Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából semmi sem történt. Így vettem. Lehet hogy az előző tulaj nekiment valaminek és festve lett, de ezt nem tudom biztosan.. De azt már lecseréltem. Ez egy másik idom. Meg van a matrica, de inkább a falra tettem ki
Nekem nagyon tetszik így . De legalább van egy tarcsi farokidomom, bár ne keljen használni
ez a motkány nagyon kemény
Köszi!
A tiéd sem rossz, a hátuljával mi történt? Úgy látom hiányzik a matrica.
Hella!

Én is éppen akartam jelezni. Végre itt egy újabb gyönyörű fekete szépség Grrrr
De BryanFox megelőzött
Hi! Igen fehérvári vagyok, de már 7,5 éve nem ott lakom. Azért viszonylag gyakran járok haza, főleg nyáron. Tomiékkal (F2Tom) szoktam néha elmenni a Pilisbe, meg Kakucsra, meg kijárok velük H.ringre is, nézőnek!
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Nyáron (június eleje) szeretnék egy F4i Cbr-t venni,2005,vagy 2006-os évjáratút,maximum 20.000 km-rel.
Mikre kell majd odafigyeljek,ami különösen köpik,igénybe van véve,persze ha van ilyen az alapokon kívül.
A másik h Svédországban dolgozom,és 2 havonta járok haza 3 hétre.Megkell vegyem a mocit ugye,Bódis rendszert szeretnék rá (esetleg Martin,de mineféleképpen MAGYAR rendszert),PC is jólenne,nameg mindezek előtt szervizelni kellene,átnézni h minden klappoljon,mert azzal a vassal szeretnék majd kijönni Svédbe,ami 2000 km.Ezzel kapcsolatban is érdeklődnék,h mit érdemes,és kell magammal vinni,gépet felkészíteni,stb.
Nah,egyelőre ennyi,előre is köszönöm a válaszokat!
Mielőbbi tavaszt nektek! (itt még 30 centi hó van...)
én meg a labancot most bombázom szét.
Hali. Ez a motor Szolnokon volt, csak a főnök átvitette nekem Ceglédre, hogy meg tudjam nézni mind2őt. Szerintem nagyon polír a gép, csak az ára nekem sok volt. Üdv
Erre még soha nem jártam.Láttam amúgy,meg a felniszínkavalkádot is. Maradjon az csak ezüst szerintem.Ideiglenesen DRZ szétkapva már vagy 2 hónapja,kellene bele egy vezlánc meg némi apróság a hátsó futóműhöz,de se időm,se "kedvem" nincs.
Bocs ettől a topictól!
beszéljük a főoldalon a gumiméreteket azért tettem be
rég jártál erre, mi a helyzet?
Virsli.Gyerekmotor alá való
ez csak f2es 4.5ös felivel azt ne feledjétek
olyan vékonynak tűnik ez a hátsó gumi pedig 160as
hát az enyém nagyon ramaty állapotban volt..
tettem rá:
-új gúmikat
-új tárcsákat
-fékbetéteket
-láncszett
-szimeringek,olajok,szűrők
,gyertyák,lapkák
-űlést újra húzattam
-festés még hátra van
s most már van egy űj motorom kb 200ból
Az enyém '96-os, és 51.000 km van benne, ami talán hihetőnek tűnik, de van egy kis sérülés az órán, így valószínűsítem volt tekerve az órája.
Én is azt javasolom, mindenkinek, hogyha nem zörög, nem esik szétfelé a blokk, akkor nagy gond nem lehet, hiszen Honda!
Testvér, mi még nem is találkoztunk! Te is Fehérvári vagy?!
Qva szép ez a fekete gyöngyszem!
Szia. Az én 2000-es vasamban 31000km van, Olaszból jött hazánkba. Én tuti biztos vagyok benne, hogy visszatekerték mert nem hiszem el, hogy évente 3000-t tettek csak bele! Persze vannak még csodák, de ne felejtsük el: Magyarországon, az ügyeskedők hazájában élünk.
Legyen jó állapotban, a Km számlálót meg sz@rd le mit mutat!
Lehet pesszimistának mondtok most, de szerintem 10-ből 8-at visszatekergetnek eladás előtt.
Szóval nagyon kiszűrni nem lehet az átverést, csak ha nagyon látszik a motoron. Ezek szerint minden lehetséges!
Azért köszönöm a válaszokat.
nekem 96 és 54000km van benne...
enyémről is nehéz elhinni hogy 94es és 30. ezer van benne, lehet én sem hinném, de ismerem visszamenőleg az összes tulaját. ugyhogy semmi sem lehetetlen, igaz vannak nagy átkúróemberek.
Hi! Az enyém 03-as, 42000 van benne és hibátlan.
Az is igaz, hogy 08-ban vettem 21000-rel, tehát az első tulaj 5 szezon alatt rakott bele 21-et, én három alatt ugyan annyit.
Szerintem teljesen változó
Sziasztok!

Ezzel a 600 FS-el én is mentem még a nyáron (ha a fehér-sötétkékről van szó), akkor még Szolnokon volt a Yamaha Zakarnál.
Én is idén tervezem egy 600 F vásárlását, csak megvárom amíg kicsit jobb idő lesz. Mostanra már nagyjából összegyűlt a pénzem is.
Egyébként tudom, hogy szubjektív a kérdés, de kb. mennyi km lehet egy 2003-as, 2004-es 600 F-ben? Csak mert néhány hirdetésben irreálisan kevésnek érzem. Előre is köszi a válaszokat.
sziasztok!
f2-eshez keresek első sárvédőt, meg ami a képen látszik, hogy hiányzik, az a kis nyégyszöget. nem tudom mi a neve.
ha van valakinek, szóljon, mert a bontósok elég drágán adják.
előre is köszi!
üdv