Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan volt nekem is,de akkor nem 40 mentem hanem...
250 km után volt,hogy imádkoztam a kútig.
nekem egy tank kb 300km..ettől kissebb fogyasztást (használatközben ) csak fútón értem el...
Aha,értem.(3168)
amikor a fordulatszám mérő eléri a pirosvonalas részt

én csak úgy hivom, pirosvonalazás
,Lacicrm, pisorvonal milyen?
Hát,én is 6 lityi körül tankolok százon,de ilyenkor nem barmulok. 400-at akkor megyek el 1 tankkal,ha a hátamon viszem a gépet,
na meg minden csaj mellett lepisorvonalazom
durván 230at mentem most egy tankkal. országút meg város vegyesen, de még a tartalékból csak vagy egy deci fogyott

de nem lehet olyan nagy hülyeség mondjuk 300 km, nameg enyém F2-es tiéd F4-es nemtudom miben de biztosan számít.

na majd kitapasztalom ezt a fogyasztás dogot.

ne bántsuk már azokat akik mondanak valamit , még ha néha nem is tünik igaznak

há maónika ez valótlant hazudott. ( akkor most igazat mondott? )
Nos igen, tudod az internet ezért jó, bárki bármilyen hülyeséget leírhat büntetlenül, még csak nem is kell pironkodnia érte.
Aki meg a fórumokon és egyéb oldalakon leírtakat szentírásnak veszi, annak is annyi esze van, mint egy marék pöttyös lepkének. Szerintem.
Megnyugtatlak, nálam is a 400km/18L az 4.5L-es fogyasztásra jön ki!
Ha folyamatosan benzint hugyoznék a tankba miközben 30-cal ballagok 6-ban, akkor is többet zabálna a gép!
Aki meg egy ilyen mocival, mint nekünk van úgy közlekedik, hogy 4.5L-ből mégis kijön, az dobja el és vegyen egy qva robogót, mielőtt tönkretenné az értékes vasat!
Ez meg az én véleményem... (Ez is szentírás ám!)
Szép sárkány! Én is gondolkodom a télen valami egyszerű kis mintába, hamár a gyári idomok megkoptak ha valakinek van estleg jő ötlete ilyesmire érdeklne.
Biztosan én nem tudok számolni, de hogy a fenébe lehet egy CBR-rel 3-400 km-t lemenni egy tankkal? Mondjuk 18 liter a tank, ami inkább kicsit kevesebb, és mondjuk 6 litert fogyaszt, ha nem húzom neki nagyon, akkor az ugye 18/6=3, azaz 300 km, de én ennyit még soha nem tudtam vele menni, max 250-et, de akkor már minden villogott a műszerfalon. Vagy ha elalszik a led-sor, akkor még mindig lehet vele menni? Mert én legutóbb nagyon izgultam, hogy odaérjek a kúthoz. (M0-ás út rulez, nó benzinkút.)
Eladó
Megválnék gyerekkori álmomtól, okozzon leendő gazdájának is legalább annyi örömet, mint nekem
Első tulaj, 2006.11., 12000km, szervízkönyvel stb, szalon illattal
érd.:20/5509282
Én a Rothmans-Hondákra izgulok, de ez a Movistar se rossz, na.
Szép gép, még egész ízléses a fényezése is!
Mikor én kerestem vasparipát, volt egy ugyanilyen csak F4-es. AZ nem nézett ki ilyen jól!
Gratula hozzá és széles utat, occcccsó benzint!
első v. hátsó ?
o k
ha kész leszek vele ,tavasz fele gurulhatunk egy közöset.
ja a tank 18l,legalábbis az enyém és nekem kb6lityit eszik,de ha küldöm neki akkor 9l...
köszi!
gratulálok hozzá,üdv a csapatban.
az enyém ,hasonló lesz,ha egyszer elkészűl a kaszás motor..)))
f4 lábtartó vkinek?
enyém há

örülök is neki mint buzi a faszának
gyááá ,öreg ez a te géped?
még jó,hogy itt is össze futunk..)))
gyaa az jóóóóóó