert megy
de akkor mi a baja? :)
Na ha a tankot lekötöd akkor a visszafolyó ágon és a nagynyomású csövön is folyik a benzin! Az nem baj! Attól még a pumpa nem rossz!
gondolom akkor kuka a benzin pumpa? folyik a magasnyomásu csöből is meg a vissza ágon is :S
köszi
Motul 5100......Bel-Ray EXP....stb.......és persze 10w40.

Mióta tudom, hogy 2 féle Castrol van azt nem veszek, mert nem tudom melyik a jó minőségű.

De a MOL-t is sokan dicsérik.
Sziasztok ti milyen olajat raktok a cbr 600f be?Castrol actevo?
Szia.
Ha megtennéd, hogy a videót feltöltöd. Nem biztos, hogy tudok segíteni, de hátha valami eszembe jut.
Hmm...színek ez nem is jutott eszembe. Lehet, hogy van más szín, de Én rögtön a kéket akartam. Majd ha megcsinálom a Kék Led-es műszerfal világítást akkor nagyon patent lesz a paripa.
Sajna nem tudom, azt a szervizben csinálták.
A szervizbe (http://www.prop-tech.hu/) ahol csinálták, ott kötötték össze nekem. A 600F-nél nem csak simán rácsatlakoztat és kész, hanem valahova kötögette a srác. De sajna nem tudom pontosan hova. Azt tudom, hogy a farok idomhoz hátulra is van valami vezetve, szóval a legegyszerűbb, ha ilyet akarsz venni. Megrendeled, egyeztetsz velük egy időpontot és bemész. A beszerelés ingyenes. Utána Én magamnak megcsinálta a konzolt. Ők csak a villa hídra tették.
Zsir lett a motyó
Milyen szinekben van még ilyen gyönyörüség
A tankból igen! Az injektor nyomócsövéből csak annyi amennyi benne van!
Sziasztok! Keresek f2 re vezérmű lánc feszítőt! Ha lehet akkor új legyen! Ezen kívül van egy eladó fordulatszám mérőm! Aki tud segíteni az írjon! köszönöm
Hali, van esetleg valakinek eladó givi tartókonzolja f4-es cbrhez?
Klafa lett Azt is lefotóztad hova kell kötnia vezetékeket?
ha lekötöm a tankot akkor szabad e benzinnek folynia?
köszi mert szerintem nem
amúgy alapjáraton szép.
... szívd meg! ...
Alapjáraton rendesen jár? Lehet hogy a vákuumos nyomásszabályzóban van átszakadva a membrán! (Service manualban -Pressure regulator) Vedd le a vákuumcsövet és szívd meg! Ha benzin jön belőle akkor kuka! Nem javítható! Én már kettőt cseréltem! Egy CBR600 FS-en és egy 929-en!
jól sikerült a kivitelezés igényes lett grat hozzá
Szia!
Esetleg elárulod, mert nekem is hasonló gondom van!
Sziasztok! Lenne egy kérdésem Honda cbr 600 f4i motorról (stunt).
Kikötöttük a dőlés érzékelőt és rövidre zártuk, minden jól működik, csak valamiért néha még megfullad, menet közben is elég nagyot tud rántani.
A tippünk üzemanyag baj, vagy az hogy nem érintkezik rendesen pár kábel. Vagy esetleg valami más ? Ha valaki tudna ötletet mondani megköszönném. :) Ha gondoljátok teszek fel róla egy videót ami 30 másodperces de már az első 10 mp-ben van egy olyan rész ahol megtortyan álló helyben.
üdv, Szan
Megtaláltam