Nos igen, tudod az internet ezért jó, bárki bármilyen hülyeséget leírhat büntetlenül, még csak nem is kell pironkodnia érte.
Aki meg a fórumokon és egyéb oldalakon leírtakat szentírásnak veszi, annak is annyi esze van, mint egy marék pöttyös lepkének. Szerintem.
Megnyugtatlak, nálam is a 400km/18L az 4.5L-es fogyasztásra jön ki!
Ha folyamatosan benzint hugyoznék a tankba miközben 30-cal ballagok 6-ban, akkor is többet zabálna a gép!
Aki meg egy ilyen mocival, mint nekünk van úgy közlekedik, hogy 4.5L-ből mégis kijön, az dobja el és vegyen egy qva robogót, mielőtt tönkretenné az értékes vasat!
Ez meg az én véleményem... (Ez is szentírás ám!)
Szép sárkány! Én is gondolkodom a télen valami egyszerű kis mintába, hamár a gyári idomok megkoptak ha valakinek van estleg jő ötlete ilyesmire érdeklne.
Biztosan én nem tudok számolni, de hogy a fenébe lehet egy CBR-rel 3-400 km-t lemenni egy tankkal? Mondjuk 18 liter a tank, ami inkább kicsit kevesebb, és mondjuk 6 litert fogyaszt, ha nem húzom neki nagyon, akkor az ugye 18/6=3, azaz 300 km, de én ennyit még soha nem tudtam vele menni, max 250-et, de akkor már minden villogott a műszerfalon. Vagy ha elalszik a led-sor, akkor még mindig lehet vele menni? Mert én legutóbb nagyon izgultam, hogy odaérjek a kúthoz. (M0-ás út rulez, nó benzinkút.)
Eladó
Megválnék gyerekkori álmomtól, okozzon leendő gazdájának is legalább annyi örömet, mint nekem
Első tulaj, 2006.11., 12000km, szervízkönyvel stb, szalon illattal
érd.:20/5509282
Szép gép, még egész ízléses a fényezése is!
Mikor én kerestem vasparipát, volt egy ugyanilyen csak F4-es. AZ nem nézett ki ilyen jól!
Gratula hozzá és széles utat, occcccsó benzint!
én csak úgy hivom, pirosvonalazás
de nem lehet olyan nagy hülyeség mondjuk 300 km, nameg enyém F2-es tiéd F4-es nemtudom miben de biztosan számít.
na majd kitapasztalom ezt a fogyasztás dogot.
ne bántsuk már azokat akik mondanak valamit , még ha néha nem is tünik igaznak
há maónika ez valótlant hazudott. ( akkor most igazat mondott? )
Aki meg a fórumokon és egyéb oldalakon leírtakat szentírásnak veszi, annak is annyi esze van, mint egy marék pöttyös lepkének. Szerintem.
Megnyugtatlak, nálam is a 400km/18L az 4.5L-es fogyasztásra jön ki!
Ha folyamatosan benzint hugyoznék a tankba miközben 30-cal ballagok 6-ban, akkor is többet zabálna a gép!
Aki meg egy ilyen mocival, mint nekünk van úgy közlekedik, hogy 4.5L-ből mégis kijön, az dobja el és vegyen egy qva robogót, mielőtt tönkretenné az értékes vasat!
Ez meg az én véleményem... (Ez is szentírás ám!)
Megválnék gyerekkori álmomtól, okozzon leendő gazdájának is legalább annyi örömet, mint nekem
Első tulaj, 2006.11., 12000km, szervízkönyvel stb, szalon illattal
érd.:20/5509282
Mikor én kerestem vasparipát, volt egy ugyanilyen csak F4-es. AZ nem nézett ki ilyen jól!
Gratula hozzá és széles utat, occcccsó benzint!
ja a tank 18l,legalábbis az enyém és nekem kb6lityit eszik,de ha küldöm neki akkor 9l...
örülök is neki mint buzi a faszának
még jó,hogy itt is össze futunk..)))