Egyetértek az előző hozzászólással nincs ezzel baj, aki hiányolja azt a +15~20lóerőt az vegyen RR-t. Nekem ez a gsxf-ről koppintott csónakra hasonló hátsó rész annyira nem tetszik, olyan semmilyen anyagspórolós "gagyi". Vajon mennyi lesz az árára, mert tényleg olyan mint egy felidomozott hornet. De ha választani kéne akkor inkább a régebbi.
Ha egy régi modell jobb mint az új (márpedig nagyon így fest) akkor nem tudom ki fog újat venni.
Sajnos BryanFox-szal értek egyet. Ez így nem CBR. Lehetett volna CB 600 FS vagy mittudomén...
Számomra ez egy KORCS, borzalmas!
Ez nem egy igazi CBR!
A Honda helyében én azt mondtam volna, hogy: Íme CBR papa és Hornet mama újszülött bébije, Cbrnet névre hallgat.
Én spec egy CBR-től sokkal többet vártam 2011-ben már, nem pedig visszalépést több területen is!
Fórumos és motoros barátunk Norbi (cbr600f4i), motoros baleset után kómába esett. Majdnem egy évig ebben a stádiumban volt. És sajnos többé nem tér vissza közénk... elhagyott minket.
Őszinte részvétem a családnak és a barátoknak, de legfőképpen Norbi barátnőjének aki hihetetlen kitartással és szeretettel harcolt az utolsó pillanatokig.
most tettem magamévá egy efkettest és első nagyobb utam is ma meg úgy a héten valósul meg szájigér a fül
http://tv2.hu/tenyek/video/jar...
Sajnos BryanFox-szal értek egyet. Ez így nem CBR. Lehetett volna CB 600 FS vagy mittudomén...
Ez nem egy igazi CBR!
A Honda helyében én azt mondtam volna, hogy: Íme CBR papa és Hornet mama újszülött bébije, Cbrnet névre hallgat.
Én spec egy CBR-től sokkal többet vártam 2011-ben már, nem pedig visszalépést több területen is!
Maradok hű rajongója a régebbi vasainknak.
Azt tudjuk, hogy a darázs futóműve jó, de az rr motorverziója kellene bele.
Evvel a öszvérhornettel nem tudok megbarátkozni valahogy
Ezt láttátok?
Idomos Hornet= CBR 600 F 2011 ?
No comment.
"Ő" pedig nyugodjék békében!
Fájó szívvel búcsúzunk egy társunktól!
És vgyázzon mindenki magára a hidegebb napkon, és az autóban ülve is!
Szomorú hírt kell közölnöm.
Fórumos és motoros barátunk Norbi (cbr600f4i), motoros baleset után kómába esett. Majdnem egy évig ebben a stádiumban volt. És sajnos többé nem tér vissza közénk... elhagyott minket.
Őszinte részvétem a családnak és a barátoknak, de legfőképpen Norbi barátnőjének aki hihetetlen kitartással és szeretettel harcolt az utolsó pillanatokig.