Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello szia szevasztok!

Kéne egy kis help. Lehet én vagyok béna, de tényleg nem találom a service manualban. Következő a helyzet. Van egy 2002es FS-em és kissé sok benzin kap. Magas fordulaton kormól mint a barom és 7liter alá nem nagyon lehet kihozni a fogyasztást. Autópályán és városban is ennyit eszik. 3000es fordulat alatt hogy ha hirtelen rányitom a gázt torpanni kezd. Elvileg ennél a szériánál ki lehet szépen villogtatni a "hibakódot" és ezzel kissé közelebb kerülsz a megoldáshoz. Az SM-ben nem találom sehol, hogy hogyan kell, pedig emlékszem, hogy már láttam valahol. Előre is köszi a segítségeteket!
Nagyon süti lett!Bravó. .. Amúgy hova tudtad rákötni, mert amit én tudtam volna szerezni az csak RR-re lett volna jó a Diagnosztikai csatira, de F-ről sajna ezt lespórolták...
Nagyon karaj lett, ha kapok az f2 gépemhez , akkor engem érdekelne a többi info is.
Középre így oldottam meg a fokozatkijelző konzolt. Nem volt valami nehéz a project, csak ki kellett gondolni, hogy is legyen
Szerintem egész korrekt lett. Ha valakinek aktuális lesz, mert megvette, szívesen elküldöm a részletes szerelést. Sok képet csináltam, minden fázisról.
Hajráf!
Haragudni, áhh dehogy! Remélem összejön amit tervezel

S tavasszal már újra két keréken?
Igazából venni fogok egy másikat és abból fogom ezt összerakni. Egy olasz papírosat. De egyenlőre a kipufira nincsen szükségem így azért szeretném eladni. Mind 2 tükröm eltört illetve mivel a jobb oldala kapott így pedált sem tudok adni. Ne harizz sajnos ez van.
Helló!

Nekem is F3asom van, csak a kipuff marad meg? Esetleg egy vissza pillantó? vagy a fékpedál? Ilyesmi?
Kedves Cbr-esek!

Gondoltam írok ide is, hátha vkit érdekel!

Motort szeretnék cserélni! Egy Suzuki Xf 650 Freewind túraendurorol lenne szó! 2001es, 27e km-rel! Ha vkit érdekel kb. 1:1es cserébe(értékegyeztetés, megegyezés) érdekelne F4es karbis Cbr! Ráfizetni nem tudok!

Ha vkinek felkeltette a figyelmét, az írjon választ erre a hozzászólásra!

Motoros üdvözlettel: Norbi
öszinte részvétem...
Sziasztok Srácok!
Lenne egy eladó kipufogó dobom F3-as cbr-re. Miután totálkárra törtem a motort így eladnám Ez egy Laser kipufi 20 ezer forintra gondoltam. A motornak mély hangja lett tőle nekem tetszett még anno. Akit érdekel az küld nekem egy emailt a zsolt1214@freemail.hu-ra és akkor én küldök róla képet cserébe de le kell még szedni a gépről.
Lényeg, hogy van újra 600 f asztán majd csak fejlesztenek belőle újra egy piacvezető cbr-t, akkora sikerrel mint a réginek volt-van
Egyébként nekem bejön, csak a fullánkostól nehéz elvonatkoztatni.
Ha a Hornet nem lenne mindenkinek jobb véleménye lenne róla.
Már volt.

Egye fene, feketében még tetszik is.
Volt már?:

AZ ÚJ
Igazan nincs mit. Csinaltam neki egy faxa konzolt. Majd holnap csatolom a kepeket. Szerintem nagyon szuper. Pici es elegans. 
hali,köszi az infót reggel megpróbálom hívni őket.köszi mégegyszer.
Hali!
Szerintem oket kerdezzetek meg http://www.prop-tech.hu/
Nekem ugyan F4-em van, de lehet megtudjak oldani. Nem mondom biztosra, de egy telefont meger.
Nekem toluk van es iszonyat kiraly. Majd csatolok kepeket, csak most nem tudok.
Szevasztok 
ez nekem is szívfájdalmam ,de még én se leltem...
Sziasztok
Van egy 93-as cbr600f2-em azt szeretném tudni lehet -e fokozatkijelzőt szerelni rá és ha igen akkor hollehet ilyet venni. A netes keresgetéseim során F3-asra találtam de F2-esre nem
Segítsetek mi is a helyzet ezzel a kérdéssel
Előre is köszönöm
Köszönöm a sok segítséget
A CBR 600 F evolúciója sok hasznos infóval, mint pl. "villaszárak 37-ről 41 milliméterre vastagodtak", vagy "a hátsó felni 4.50-röl 5.00 colra nőtt".

(Felraktam, hátha esetleg még valaki nem találta meg )
Köszönöm szépen a segítséget! Ha tud valaki műszaki leírást vagy jó vagy rossz hozzászólást az f2 ről az irjon.
F2.
Szerintem is F2!
Hello! Azt szeretném még megkérdezni hogy nem lehet hogy ez a motor f2 és nem f3? mert én ezt f2 nek nézem!
Amit linkeltél annak az első futóműve F2-é! Az F3-nak másmilyen az első kereke,féke!