Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok. Nekem 370km volt a leghosszabb tankolás nélkül. tankolás előtt járkáltam vele 40-50km-t. Szal 400km-t kitudok facsarni egy tankból
köszi

most tettem magamévá egy efkettest és első nagyobb utam is ma meg úgy a héten valósul meg szájigér a fül
17~18 szerintem, tartalék meg kb. 4 liter
hány literes egy F2 tank és menyi a tartalék?
Hát igen az újabb motorok többségének designje hagy némi kívánnivalót maga után Legalábbis szerintem
Egyetértek az előző hozzászólással nincs ezzel baj, aki hiányolja azt a +15~20lóerőt az vegyen RR-t. Nekem ez a gsxf-ről koppintott csónakra hasonló hátsó rész annyira nem tetszik, olyan semmilyen anyagspórolós "gagyi". Vajon mennyi lesz az árára, mert tényleg olyan mint egy felidomozott hornet. De ha választani kéne akkor inkább a régebbi.
Nekem a formával nincs bajom, szerintem egész jó, de azért egy 120 lovet pakolhattak volna bele
Ha egy régi modell jobb mint az új (márpedig nagyon így fest) akkor nem tudom ki fog újat venni.
Sajnos BryanFox-szal értek egyet. Ez így nem CBR. Lehetett volna CB 600 FS vagy mittudomén...
há ez tényleg nem jó
Számomra ez egy KORCS, borzalmas!
Ez nem egy igazi CBR!
A Honda helyében én azt mondtam volna, hogy: Íme CBR papa és Hornet mama újszülött bébije, Cbrnet névre hallgat.
Én spec egy CBR-től sokkal többet vártam 2011-ben már, nem pedig visszalépést több területen is!

Maradok hű rajongója a régebbi vasainknak.
Nem olyan rossz ott a Hornet motorja sem Bár egy RR motorral eléggé ütne
A forma nekem bejön!
Azt tudjuk, hogy a darázs futóműve jó, de az rr motorverziója kellene bele.
Megmondom őszintén nekem a "régi"sokkal jobban bejön
Evvel a öszvérhornettel nem tudok megbarátkozni valahogy
http://www.onroad.hu/hir/visszater-honda-alap-sportmotorja.html

Ezt láttátok?
Idomos Hornet= CBR 600 F 2011 ?

No comment.
Ez jóóóó.
Őszinte részvétem a családnak és barátoknak!
"Ő" pedig nyugodjék békében!
Fájó szívvel búcsúzunk egy társunktól!
öszinte részvétem és kitartást a családnak....
Őszinte részvétem a hozzátartozóknak :(...
Részvétem a családnak...
Őszinte résvétem minden hozzátartozómak.

És vgyázzon mindenki magára a hidegebb napkon, és az autóban ülve is!
Őszinte részvétem a hozzátartozóknak.
Sziasztok!

Szomorú hírt kell közölnöm.

Fórumos és motoros barátunk Norbi (cbr600f4i), motoros baleset után kómába esett. Majdnem egy évig ebben a stádiumban volt. És sajnos többé nem tér vissza közénk... elhagyott minket.

Őszinte részvétem a családnak és a barátoknak, de legfőképpen Norbi barátnőjének aki hihetetlen kitartással és szeretettel harcolt az utolsó pillanatokig.